B26 Ekonomi | Ferrum Partner – Farming Launch Anticipated – Affärspartnerskap – Altcoin Buzz


Den förstklassiga blockchainbaserade privata självbanktjänsten B26 Finance har meddelat ett strategiskt partnerskap med Ferrum Network.

Enligt ett officiellt Medium-blogginlägg syftar partnerskapet mellan B26 Finance och Ferrum Network till att underlätta självbank-plattformens efterlängtade Farming Launch.

Intressant är att Farming Launch tidigare har planerats att tas i bruk i maj. Men B26 Finance har nu siktet inställt på mer än bara sin Farming Launch. De inledande skedet av partnerskapet mellan båda plattformarna kommer dock fortfarande att fokuseras på att underlätta likviditetsodling. Utöver detta planerar B26 Finance också att expandera till fler aspekter av Decentralized Finance (DeFi).

B26 – DeFi-självbankplattformen

Den privata självbankplattformen har under en kort period väckt uppmärksamhet hos entusiaster över hela världen. Det gör också sitt löfte om att ge sina användare den ultimata tillförlitliga bankupplevelsen. B26 Finance planerar också att bli världens främsta privata självbanktjänst som uteslutande drivs av decentraliserad finansiering (DeFi).

Efter den framgångsrika lanseringen av sitt insatsprogram har det nu planer på att fokusera på sin lansering av jordbruk. I synnerhet gav lanseringen av sitt insatsprogram plattformen möjlighet att visa sin fantastiska självbankapp UI. Plattformen är också det första DeFi-projektet som sponsrar ett idrottslag. Dess planer på att lansera sin likviditetsodling kommer oavsiktligt att öka likviditeten i Uniswap-poolen.

Ferrum Network SaaS

Ferrum Network är för närvarande en toppplattform inom området Staking and Farming. Detta beror främst på att det skapade en speciell Sta-as-a-Service (SaaS) algoritm utan någon form av yttre inflytande. SaaS-protokollet gjorde det möjligt för low-cap DeFi-projekt att också erbjuda staking och jordbruksalternativ till sina användare. Plattformen kan skryta med att tillhandahålla över 60 projekt med sina insats- och jordbruksbehov. Att göra det möjligt för spelare och investerare på denna plattform att få belöningar. Ferrum Network anmärkningsvärda funktioner gör det till en källa till verkligt värde för projekt som B26 Finance.

Självbankplattformen erbjuder redan toppklass satsningsprogram. B26 i ett försök att skapa brist har en total token-tillgång på 26 000 tokens. Insatsprogrammet har för närvarande cirka 46% av det totala utbudet. De partnerskap med Ferrum kommer att utvidga sitt nuvarande incitament och därefter ge användarna möjlighet att anpassa likviditetsodlingsalternativ

Den första etappen av partnerskapet med fokus på likviditetsjordbruk planeras snart att inledas. Stakers kommer att få upp till 10% i ETH / B26-poolen varje vecka. Denna första etapp kommer att följas noggrant av två andra projekt byggda kring andra jordbruksevenemang.

B26-tokenpris

Vid tiden för skrift, B26-token handlades till $ 556,59 med en 24-timmars handelsvolym på $ 351,156.

Gå med oss ​​på Telegram för att ta emot fria handelssignaler.

Ta reda på mer om krypto- och blockchain-sfären på Altcoin Buzz Youtube-kanal.

Source linkSource link