Banker kommer närmare Bitcoin trots dess senaste resultat Använd TheBitcoin

[ad_1]

Banker från hela världen börjar komma närmare Bitcoin (BTC) trots den senaste prisutvecklingen som upplevs av världens största virtuella valuta. DBS, en av de största bankerna i Singapore, anser att Bitcoin skulle kunna fungera som en bättre butik med värde (SOV) än den amerikanska dollarn (USD). Dessutom släppte Goldman Sachs en ny rapport där de förklarar att kryptovalutor kan vara en ny tillgångsklass.

Banker ändrar sin inställning till Bitcoin

För DBS kan det vara möjligt för Bitcoin att bli en värdebutik. I en ny anteckning som har delats med investerare delade Chief Investment Officer på DBS sina åsikter om den mest populära virtuella valutan i världen. Ett av de diskuterade ämnena var hur centralbanker fortsätter att lägga ut stora mängder pengar och de negativa effekterna detta har på ekonomin.

Låt oss använda som exempel hur kryptovalutapandemin hanterades. Regeringar över hela världen beslutade att stänga sina befolkningar genom låsning och skriva ut pengar. De tryckta pengarna delades sedan med befolkningen på olika sätt. I USA var det en direkt överföring till individer. I andra länder fanns det andra program. Det vanliga svaret var att skriva ut mer pengar och minska deras värde.

Utvärderingen gjord av DBS läser som följer:

”Faktum är att den exponentiella höjningen av Bitcoin-priserna bara konkurreras av den meteoriska expansionen i balansräkningarna för de största globala centralbankerna runt om i världen – den amerikanska centralbanken, Europeiska centralbanken (ECB), Bank of Japan (BOJ) , liksom People’s Bank of China (PBOC). ”

Dessutom är de två huvudegenskaperna hos Bitcoin att vara en decentraliserad valuta med begränsat utbud. Nätverket kontrolleras inte av någon central myndighet och det finns bara 21 miljoner BTC i världen.

Samtidigt släppte Goldman Sachs en ny rapport där de analyserar kryptovalutor som en ny tillgångsklass. De går igenom hur digitala tillgångar expanderade under de senaste åren och berörde några av de viktigaste punkterna om kryptomarknaden.

Dessutom har de också delat hur olika digitala tillgångar som Ether (ETH), Litecoin (LTC) eller XRP expanderat under det senaste året och i vissa fall når massivt höga värderingar. Rapporten verkar analysera digitala tillgångar jämfört med andra marknader och hur de överträffar andra tillgångar.

Source link

[ad_2]

Source link