Bästa alternativen till Binance Exchange | Använd TheBitcoin

[ad_1]

Det är alltid ett bra beslut att ha en tydlig uppfattning om de bästa alternativen till Binance. Detta kryptovalutautbyte är en av de största och en av plattformarna som erbjuder några av de mest avancerade lösningarna till handlare från hela världen. Det kan dock gå ner (som det vanligtvis gör när det finns stora handelsvolymer) eller det kan vara nere på grund av andra skäl.

På grund av dessa saker och mer kanske du vill veta vilka som är de bästa alternativen till Binance-börsen. I nästa avsnitt delar vi med dig några av de mest populära alternativen till Binance-börsen. Även om inte alla erbjuder samma tjänster kunde vissa av dem nå en stor publik.

Vad är Binance?

Binance är ett av de största virtuella valutaväxlingarna när det gäller användare, handelsvolymer och även lösningar som erbjuds kunder. Plattformen skapades 2017 av Changpeng Zhao och ett helt team av proffs som har arbetat med digitala tillgångar i flera år.

Binance har lanserat tack vare ett Initial Coin Offering (ICO) där de sålde Binance Coin (BNB) -token. Under de senaste åren och tack vare en expansion av kryptoindustrin kunde Binance bli en av de största digitala valutaplattformarna i världen.

Numera erbjuder börsen inte bara enkla handelstjänster till användarna utan den har byggt ett helt ekosystem runt sin plattform. Det är därför det blev så viktigt för investerare på kryptovalutamarknaden. Om börsen går ner av någon anledning kan det lämna miljoner användare utan tillgång till sina virtuella valutor.

Binance är också känt för sin BNB digital valuta som nu är en av största i världen. Samtidigt har Binance lanserat en uppsättning andra lösningar inklusive ett blockchain-nätverk (Binance Smart Chain (BSC)).

Börsen använder också BNB: s virtuella valuta för att minska de avgifter som handlarna betalar. På detta sätt kan de bli mer lönsamma när de handlar. Dessutom har integrationen med BNB varit massiv. Flera tjänster som erbjuds av Binance kräver att användare håller BNB-tokens, vilket har hjälpt priset på token att skjuta i höjden de senaste månaderna.

Börsen arbetar nu med ett brett utbud av betalningsmetoder och fiatvalutor. I nästa avsnitt får du mer detaljerad information om det.

Binance-tjänster

Binance har ett stort antal tjänster som erbjuds kunder. Och det beror på att de vill vara ledande inom kryptovalutaindustrin, och det är de också. Den grundläggande lösningen som du kan förvänta dig att Binance-börsen har är den traditionella kryptobörsen.

Du kan faktiskt handla kryptovalutor på platsbörsen på bara några minuter efter att du registrerat dig på plattformen. Du kan köpa och sälja virtuella valutor genom hundratals olika handelspar som har godkänts av Binance-teamet.

Betalningsmetoder

Tack vare ett stort antal insättningsmetoder och lösningar kan användare sätta in pengar oavsett var de är. Detta kan göras på bara några minuter och, beroende på din region, sömlöst. Du kan använda betalkort eller kreditkort, banköverföringar eller till och med köpa digitala valutor via ett P2P-utbyte som Binance har byggt för vissa jurisdiktioner.

Futureskontrakt

Samtidigt har de flesta avancerade handlare möjlighet att använda den terminskontraktplattform som Binance har skapat. Binance erbjuder kvartalsavtal och eviga kontrakt för flera virtuella valutor. Med plattformen för terminskontrakt kan investerare handla med hävstång och öka sin exponering för vissa handelspar.

Binance Smart Chain

Binance har också skapat den så kallade Binance Smart Chain för användare som vill njuta av decentraliserade finansieringslösningar (DeFi) och decentraliserade applikationer (dApps). Tack vare dessa lösningar kan användare undvika de höga avgifterna i Ethereum (ETH) -nätverket.

Startplatta

Börsen har också skapat en lösning som heter Launchpad. Under det initiala myntutbudet (ICO) -galen mellan 2017 och 2018 förlorade flera investerare sina pengar till falska ICO och bluffprojekt. Det är därför Binance bestämde sig för att arbeta med ett Launchpad-projekt där kurerade kryptoprojekt kunde starta sina egna tokens. Endast användare som har tillgång till BNB kan köpa tokens och delta i Initial Exchange Offerings (IEO).

