Altcoin Market: ETH, DOT, XTZ – Teknisk analys – Altcoin Buzz

[ad_1]

Bitcoin är i en baisseartad trend sedan de senaste veckorna. BTC: s dominans har också minskat vilket är ett bra tecken för altcoin-marknaden. När dominansen börjar nå en topp kommer altcoins att börja gå in i en hausseartad trend.

Några av de altcoins som skulle fungera bra under den kommande tjurcykeln kan vara Polkadot, Tezos och Ethereum. Ethereum är i allmänhet marknadsledaren för altcoin och har likhet med Polkadots ekosystem med ETH, vi kunde också se en hausseartad trend inom ETH. XTZ har varit ett annat sovande altcoin som har ackumulerats och har en bra potential.

ETH / USD – Prediction

ETH

ETH handlas för närvarande över supportzonen på $ 1242. Hur detta stöd håller kommer att avgöra handlingen för ETH inom en snar framtid. Så länge ETH kan hålla sig över detta stöd kan vi se ett steg mot $ 1341, $ 1401, $ 1450 och $ 1500. Men om supporten till $ 1242 går sönder, kan vi börja se en nedgång mot $ 1184, $ 1114 och $ 1046 vilket skulle vara bra startpunkter för längtande ETH.

DOT / USD – Prediction

DOT

PUNKT handlar för närvarande strax under supportzonen på $ 15,89. Om den inte kan återkräva denna supportzon kan vi börja se en nedgång mot den tidigare supportzonen på $ 14,73 och en mindre sannolik men möjlig nedgång mot $ 12,72. När supporten har etablerats kan vi börja se ett steg från DOT mot $ 17,69, $ 19,49, $ 20,94, $ 22,39, $ 24,46, $ 27,10 och $ 34,71.

XTZ / USD – Prediction

XTZ

XTZ handlar strax över supportzonen på $ 2,69. Så länge XTZ handlar ovanför denna supportzon kan vi börja se ett steg mot $ 2,92, $ 3,08, $ 3,22, $ 3,43, $ 3,69 och $ 4,44. Underlåtenhet att hålla supporten på $ 2,69 kan leda till en nedgång mot $ 2,46 och $ 2,28.

Gå med oss ​​på Telegram för att ta emot fria handelssignaler.

För mer information om kryptovaluta, besök Altcoin Buzz Youtube-kanal.

Bilder med tillstånd av TradingView.

varning
Den information som Altcoin Buzz diskuterar är inte ekonomisk rådgivning. Detta är endast avsett för utbildning och information. All information eller strategi är tankar och åsikter som är relevanta för accepterade nivåer av risktolerans hos författaren / granskarna och deras risktolerans kan vara annorlunda än din. Vi är inte ansvariga för eventuella förluster som du kan drabbas av som ett resultat av investeringar direkt eller indirekt relaterade till den information som tillhandahålls.

Gör din egen due diligence och betyg innan du gör några investeringar och kontakta din finansiella rådgivare. Den undersökta informationen som presenteras anser vi vara korrekt och korrekt, men det finns ingen garanti för noggrannhet, aktualitet, fullständighet. Bitcoin och andra kryptovalutor är högriskinvesteringar, så gör din due diligence. Copyright Altcoin Buzz Pte Ltd. Med ensamrätt.

[ad_2]

Source link