AC Milan lanserar ACM Fan Token på Socios.com – Affärspartnerskap – Altcoin Buzz

[ad_1]

AC Milan fotbollsklubb, tillsammans med fintech blockchain-plattformen Chiliz, har meddelat ett strategiskt partnerskap med Socios.com.

Fotbollsklubben, i ett nyligen blogginlägg, bekräftad denna rapport och tillade att det strategiska partnerskapet med Socios.com syftar till att lansera ACM Fan Token. Token förväntas gå live om några veckor.

Detta är en annan stor milstolpe för kryptovalutautrymmet samt en pekare på AC Milans hängivenhet till kreativitet och innovation. Partnerskapet med Socios.com kommer att ge den italienska fotbollsklubben bättre erkännande inom det digitala tillgångsområdet. Partnerskapet ger också laget möjlighet att hålla kontakten med sin stora fans och även skapa bättre fansengagemang trots låsning av begränsningar covid-19.

ACM Fan Token och rösträtt för AC Milan

Fan-token gör det möjligt för fans att utöva sin rösträtt i flera klubbbeslut under säsongen. Förutom att ge dem rösträtt, kommer ACM-fan-token med en mängd andra fördelar. Några av fördelarna inkluderar erkännande av “super-fan”, exklusiva klubbrättigheter, VIP-belöningar och upplevelser, tävlingsdeltagande, kampanjer och mer.

I synnerhet kommer Milan Devils ‘token som köpts under Socios.com-försäljningen att ändras till de föreslagna ACM Fan-tokens.

På tal om tillkännagivandet avslöjade AC Milan Chief Revenue Officer Casper Stylsvig att fotbollsklubben var upprymd av partnerskapet med Socios.com. Han tillade att de var glada över att “välkomna dem till vår familj som en global partner.”

Enligt Casper Stylsvig kommer partnerskapet att ge fotbollsklubben ett mer hållbart sätt att kommunicera med fans. Den nuvarande attacken av coronavirus gör den här funktionen mycket viktig idag. Han tillade vidare att partnerskapet visar AC Milanos stora intresse för modernisering och innovation.

Grundaren av Socios.com, Alexandre Dreyfus, talade också mycket om partnerskapet. Han sa att han är “glad att välkomna AC Milan och deras 450 miljoner fans från hela världen till Socios.com.” Enligt hans egna ord är detta ett bra sätt att börja året.

Socios.com och sportindustrin

Blockchain-plattformen Socios.com är välkänd för att föra blockchain-teknik till idrottsområdet. Blockchain-plattformen är känd för sina strategiska partnerskap med andra sportplattformar över hela världen.

Det nyligen samarbetade med PFL (Professional Fighters League) för att skapa en fan-token. Andra sportbaserade Socios.com-partners inkluderar FC Barcelona, Juventus, Galatasaray, Paris Saint Germain, etc. Intressant, plattformen avslöjade planerar redan i augusti 2020 att lansera fyra Fan Token-erbjudanden (FTO)

Chiliz (CHZ) Pris

Vid tidpunkten för publiceringen, Chiliz pris ökade med 8,4% och handlades till 0,02175109 dollar. Token hade också ett börsvärde på $ 116.498.922 och en handelsvolym dygnet runt på $ 76.873.662.

Gå med oss ​​på Telegram för att ta emot fria handelssignaler

Ta reda på mer om kryptovalutan och blockchain-utrymmet på Altcoin Buzz Youtube-kanal.

Utvalda bilder med tillstånd av AC Milan.

[ad_2]

Source link