Analytiker: Ethereum kan återhämta sig till 3200 dollar på lång sikt | Använd TheBitcoin

[ad_1]

Ethereum (ETH), världens näst största kryptovaluta och ett av de största smarta kontraktsnäten i branschen, kan återhämta sig till 3200 dollar inom en snar framtid. Under ett samtal med UseTheBitcoin förklarade Yuriy Mazur, chef för dataanalysavdelningen på CEX.IO, att Ethereum kunde gå mot denna nivå på medellång sikt.

Ethereum visar tecken på återhämtning

Ethereum kunde fortsätta med sin återhämtning efter att ha tappat från 4400 $ för några veckor sedan. Den virtuella valutan blev marknadsledare de senaste månaderna när utvecklare arbetar med Proof-of-Stake (PoS) -implementeringen för denna virtuella valuta.

Hela kryptomarknaden har haft en björntrend de senaste veckorna. Detta gäller Bitcoin (BTC) men också till många andra mynt, inklusive Ethereum. Faktum är att ETH har tappat cirka 8% av sitt värde under den senaste månaden. Trots denna situation kunde ETH behålla sin marknadsdominans (för närvarande nära 18,7%).

Utöver det blir ETH-transaktioner också billigare och effektivare. Transaktioner är nu nära $ 5 per överföring när de i maj var nära $ 70. Detta visar bara att marknaden nu har pausat innan ytterligare ett starkt steg (uppåt eller nedåt).

Om detta sa Mr. Mazur:

“På den grundläggande fronten ökar attraktiviteten för Ethereum-blockkedjan per gasavgift för närvarande eftersom genomsnittsavgifterna för transaktioner nu är 4,80 dollar, en minskning från en siffra så hög som 70 dollar tillbaka i maj.”

Att ha låga avgifter är definitivt möjligt för decentraliserad finansiering (DeFi) och alla protokoll som har expanderat under de senaste månaderna. Dessa DeFi-applikationer blev mycket användbara inte bara för handlare utan även för små detaljinvesterare som ville få tillgång till decentraliserade finansiella lösningar.

Samtidigt pratade Yuriy Mazur om möjligheten att Ethereum flyttade högre på kort och lång sikt. Han uppgav att det kan vara möjligt för ETH att gå tillbaka till 2800 $ på kort sikt. När denna artikel skrevs, kunde ETH överträffa denna nivå, som experten förutspådde.

Han anser dock att saker kan förändras i framtiden. I mitten av tiden ser han faktiskt Ethereum gå ännu högre (om marknadsförhållandena gör det möjligt). Han anser att ETH så småningom kan nå $ 3 200 och överträffa det i framtiden om köpare upprätthåller nuvarande fart.

Source link

[ad_2]

Source link