Att känna till grunderna: En nybörjarguide | Använd TheBitcoin

[ad_1]

De flesta handlare som är nya inom branschen är fascinerade av kryptovalutahandel och dess utlovade möjligheter. Handel kan i allmänhet vara för knepigt och förvirrande vid första titt. Men när du studerar och lär dig allt du behöver kommer du att förstå mycket om det.

Nya handlare löper större risk att göra misstag och förvärva potentiella förluster eftersom de inte har eller saknar erfarenhet för att veta hur man ska reagera på marknadens volatilitet. Den här artikeln är en enkel guide som kan hjälpa dig att förstå marknaden bättre.

Vad är kryptovalutamarknaden?

Vad gör kryptovalutamarknaden så populär? Kryptovalutamarknaden är där kryptovalutautbyte sker. Det är en plats och en plattform som gör det möjligt för alla att köpa, sälja och byta valutakurrency. Marknader gör det möjligt för handlare att köpa, sälja eller byta kryptovalutor eller kryptovalutor till valutor med riktiga pengar.

Det finns många kryptovalutamarknader och plattformar som du kan välja mellan att handla på. En av de många ansedda är Redot. Det är en handelsplattform som kan nås via webbplatsen redot.com.

Hur övar jag handel?

Handel är en utmanande men ändå enkel uppgift. Att lära sig hur det fungerar är ett krav om du planerar att bli en framgångsrik näringsidkare. Ett garanterat sätt att lära sig är att träna handel. Och i allmänhet finns det två huvudsakliga sätt att träna: använda ditt riktiga handelskonto och använda ett demo-konto.

När du tränar på handel kommer du att lära dig att korrekt analysera marknaden, vilket kan hjälpa dig i bättre beslutsfattande. Du kan skapa en strategi utifrån all erfarenhet du samlar med dina metoder och använda den för att tjäna mer vinst.

Öva med ditt handelskonto

Att handla med ditt riktiga konto och använda dina pengar är ett bra sätt att lära dig, men det är också nervöst. När du handlar med ditt eget konto får du uppleva allt från första hand. Du kan vinna och förlora på riktigt, så lektioner kommer ihåg bättre.

Innan du kan träna måste du först ha en plånbok. En kryptoplånbok är en plats där du placerar alla dina privata nycklar som behövs för dina transaktioner. Det kan också hjälpa till att kryptera din information när du loggar in på ditt konto.

För att skapa ett konto måste du registrera dig på vilken handelsplattform du vill ha och tillhandahålla all nödvändig information och gå igenom alla verifieringar som behövs. Med ditt nya konto kan du nu sätta in pengarna inom den tillåtna gränsen för plattformen och den betalningsmetod du föredrar. Efter det kan du nu köpa, sälja eller byta.

Eftersom du är nybörjare kan du bli förvirrad eller orolig över allt som visas på skärmen. Följande är några punkter som hjälper dig att träna effektivt:

1. Använd de pengar du kan förlora att förlora

Detta gäller även när du inte tränar. När du tränar på handel, kom ihåg att du fortfarande inte är bekant och kunnig om hur handelsmarknaden fungerar. Att få erfarenhet är din prioritet för att hjälpa dig att handla bättre i framtiden. Dessutom är kryptovalutamarknaden mycket volatil och förändringar händer ofta.

Sätt in och använd endast den summa pengar du har råd att förlora. Börja med en liten investering. Spendera inte alla dina besparingar om du inte har ett nät att falla tillbaka på. Att bara använda en del av dina pengar gör det mindre riskabelt.

2. Undersök marknaden

Du måste veta hur marknaden fungerar. Gör en grundlig analys av den för att förstå hur den fungerar. Det finns alltid något att lära sig, och du kan integrera dem i följande branscher. När du undersöker och analyserar marknaden kan du också utveckla strategier som du kan använda i framtiden.

3. Ställ in Ta vinst och stoppa förlustorder

Det är också användbart när du ställer in olika vinstmål och Stoppa förlustorder så att du kan hålla fast vid det som är bäst i dina följande affärer. Var noga med detta så att du inte överdriver dina affärer och förlorar så mycket till slut.

4. Prova olika kryptovalutor

Marknaden rör sig och förändras ständigt. Det är bra praxis att diversifiera din handelsportfölj och inte bara fokusera på en kryptovaluta hela tiden. Vanligtvis tenderar nya handlare att fokusera mer på Bitcoin och ibland bortse från dess fall. Var inte rädd för att prova andra typer av kryptovaluta, särskilt de som är lönsamma just nu.

Andra typer av kryptovaluta inkluderar:

  • Ethereum
  • Bitcoin Cash
  • Stjärn
  • Neo
  • Cardano
  • Litecoin
  • Krusning och många fler

5. Var försiktig

Övning lär dig att inte vara en hänsynslös näringsidkare. Var alltid försiktig och förbli rationell. Att bli fördriven av spänning eller rädsla leder ofta till risker och förluster. Var uppmärksam och bedöm kontinuerligt en situation först innan du köper, säljer eller byter. Handel är inte ett hasardspel, och du kan göra mycket för att vända vågorna till din fördel.

Hämtmat

Om du registrerade dig på en handelsplattform som erbjuder ett demo-konto, dra nytta av det. Ett demo-konto eller -läge är ett utmärkt sätt att träna handel eftersom du inte har något att förlora här.

Med ett demo-konto kan du träna handel på olika nivåer och se hur de kommer att sluta utan att spendera pengar. På samma sätt, när du får vinst i en demohandel, får du inte ha vinsten eftersom du inte riskerade en investering i första hand.

Handel är inte något att vara rädd för, främst när du tränar tålamod och fortsätter att lära dig. Med en stor förståelse för hur marknaden fungerar och utmärkta strategier från dina metoder kan du få en rättvis vinst. Ta dig tid att lära dig vad du kan, och dyka inte bara i första hand till handelsbranschen utan att veta riktigt vad du ska.

[ad_2]

Source link