Bästa BCH-plånboken (Bitcoin Cash) | Använd TheBitcoin


För att hitta en BCH-plånbok måste du förstå vad dina behov är. Det finns olika typer av plånböcker på marknaden. Du vill se till att du väljer den bästa BCH-plånboken. Men låt oss berätta att det inte finns någon mördare BCH plånbok just nu.

I nästa avsnitt kommer vi att gå igenom de viktigaste BCH-plånböckerna som finns på marknaden och deras huvudsakliga egenskaper. Detta skulle hjälpa dig att förstå vilka plånböcker du behöver och hur du kan använda dem regelbundet för att lagra Bitcoin Cash (BCH).

Vad är Bitcoin Cash (BCH)?

Bitcoin Cash (BCH) är en av de största kryptovalutorna i världen. Det är ett faktum. I skrivande stund är den den 14: e största med en marknadsvärdering på över 10 miljarder dollar.

Bitcoin Cash skapades som en hård gaffel i Bitcoin (BTC) -nätverket redan 2017. Den främsta anledningen till denna gaffel var relaterad till det sätt på vilket Bitcoin-communityn planerade att skala Bitcoin-blockchain.

BTC-communityn föredrog att skala med off-chain-lösningar som Lightning Network (LN), medan BCH-communityn ville öka Bitcoin-blockstorleken. Med tanke på att båda dessa samhällen inte kunde nå en överenskommelse, delade BCH sig från BTC och skapade en egen kedja med större block än de traditionella 1 MB Bitcoin-blocken.

Numera accepteras båda digitala tillgångar i olika börser och plattformar. På detta sätt kan investerare få tillgång till två olika blockchain-nätverk som har mycket gemensamt. Det är värt att ta hänsyn till att BCH-överföringar på grund av den ökade blockstorleken är snabbare och billigare än i Bitcoin-nätverket.

Med det sagt, om du använder BCH, vill du använda den bästa BCH-plånboken. Du vill se till att du har en säker och användbar Bitcoin Cash-plånbok. Det finns flera plånböcker. Den här guiden kommer att vara till stor hjälp för dig att veta vilka som är de mest populära.

Vad är en Cryptocurrency Wallet?

En kryptovalutaplånbok är en hårdvaruenhet eller programvara som hjälper användare att hålla sina virtuella valutor. Det finns olika typer av plånböcker på marknaden och var och en av dem erbjuder olika tjänster.

Beroende på dina behov kan du använda en säkrare plånbok eller en mer lättanvänd applikation. Det är därför det är så viktigt att förstå rollen som plånböcker spelar när man hanterar digitala tillgångar. Till exempel är det första vi måste ta hänsyn till om det här är en plånbok som inte är vårdnadshavare eller vårdnadshavare.

Förvaringsplånböcker och icke-depåplånböcker

Förvaringsplånböcker är de där det finns en tredje part som håller dina privata nycklar. I det här fallet är du inte den verkliga ägaren av dina medel. Varför? För om det finns ett hack på plattformen som innehåller dina privata nycklar kan du sluta förlora dina mynt.

Dessutom, när du har en vårdnadshavare som tar hand om dina privata nycklar, ger du samtycke till att de kan göra vad de vill med dina medel. Det finns ingen skillnad mellan ett bankkonto där du håller dina fiatvalutor från en depåplånbok. Det finns en central myndighet som kan frysa ditt konto och avgöra om du använder dina mynt eller inte.

Med en icke-vårdande BCH-plånbok är saker och ting annorlunda. Om du har dina privata nycklar är du den verkliga ägaren av dina medel. Det finns inga andra parter som tar hand om dina pengar. Detta är verkligen en av de viktigaste sakerna på kryptomarknaden.

Om vi ​​lärde oss något under de senaste åren är att vi borde vara ansvariga för våra privata nycklar. Detta har dock flera ansvarsområden. Om du vill vara ägare till ditt Bitcoin Cash bör du skydda dina privata nycklar.

