B21-insättning och VIP-nivåer Gå live! – Produktrelease & uppdateringar – Altcoin Buzz


Det digitala investeringsföretaget B21 tillkännagav lanseringen av sitt insatsprogram i B21 Invest-appen. Enligt det officiella tillkännagivandet har appanvändarna rätt att få gratis kryptolänkade internationella kreditkort genom att sätta in sina tokens. Dessutom kan användarna få rabatt på transaktionsavgifter. Snart kommer appen också att ge ett gratis USD-konto till sina användare. Intressant är att kontot kommer från en licensierad bank som underlättar omedelbara insättningar och uttag.

B21-appen förenklar investering, intjäning och användning av kryptovalutor. Dessutom ger den nybörjare och professionella kryptoanvändare en säker, säker och reglerad lösning. Tillsammans med det kommer appen också med enkla insättningsalternativ som lokala betalningsmetoder, banköverföringar och kredit- / bankkort. Intressant är att satsa inte är det enda sättet att njuta av fördelarna med appen. Faktum är att användarna kan investera i sin egen portfölj med kryptotillgångar och tjäna veckoränta på sin portföljsaldo.

B21 Insatser och belöningar

De insatsmodell verkar ganska omfattande. Det beror på att den har byggts för att hjälpa användare att sätta hela portföljen på en gång. Tillsammans med insatsmodellen har teamet också kommit med en incitamentsmodell som belönar användare och minskar cirkulationsförsörjningen när nätverket växer.

Högre insatser, premiumtjänster

Användarna kan få tillgång till premiumtjänster med högre insats. Baserat på antalet insatta polletter har VIP-nivåer definierats. För att bli berättigad till en viss VIP-nivå måste användaren sätta det erforderliga antalet tokens och låsa dem i 12 månader.

Insatsnivåer Antal insatta mynt Tjänster
Standard 0 Köp / sälj tillgångar, få remisser och belöningar för insättning. Fler tjänster
VIP-nivå 1 300 Minskade avgifter
VIP-nivå 2 2.100 Minskade avgifter, uttag till B21-kort, Gratis B21 Teal-kort
VIP-nivå 3 5.000 Reducerade handelsavgifter, uttag till B21-kort, Free Teal och Gold-kort.
VIP-nivå 4 10.000 Reducerade handelsavgifter, uttag till B21-kort, Free Teal, Gold-kort och Black-kort.

VIP-nivå 4 kommer snart att ge användarna möjlighet att få ett gratis FV-bankkonto, omedelbar finansiering och uttag till FV-bankkontot.

Bygg mer

Enligt Nitin Aggarwal, grundare av B21 Invest, försöker projektet bygga en plattform där alla tillgångsslag på jorden är tillgängliga för investering. Dessutom bygger teamet steg för steg. Tillsammans med krypto arbetar teamet också med att ta med andra tillgångsslag som Mutual Fund, global andel och mer till appen.

B21 Token

Under de senaste sju dagarna har B21-token-priset ökade med över 57%. Vid tidpunkten för pressen handlas token nära $ 0,0579.Source link