Utlåning och upplåning

För att hålla jämna steg med kraven från investerare och kunder har Binance också lagt till en utlånings- och upplåningsavdelning. Användare kan låna pengar och låna ut sina besparingar. Allt beror på deras behov och användningen de vill ge till sina digitala tillgångar.

Staking

Binance vet att flera kunder har deponerat mynt på plattformen som lätt kan placeras. Dessa PoS-tokens kan belöna användare bara genom att hålla dem i en plånbok. Detta är anledningen till att börsen har tillkännagett att de sätter stöd för flera virtuella valutor, bland annat Tezos (XTZ) eller Ethereum (ETH).

DeFi-lösningar

Trots det faktum att Binance har lanserat sitt eget BSC-nätverk, erbjuder de också några DeFi-lösningar till användare på sin plattform. Även om dessa lösningar är mycket begränsade hjälper de individer som inte känner sig bekväma med DeFi-appar att direkt exponeras för DeFi-marknaden genom att använda Binance.

Det finns många andra funktioner och lösningar som erbjuds av detta utbyte. Vi har dock fokuserat på de mest populära lösningarna som för närvarande finns tillgängliga. Binance arbetar regelbundet för att lägga till fler tjänster och produkter till användarna.

Bästa alternativ till Binance Exchange

Nu när vi har analyserat vad som är Binance och dess huvudfunktioner kan vi fokusera på vilka som är de bästa alternativen till Binance. När vi söker efter alternativ till Binance vill vi faktiskt se till att de har liknande handelsvolymer, tjänster eller lösningar för användarna.

Dessutom, om det finns några saker som Binance inte erbjuder och en annan plattform redan har distribuerats, skulle detta anses vara mycket hausseartat för det utbytet.

KuCoin

Detta är ett av de mest populära alternativen till Binance just nu. Det har alltid varit ett av huvudalternativen för användare som inte ville genomgå KYC- eller AML-kontroller och ville få tillgång till dussintals virtuella valutor.

kucoin delar KCS-logotypen

Börsen erbjuder sina handelslösningar till människor från hela världen med bara några få länder som är undantagna. Samtidigt erbjuder plattformen inte bara traditionell spothandel utan även terminshandel, vilket gör det ännu enklare för användare att få tillgång till de mest avancerade handelsstrategierna på marknaden.

Dessutom har KuCoin några av de lägre avgifterna i kryptovalutaindustrin. Därför bör handelsaktiviteterna vara smidiga och enkla att genomföra. Dessutom är en av de liknande saker som den har med Binance relaterad till dess stora antal handelspar.

Även om Binance har ett stort antal handelspar har KuCoin också lagt till flera andra tokens och mynt som Binance fortfarande inte stöder. Det är därför det är så viktigt för användare att veta att KuCoin är ett av de bästa alternativen till Binance.

Om du gillar valutavalutor (till exempel Binance Coin), bör du veta att KuCoin har sin ursprungliga virtuella valuta som heter KuCoin Shares (KCS). Den virtuella valutan kan också användas för att betala avgifter och få tillgång till andra lösningar som plattformen erbjuder.

OKEx

Det andra av våra alternativ till Binance är OKEx. Denna plattform är känd för sina stora handelsvolymer, det breda utbudet av tillgängliga handelspar och dess tillgänglighet till hundratals länder och regioner runt om i världen.

okex-logotyp

Om du letar efter de bästa alternativen till Binance bör OKEx definitivt vara bland de bästa valen. Du vill vara säker på att du använder en plattform som har körts i flera år. Även om företaget har varit inblandat i vissa oklara situationer (vissa påståenden säger att det har hackats för 3 miljoner dollar för några år sedan), är plattformen ett av de bästa alternativen till Binance.

OKEx deltar också i terminsmarknaden. Handlare kan använda hävstång för att öka sin exponering för specifika affärer på ett liknande sätt som de gör när de handlar med Binance. Men inte heller OKEx har varken KuCoin ett blockchain-nätverk som Binance Smart Chain.

