ATOM-prisförutsägelse – teknisk analys – Altcoin Buzz


Cosmos är ett ständigt växande ekosystem av sammankopplade appar och tjänster, byggt för en decentraliserad framtid.

Cosmos-appar och -tjänster ansluter via IBC, kommunikationsprotokollet mellan blockchain. Denna innovation gör det möjligt för människor att fritt utbyta tillgångar och data över suveräna, decentraliserade blockkedjor. ATOM är den ursprungliga symbolen för COSMOS och ATOM-priset finns på radaren hos många handlare som är mycket positiva till en exponentiell vinst i ATOM.

Cosmos Hub fungerar som det ekonomiska centrumet i Cosmos och är en blockchain som tillhandahåller viktiga tjänster till Interchain.

Marknad

COSMOS-marknaden har ställts in för att driva en nästa generations decentraliserade börs, som byter digitala tillgångar från hela Interchain, med mycket låga avgifter och omedelbar transaktionsbekräftelse.

säkerhet

Med den kommande Interchain Staking-funktionen kommer ATOM snart att säkra många kedjor i utbyte mot ytterligare insatsbelöningar.

Router

Ett centralt uppdrag för Hub är att ansluta kedjor genom att upprätta IBC-anslutningar med kompatibla kedjor och driva decentraliserade broar med kedjor som Ethereum och Bitcoin.

Väktare

Hubben ligger vid korsningen av Interchain och är extremt säker, det bästa stället att hålla digitala tillgångar och hantera konton i många kedjor.

COSMOS SDK

COSMOS SDK är ett modernt blockchain-ramverk som driver Cosmos Hub och dess snabbt växande bana av suveräna kedjor. Utvecklare kan använda SDK för att bygga innovativa applikationer som skapar värde genom utbyte med Cosmos Hub. Den använder bevis på insats och har 99% lägre koldioxidavtryck. Transaktioner bekräftas i hög hastighet (mindre än 7 sekunder) och bearbetas till ett mycket lågt pris ($ 0,01)

Låt oss se över ATOM-priset

ATOM / USD – Prediction

atom

ATOM är i en mycket bra ackumulerings- och kompressionsfas. Det har kunnat hålla stödet till $ 17,75 och försöker bryta motståndet till $ 21,17. Om det kan bryta motståndet, skulle det vara en bra startpunkt för ATOM med en stoppförlust under supporten på 17,75 $ (vänta på stängning av ljus). Ingångspunkter: $ 21,17 till $ 17,75.
Att vända 21,17 dollar till support kan leda till en flyttning mot 25,72 dollar, 28,16 dollar, 30,61 dollar, 34,09 dollar, 38,52 dollar och 51,33 dollar.

ATOM handlas för närvarande till 19,13 dollar med en börsvärde på 4 531 760 062 dollar. Dess handelsvolym 24 timmar var 776 425 418 USD.

Gå med oss ​​på Telegram för att ta emot fria handelssignaler.

För mer information om kryptovaluta, besök Altcoin Buzz Youtube-kanal.

Bilder med tillstånd av TradingView.

varning
Den information som Altcoin Buzz diskuterar är inte ekonomisk rådgivning. Detta är endast avsett för utbildning och information. All information eller strategi är tankar och åsikter som är relevanta för accepterade nivåer av risktolerans hos författaren / granskarna och deras risktolerans kan vara annorlunda än din. Vi är inte ansvariga för eventuella förluster som du kan drabbas av till följd av investeringar direkt eller indirekt relaterade till den information som tillhandahålls.

Gör din egen due diligence och betyg innan du gör några investeringar och kontakta din finansiella rådgivare. Den undersökta informationen som presenteras anser vi vara korrekt och korrekt, men det finns ingen garanti för noggrannhet, aktualitet, fullständighet. Bitcoin och andra kryptovalutor är högriskinvesteringar, så gör din due diligence. Copyright Altcoin Buzz Pte Ltd. Med ensamrätt.Source link