Analytiker: Bitcoin kan gå mot $ 75 000 | Använd TheBitcoin

[ad_1]

Bitcoin (BTC) kan fortsätta sin bulltrend och så småningom nå 75 000 $ i framtiden. Under ett samtal med UseTheBitcoin uppgav Greg Waisman, medgrundare och COO för det globala betalningsnätverket Mercuryo att trots den senaste tidens volatilitet på marknaden kunde Bitcoin fortsätta att röra sig högre. Det finns dock några utmaningar på vägen som Bitcoin bör möta under de kommande veckorna och månaderna.

Kan Bitcoin nå 75 000 USD?

Under de senaste månaderna har vi sett hur Bitcoin nådde massivt höga priser. Detta har varit en av de mest diskuterade och främjade bullruns i Bitcoins historia. Den digitala tillgången antas nu inte bara av investerare utan också av stora företag.

Under vårt samtal med Mr. Waisman förklarade han att Bitcoins pris alltid har varit volatilt och också oförutsägbart. Han delade med oss ​​hur den turkiska centralbanken meddelade att Bitcoin som betalningsmedel kommer att förbjudas från och med den 30 april.

När nyheten kom ut sjönk priset på den största kryptovalutan från över 64 800 dollar till 55 000 dollar. Detta var dock inte hela korrigeringen. På grund av tillkännagivanden om högre kapitalvinstskatt i USA och Teslas försäljning av sina Bitcoin-innehav sjönk priset till under 50 000 USD.

Ändå har Bitcoin återhämtat sig och det kom tillbaka ovan 54 000 dollar. En av anledningarna till denna prisökning var förklaringen från Elon Musk att han inte sålde sina Bitcoins och att Tesla gjorde det för att bevisa Bitcoins likviditet som ett alternativ till kontanter.

Om framtiden för den virtuella valutan sa Waisman:

”Under de kommande dagarna kommer BTC sannolikt att se ytterligare en droppe när det turkiska förbudet faktiskt kommer. Men efter det bör myntet kunna börja återhämta sig ordentligt från 48 000 dollar. Å andra sidan leder början av månaden ofta till prisstegringar, så det vore inte förvånande för BTC att försöka återvända till sin ATH i början av maj. ”

Dessutom uppgav han att om Bitcoin lockar fler institutionella investerare kan priset på den virtuella valutan skjuta i höjden till 75 000 dollar i år. 56 000 $ är en mycket viktig prisnivå att följa noga.

Weisman förklarar att denna nivå kan fungera som motstånd, något som kan göra det svårare för Bitcoin att fortsätta att röra sig högre. Ändå, om företag börjar köpa Bitcoin igen, kan priset nå nya heltidshöjder under de kommande månaderna.

Source link

[ad_2]

Source link