Analytikerrapporter Bitcoinackumulering fortsätter | Använd TheBitcoin

[ad_1]

Bitcoinvalar (BTC) fortsatte att ackumulera BTC trots den relativa prisstabiliteten för världens största kryptovaluta. Enligt kedjeanalytikern Will Clemente ökar valarna sina Bitcoin-innehav. Detta bör vara något som anses hausse för Bitcoin och hela kryptomarknaden.

Valar fortsätter att ackumulera Bitcoin

Stora kryptoinnehavare fortsätter att ackumulera BTC. Enligt hans nyhetsbrev skickat till över 25 000 personer runt om i världen, antalet användare på Bitcoin nätverket ligger nära en ny rekordhög nivå.

Han delade en Diagram där han visade nettotillväxten för användare som går in i Bitcoin-nätverket. Som han förklarade finns det 50 000 nya enheter på nätet varje dag. Detta är en av de största tillväxttakten i historien.

Dessutom visar han att stora investerare också ackumulerar massivt stora mängder Bitcoin. Som han förklarade har valar det köpt 2,2 miljarder dollar i BTC under de senaste veckorna. Trenden kan fortsätta i framtiden. Will Clemente har också förklarat att privatinvesterare också har investerat stort i Bitcoin nyligen.

I frågan sade han:

”Detaljhandeln har köpt kraftigt i flera veckor nu, men vi fick äntligen det val i valar som vi väntade på. Det fanns 17 nya valar i blockchain den här veckan, samtidigt som det totala innehavet av val ökade med 65 429 BTC. ”

Denna situation kan vara mycket hausse för Bitcoin om trenden fortsätter i flera veckor. På bara en månad kunde dessa valar så småningom köpa 1% av den totala tillgången på Bitcoin. Låt oss komma ihåg att det bara kommer att finnas 21 miljoner BTC och att endast 900 BTC skapas varje dag.

Dessutom fortsätter Clemente att noggrant följa utflödet och inflödet av BTC på börser. Detta kan vara en bra indikator för att förutsäga kortsiktig volatilitet på marknaderna. Ett lägre antal BTC i börser kan relateras till ett högre pris för den virtuella valutan eftersom det finns färre BTC tillgängliga för användare att köpa.

Som analytikern förklarar har enheter en mycket låg försäljningshistoria. Dessutom fortsätter större investerare att absorbera fler mynt från marknaden från spekulativa handlare. Som han nämnde genererar köptrycket också en situation där det kan uppstå en “leveranschock”. En leveranschockhändelse kan också vara hausse för Bitcoin i prisvillkor.

”Med tanke på att ingen kapitulation händs är det enligt min ödmjuka åsikt en fråga om” när ”återackumuleringsprocessen kommer att vara avslutad snarare än“ om ”, sade han.

Source link[ad_2]

Source link