Altcoin Craziness: Dogecoin (DOGE) och Litecoin (LTC) Skyrocket | Använd TheBitcoin


Både Dogecoin (DOGE) och Litecoin (LTC) har skjutit i höjden under det senaste dygnet. Medan Dogecoin lyckades nå den 5: e positionen på marknaden visade Litecoin (LTC) en stark utveckling genom att gå högre än 15% på 24 timmar. Huvudfrågan är om den nuvarande trenden kan fortsätta och hur långt dessa digitala tillgångar kan röra sig.

Dogecoin massiv prishöjning

Dogecoin och Litecoin har gått högre de senaste timmarna. Det har varit en stark hausseartad efterfrågan från användare som ville få DOGE så nära $ 1 som möjligt. Naturligtvis är detta något som kan vara mycket svårt att uppnå på grund av det massivt stora utbudet av DOGE.

Icke desto mindre används kryptomarknaden för att pumpa och dumpa, och DOGE har vanligtvis varit bland de mest pumpade och dumpade mynten. Vad vi har sett idag visar dock att detta har varit den största prisökningen i historien för DOGE som nådde 5: e position efter att ha överträffat digitala tillgångar som Tether (USDT) eller Cardano (ADA).

Nu kan vi gå in i en konsolideringsperiod för DOGE. Det är alltid värt att ta hänsyn till att värderingsmodeller och teknisk analys inte förutsäger dessa typer av rörelser på marknaden. Kryptoindustrin påverkas starkt av känslor, berättelser och (ja) memes.

Kan Litecoin nå 1000 dollar?

Eftersom Dogecoin-innehavare vill att DOGE ska nå $ 1, väntar Litecoin-innehavare på att LTC ska öka till $ 1000. Detta är verkligen ett möjligt scenario för LTC om den virtuella valutan pumpas som DOGE gjorde. Det skulle faktiskt bara behöva en prisökning på 300% från nuvarande nivåer.

Det är mycket, men på kryptovalutamarknaden har vi sett digitala tillgångar öka inte 100% utan ännu mer på bara några dagar. Låt oss ta exemplet med Binance Coin (BNB) som flyttade från under $ 60 till över $ 600 på bara några veckor.

Enligt den anonyma näringsidkaren och analytikern @ Pentosh1 kan LTC gå mot $ 1 000-målet. Han tror att denna virtuella valuta är “billig” och anses vara “Digitalt silver”. Dessutom går han till de grundläggande och tekniska aspekterna av detta mynt.

När det gäller grundläggande konstaterade han att det för närvarande är en av de 7 virtuella valutorna på Robinhood och en av fyra på PayPal. Vid övergång till teknisk analys delade han ett diagram som jämförde prisökningen (i BTC-termer) som Litecoin upplevde 2017 och hur detta kunde upprepas 2021.

Ansvarsfriskrivning: all information som delas i den här artikeln bör inte betraktas som investeringsråd. Detta är endast för utbildningsändamål. Vi ansvarar inte för några investeringsbeslut du fattar efter den här artikeln.

Source link