Atari | Bondly Finance Partner för NFT-samlingar – Affärspartnerskap – Altcoin Buzz


Bondly Finance, e-handelsplattformen för digitala tillgångar, meddelade nyligen sitt strategiska partnerskap med Atari, det legendariska globala underhållningsföretaget. Som ett känt spelföretag har Atari utvecklat ikoniska spel som Pong, Asteroids och Centipede.

Bondly Finance har å andra sidan aktivt hjälpt till att lansera NFT för underhållningsvarumärken som Pellek, Logan Paul och Tory Lanez. De partnerskap mellan dessa innovativa varumärken i både underhållnings- och NFT-rymden, presenterar en kombination av ett legendariskt varumärke med expertis inom digitala tillgångar.

Lanserar dedikerade NFT till Atari Metaverse

Partnerskapet mellan Atari och Bondly kommer att vara inriktad på att skapa och lansera samlingar av dedikerade NFT. Dessa NFT kommer att täcka spel, musik och andra sektorer av underhållningsindustrin. I slutändan kommer dessa NFTs att kombineras till Atari Metaverse, a ny spelplattform bygger på Decentraland Games.

Frédéric Chesnais, VD för Atari Chain, konstaterar: ”Att samarbeta med Bondly var mycket naturligt för Atari, med tanke på deras framgång och expertis inom rymden. Vårt samarbete med Bondly är helt integrerat i framgången för de kommande NFT-samlingarna och Atari-metaversen, vars design pågår. ”

Dessa NFT: er som ska skapas är tillgängliga för användare att köpa. Användare kan köpa NFT: er med hjälp av de inbyggda tokens av Atari ($ ATRI) och Bondly ($ BONDLY), liksom andra större kryptovalutor.

Främja NFTs över hela underhållningsutrymmet

Bondly kommer att arbeta sida vid sida med Atari att skapa och marknadsföra samlingar av NFT: er. Eftersom Atari Metaverse-spelplattformen kommer att lanseras snart, strävar båda företagen efter att kombinera bästa praxis för att slå samman de bästa nuvarande underhållningsskaparna inom spel och musik med ikoniska spelegenskaper. Sammantaget kommer NFT och digitala samlarobjekt att vara kärnkomponenten i Atari Metaverse-upplevelsen.

Bondly Finance VD Brandon Smith säger, ”Vi är glada att få våra inhemska spelegenskaper som BCCG och PolkaPets till Atari, men vi är ännu mer glada över att våra andra underhållningsvarumärkespartners har digitala utrymmen dedikerade till sina fans. Musikartister, sportstjärnor och alla skapare kan engagera fans på nya, unika sätt. Till exempel kan skapare prägla sin egen NFT in-metaverse och distribuera till fans, som sedan blir tillgångspass till nya superfan-upplevelser. ”

Den faktiska uppställningen av de nya NFT: erna kommer att meddelas någon gång under de närmaste veckorna.

BONDLY Pris

Vid tidpunkten för publiceringen var BONDLY det handel till $ 0,568250, med ett börsvärde på $ 83,162,383 och en handelsvolym dygnet runt på 4,234,617 $.

Gå med oss ​​på Telegram för att ta emot fria handelssignaler.

För mer information om kryptovaluta, kolla in Altcoin Buzz Youtube-kanal.

Source link