10 skäl att köpa Crypto.com (CRO) – Altcoin-projekt – Altcoin Buzz

[ad_1]

I denna sociala distanseringsvärld spelar kryptovalutaplånböcker en viktig roll i underlättande betalningar, och utan tvekan är Crypto.com en av de mest intressanta. Detta projekt har en decentraliserad plånbok för kryptobetalning. Det finns några övertygande skäl till varför du skulle vara intresserad av detta projekt.

Vad är Crypto.com?

Crypto.com är en betalningsplattform som erbjuder användarna en exceptionell plånbok som möjliggör globala transaktioner för både individer och företag. Plånboken är en one-stop-shop för användare att köpa, spara och spendera kryptovalutor.

Tio skäl att köpa Crypto.com

1. Crypto.com erbjuder olika produkter och tjänster i olika vertikaler:

Betalningstjänster via Crypto.com betal- och visakort.
Handelsoptioner med Crypto.com-appen och Crypto.com Exchange.
Ekonomiskt stöd som Crypto Earn och Crypto Credit.

2. Visa-kort
Dessa kort lanseras i olika länder som Kanada, Australien, och mer. Användare kan spendera och ta ut sin kryptovaluta var som helst Visa accepteras. Dessutom kan användare fylla på sina mobiler via Crypto.com Pay. Användarna kan spendera sina kryptotillgångar som BTC, ETH, CRO och många fler för att göra dessa betalningar.

3. Crypto.com Betala

Det kan hjälpa användare att spara upp till 80% i avgifter på olika betalningsprocessorer. Det gör det också möjligt för användare att få betalt i sin föredragna fiatvaluta. För varje köp som görs över hela världen kan användarna också betala i krypto och få CRO-cashbacks.

4. Crypto.com-kedjan

Transaktioner i denna kedja är omedelbara och bekräftas med minimala avgifter. Denna kedja är feltolerant och är ett projekt med öppen källkod. Förutom detta kan användare också använda Crypto.com Exchange för handel, som drivs av CRO-token. Det erbjuder funktioner som djup likviditet, låga avgifter och priser för bästa utförande.

crypto.com

[email protected]

5. Det finns inga årliga avgifter i samband med företagets Visa-kort, men det finns en hel del förmåner, beroende på kortinnehavet. Enligt webbplatsen kan användare få upp till 5% cashback vid köp och få obegränsad tillgång till flygplatslounge på utvalda kort. Användare kan också njuta av medlemskap på Spotify, Netflix och Amazon Prime och få upp till 10% rabatt på Expedia och Airbnb.

Crypto.com-kort

[email protected]

6. Dess plånbok erbjuder några fantastiska funktioner, som möjligheten att köpa tokens. Användarna kan köpa poletter med kredit- / betalkort eller till och med via banköverföring. Det stöder också övervakning av olika mynt. Dessutom Crypto.com-kedjan mainnet kommer att lanseras under första kvartalet 2021.

7. Crypto.com-appen gör det möjligt för användare att ansöka om och hantera sitt Visa-kort över hela världen. Det har en möjlighet att konvertera kryptovaluta till fiat för utgifter. Fiat-supporten inkluderar USD, EUR, GBP och många fler. Dessutom kan den här mobilappen laddas ner via Google Play Store och Apple Store för bokning av kort.

8. Plånboksanvändare kan också tjäna ränta upp till 8% per år på vissa kryptovalutor och upp till 12% per år på många stablecoins. Användare kan skicka krypto till andra appanvändare direkt utan att betala några avgifter.

9. Crypto.com DeFi-plånbok

Det är en av de bästa platserna att byta och odla DeFi mynt. Likviditetsleverantörer (LP) får också incitament för att bidra till likviditetspooler. Användare kan enkelt ansluta DeFi-plånboken till CRO-appen. Dessutom har de samarbetat för att anpassa infrastrukturen och gränssnittet Microsoft Azure.

Crypto.com plånbok

[email protected]

10. Användare kan få kreditgränsen de behöver och de får också utgifterna genom att tjäna pengar på sina kryptotillgångar. Utöver detta kan de betala utan några kreditkontroller och deadlines. Användare kan också sätta in kryptovalutor som säkerhet för att låna ett kryptolån.

Forskning och utbildning

Crypto.com har ett eget forskargrupp. De publicerar artiklar och rapporter samt arbetar hårt för att utbilda människor om kryptorummet.