OKEx har också ett differentierat avgiftssystem som belönar användare med större handelsvolymer. Tillverkaravgiften för nya användare är för närvarande 0,08% och avgiftsavgiften är nu 0,10%. Ju större volym desto lägre betalade avgifter.

Coinbase

Coinbase är också ett av de äldsta och mest erkända börserna på marknaden, och det kan säkert betraktas som ett av alternativen till Binance-utbyte. Coinbase är en plattform som har skapats i USA för att komma ombord på nykomlingar på kryptovalutamarknaden.

myntbaslogotyp med blå bakgrund. I det här utbytet kan du köpa Ethereum med kreditkort

Om du gillade Binance betalnings- och insättningsmetoder skulle Coinbase inte svika dig. Börsen är faktiskt känd för att vara mycket användarvänlig och för att göra det väldigt enkelt för användare att få tillgång till virtuella valutor.

Avancerade handlare kan få tillgång till en mer komplett plattform (Coinbase Pro) där de kan analysera marknadstrender och förstå hur marknaden beter sig. Dessutom har Coinbase lagt till flera tokens till sin plattform.

Som ett av alternativen till Binance tillåter Coinbase också användare att sätta några av sina mynt, till exempel Tezos (XTZ). På detta sätt visar de att de kan erbjuda bättre tjänster till användarna och lyssna på efterfrågan som användarna kan ha.

Det är dock värt att ta hänsyn till att Coinbase-avgifterna också är högre för användare som inte handlar på Coinbase Pro-plattformen. Dessutom lanserade plattformen inte sin egen virtuella valuta som KuCoin eller Binance gjorde.

ByBit

ByBit är en kryptovalutabörs som kan betraktas som ett av alternativen till Binance på grund av dess framtida handelsfokus. Faktum är att ByBit var en av de första plattformarna som tävlade mot BitMex och dess system för långsam matchning.

ByBit-utbyteslogotyp

Detta utbyte erbjuder användarna en av de snabbaste plattformarna för att handla kryptoterminer. Även om Binance har gjort ett bra jobb med att erbjuda de mest omsatta eviga och kvartalsvisa terminerna i kryptorummet, har ByBit också tävlat mot topputbyten under de senaste åren.

Om du är en handlare som hanterar kryptoterminer och du letar efter ett alternativ till Binance-börsen, kan ByBit vara ett bra alternativ. Dessutom har de mycket attraktiva avgifter, vilket gör hela upplevelsen mycket enklare och snabbare för användarna.

Tilläggstjänster från ByBit är dock inte lika breda som de som Binance erbjuder. Binance har faktiskt ett mycket större erbjudande till användarna. ByBit fokuserar på futures och Binance fokuserar på att erbjuda alla de lösningar som kunderna söker efter.

Om du letar efter alternativ till Binance kan ByBit vara rätt plattform om du är van vid att handla på terminsmarknaden eller om du inte behöver ha tillgång till alla andra lösningar som Binance erbjuder.

Kraken

Om du bryr dig om säkerhet och regler är Kraken rätt utbyte. Även om Binance ligger på Malta och stöder flera fiatvalutor, har Kraken ökat som en av de största kryptobörserna i USA.

kraken utbyta logotyp

Börsen har stora volymer, anständiga handelspar och det har också lagt till stöd för fiat-insättningar. Således kan detta utbyte fungera som ett av alternativen till Binance i några få enkla steg.

Om du inte har ett konto kan du skapa ett och på några minuter kan du få verifierade och sätta in pengar för att börja handla. Kraken är också en mycket respekterad plattform. Få börser har fått de lagstadgade behörigheterna som Kraken fick. Således, som en Binance-användare som söker efter ett alternativ, bör du överväga Kraken som en säker och lättanvänd plattform med fiatvalutasupport och både spot- och terminshandel.

När det gäller säkerhet är plattformen också mycket säker. Teamet lagrar de flesta virtuella valutorna i kylförvaring och ser till att användarnas medel alltid skyddas. Slutligen finns Kraken tillgängligt och ligger i USA, något som många andra plattformar inte kan göra eller för närvarande inte erbjuder.

[ad_2]

Source link