Altcoins – Verktygen i ett decentraliserat samhälle? – Blockchain-teknik – Altcoin Buzz


Att det finns hundratals relevanta kryptovalutor och tusentals i omlopp verkar skrämmande och förvirrande från utsidan. Vad är poängen med att ha så många? Varför tror folk att deras valuta kommer att vara den som antas?

Att svara på dessa vanliga missuppfattningar leder oss in i den fascinerande världen av altcoins eller något mynt som inte är bitcoin. Syftet med altcoins är inte att konkurrera om att vara det bästa alternativa valutasystemet. Altcoins har funktioner utöver att byta varor och lagra värde. Och de extra verktyg som myntet beviljar bestäms av företaget som skapade det.

I grund och botten är ett mynt din metod för interaktion med ett företag eller en dapp (decentraliserad applikation). Myntet, även kallat token, lagras i din plånbok som ett talvärde. Tänk dig att gå in i en arkad och köpa tokens, som kan hitta deras användning för att komma åt spelen. Det är verkligen så enkelt.

Genom att köpa en token eller altcoins från en dapp du älskar kan du hjälpa dem att samla in pengar, kräva belöningar för att lagra (satsa) din token i deras system, få tillgång till plattformens mekanismer och rösta om hur dapp ska fungera. Med din token är du nära ansluten till den valfria dapp. Det handlar inte om vilken kryptovaluta som är bäst. Det handlar om plattformarna som är anslutna till dessa valutor.

Det kan inte betonas tillräckligt hur bekvämt och effektivt detta är. Dessa är verktygen i ett decentraliserat samhälle. Insamling, interaktion och styrning allt-i-ett. Och makten ligger i individen, inte institutionen.

Här är några otroliga nya dapps och deras mycket funktionella tokens, även kända som altcoins:

Blockkedjor – Polkadot

De flesta dapps är råkar byggda på blockchains. Men vissa dapps kan vara en blockchain själva. Polkadot är något av en blockchain av blockchains; användare kan bygga blockkedjor parallellt med varandra och dra nytta av den extra säkerheten i ett större nätverk utan att behöva fungera inom någon annans kedja. Polkadot uppmanade också till driftskompatibilitet mellan andra kedjor.

Deras symbol: PUNKT ger användarna styrning över saker som uppgraderingar och korrigeringar. Dessutom hålls den som en insättning (satsad) för att främja ärliga interaktioner och satsas också för att skapa en ny parallell kedja (fallskärmar).

Spel – AnRKey X

Var Crypto Kitties var en spelapp AnRKey X är en spelplattform. Dessutom kan användare skapa spel och kan köpa / sälja / handla samlarobjekt i spelet. Men de gick så långt som att spela likviditetsbrytning. De kommer dock också att släppa sin egen sällsynta plundring för att lägga till plundringen som snart kommer att cirkulera i deras gDEX (decentraliserad finansspelsplattformutbyte).

Deras symbol: $ ANRX “Arkad tokens” ge användarna belöningar att tävla i spel och för avkastningslantbruk, interagerar med spel, satsar och tillåter dem att köpa och sälja föremål i spelet och samlarobjekt.

Solenergi – iM Intelligent Mining

Blockchain-gruvdrift har två stora problem: den är beroende av smutsig energi som tillhandahålls av regeringar och blir mycket centraliserad av en handfull stora gruvbassänger. iM Intelligent Mining dödar två fåglar i en sten genom att bygga decentraliserade soldrivna bitcoin-gruvriggar i öknen. Att äga tokens ger dig i huvudsak delägande av en gruvrigg utan krångel och huvudvärk att bygga en själv.

Deras symbol: jag är ger användare belöningar baserat på gruvbelöningar från bitcoins samt styrelsemakt över operationer. Dessutom kommer belöningarna från att satsa på en börs, satsa i dapp eller tillhandahålla likviditet mellan två tokens.

E-handel – Splyt

Några återförsäljare dominerar e-handelsutrymmet, med Amazon i en överväldigande ledning. Dessutom bestämmer de vilken provision som ska tas från försäljningen och censurerar produkter enkelt och ofta. E-handel lider också av dubbel försäljning, lagerhanteringsproblem, många lager av affiliate-marknadsföringseffektivitet, förfalskningar, skalpning och mer.

Splyt är en marknadsplats för marknadsplatser som tillhandahåller ett decentraliserat ekonomiskt system baserat på eNFT. Intressant är att varje produkt som listas av säljaren är märkt med en unik eNFT som förblir fäst under hela produktens livstid i ekosystemet, vilket ger det ursprungliga varumärket värdefull försäljningsinformation.

Dessutom kan en eNFT listas på flera marknader och lageruppdateringar automatiskt över marknader. Dotterbolag som listar en eNFT får en provision omedelbart efter försäljning utan att behöva förhandla eller vänta på att få betalt vad de är skyldiga. Effektivt är eNFT också ett äkthetsintyg som förhindrar olika former av bedrägeri.

Token har så mycket potential att det gjorde vår – “Nästa 100x! 10 hetaste kommande Altcoin-projekt – del 2”Artikel och video.

Deras symbol: SHOPX tokens satsas på olika återbetalningsbara sätt för att främja ärliga interaktioner: att prägla en eNFT, bli Validator eller Arbitrator (agenter som främjar integritet på marknaderna) och i tvister. Dessutom används de också för att köpa och sälja, satsas för likviditetsavkastning och för din styrningsröstning.

Packa upp den

Att se altcoins från denna vinkel avmystifierar världen av kryptovalutor. Det här är inte en hög med mynt du är tänkt att sikta igenom, i hopp om att hitta en bra. Utan tvekan är de banbrytande decentraliserade applikationer som sprider ut makt, intäkter och engagemang från de typer av företag som tidigare skulle ta alla pengar och fatta alla beslut.

Allt du behöver är en plånbok.

För mer intressanta uppdateringar prenumerera på vår Youtube-kanal som nu pryder en helt ny stil.Source link