Crypto.com University – Det uppgraderar den nya kryptoanvändarens kunskap genom att tillhandahålla utbildningsmaterial om blockchain och kryptovalutor.

Crypto.com Research Hub är en gratis onlineplattform som erbjuder en brett utbud av material för handelsentusiaster.

Partnerskap med Crypto.com

1. De har samarbetat med Booking.com att erbjuda lukrativa reserabatter till sina användare. Användare får nu upp till 25% rabatt på Booking.com, som har över 28 miljoner boendealternativ.

2. Crypto.com och Alchemy samarbetade att bygga en API och utvecklarplattform. Genom detta kommer de att förenkla integrationen av börser och plånböcker i Crypto.com-kedjan. Dessutom kan användare också använda Ledger-hårdvaruplånboken för att hantera sina tillgångar.

Crypto.com Ledger

[email protected]

3. Crypto.com är medlem i International Digital Asset Exchange Association (IDAXA). Organisationen föreslår regler och sätter branschstandarder.

4. Crypto.com och Travala.com meddelat ett strategiskt partnerskap, som inkluderar integrationen av Crypto.com Pay på resewebbplatser. Dessutom accepterar Travala.com nu CRO Coin, BTC, LTC, ETH och XRP via Crypto.com Pay.

5. De har meddelat ett samarbete med Huvudbok för sin institutionella klass vårdnadslösning. Partnerskapet är mycket värdefullt eftersom Ledger är världsledande inom säkerhets- och infrastrukturlösningar för blockchain-applikationer och kryptovaluta.

6. CRO samarbetade också med YSNEAKERS för att implementera Crypto.com Pay på deras e-marknadsplats. Användare kan handla sneakers genom att betala med en kryptovaluta efter eget val. Dessutom kan vem som helst använda en Crypto.com Wallet-skanning eller QR-kod för shopping.

7. De samarbetade med Binance. Under detta partnerskap stöder Crypto.com Binances BNB-token till sin plattform, som inkluderar sitt Visa-kort och mobilapp.

8. Kaiko är en leverantör av marknadsdata för institutionella investerare. Den använder Crypto.com Pay faktureringsfunktionen. Dessutom kan Kaikos kunder nu betala fakturor i populära kryptovalutor.

Crypto.com Coin’s tekniska analys

Crypto.coms pris vid tidpunkten för pressen är 0,070019 dollar med en 24-timmars handelsvolym på $ 68,184,720. Det cirkulerande utbudet av CRO är 22,8 miljarder och en maximal tillgång på 100 miljarder. De populära börserna för handel med CRO är för närvarande Huobi Global, OKEx, HBTC och Xtheta Global.

CRO är redan nere och enligt Fibonacci står det inför motstånd vid 0,0939 $ Nivå. Om det kommer att bryta ut genom detta motstånd kan det nå 0,1176 dollar. Det har omedelbart stöd vid 0,0781 $.

cro-diagram

[email protected]

Slutsats

Crypto.com är en handelsplattform som gör det enkelt att byta och spendera krypto med låga avgifter från sin plånbok. Den har ett stort antal kryptotjänster som utbyte, DeFi-byte, insättning och utlåning, vilket gör det till ett populärt val för sin kryptoplånbok.

Gå med oss ​​på Telegram för att ta emot fria handelssignaler.

För mer information om kryptovaluta, kolla in Altcoin Buzz Youtube-kanal.

varning
Den information som Altcoin Buzz diskuterar är inte ekonomisk rådgivning. Detta är endast avsett för utbildning och information. All information eller strategi är tankar och åsikter som är relevanta för accepterade nivåer av risktolerans hos författaren / granskarna och deras risktolerans kan vara annorlunda än din. Vi är inte ansvariga för eventuella förluster som du kan drabbas av till följd av investeringar direkt eller indirekt relaterade till den information som tillhandahålls.

Gör din egen due diligence och betyg innan du gör några investeringar och kontakta din finansiella rådgivare. Den undersökta informationen som presenteras anser vi vara korrekt och korrekt, men det finns ingen garanti för noggrannhet, aktualitet, fullständighet. Bitcoin och andra kryptovalutor är högriskinvesteringar, så gör din due diligence. Copyright Altcoin Buzz Pte Ltd. Med ensamrätt.

[ad_2]

Source link