Vad är BCH Wallet?

En BCH-plånbok ger användarna möjlighet att lagra Bitcoin Cash. Det finns flera kryptovalutaplånböcker på marknaden. Vissa av dem stöder inte Bitcoin Cash, medan andra gör det. Att förstå vilka plånböcker som stöder BCH skulle ge dig en klar uppfattning om de lösningar du kan välja mellan för att skydda dina pengar eller använda dem regelbundet.

I allmänhet finns det inga skillnader mellan en BCH-plånbok jämfört med andra plånböcker. Det enda du bör ta hänsyn till är att du till en BCH-plånbokadress kan skicka BCH och ingen annan virtuell valuta.

Om du skickar andra digitala tillgångar till din BCH-plånbok kan du aldrig se dessa medel igen. Varje plånbok på marknaden har olika implementeringar och fungerar på olika sätt. Att veta detta skulle minska oönskade penningförluster eller fel.

BCH pappersplånbok

En annan sak du bör ta hänsyn till är att om du vill lagra din BCH offline finns det två sätt att göra det. Ett av de vägar och det enklaste är att använda en hårdvaruplånbok.

Hårdvaruplånböcker är de säkraste lösningarna på marknaden för att lagra digitala tillgångar. Dessa plånböcker är dock betalda och dyra, särskilt för användare som vill lagra små summor pengar eller under korta perioder.

Det är här en BCH-pappersplånbok kan hjälpa dig att lagra din BCH offline. Dessa plånböcker är bokstavligen papper där du har en offentlig och en privat adress. Den offentliga adressen skulle hjälpa dig att sätta in pengar där. Den privata adressen representerar dina privata nycklar som du skulle använda för att underteckna transaktioner (få tillgång till dina pengar).

Dessa plånböcker är mycket ömtåliga. De kan gå vilse på ett enkelt sätt. De privata nycklarna kan också skadas (det här är bara papper). Därför kanske deras hållbarhet inte är idealisk för långsiktiga innehavare.

Bästa BCH plånböcker tillgängliga just nu

Det finns dussintals BCH-plånböcker just nu på kryptovalutamarknaden. Som vi nämnde tidigare är var och en av dem olika och skulle kunna erbjuda dig olika tjänster. Vissa plånböcker har en kryptoutbyte integrerad i sina system, medan andra fokuserar på integritet.

Den bästa BCH-plånboken beror på dina behov. Detta är bara en lista över de mest populära BCH-plånböckerna som finns tillgängliga. Det finns dock många andra.

Ledger plånbok

Ledger är en av de mest populära kryptovalutaplånböckerna över hela världen. Detta är en hårdvaruplånbok och kan köpas för så lågt som € 60 (Ledger Nano S). Om du vill veta att dina BCH-mynt är skyddade hela tiden och inte kan nås av hackare, är detta rätt plånbok för dig.

Ledger plånbok fokuserar på säkerhet. Det här är den säkraste plånboken du kan hitta just nu om du vill ha digitala tillgångar under långa perioder. Detta är faktiskt favoritplånboken som valts av långvariga innehavare.

Samtidigt, om du köper en Ledger Wallet, skulle du inte bara ha tillgång till Bitcoin Cash utan också till de flesta av de största digitala tillgångarna i världen. Slutligen finns det några nya implementeringar som visar att Ledger vill utöka sina tjänster. Till exempel kan du redan köpa fler digitala tillgångar (eller sälja dem) direkt från den här plånboken.

Atomic Wallet

Atomic plånbok är en stationär och smarttelefonplånbok som erbjuder support till mer än 300 olika kryptovalutor. Plånboken används nu av över 1 miljon användare över hela världen och den innehåller virtuella valutor som Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH) och naturligtvis Bitcoin Cash (BCH).

Denna plånbok fokuserar på tre huvudsakliga saker: säkerhet, anonymitet och kundsupport. När det gäller säkerhet kommer användarna att kryptera sina privata nycklar. De lämnar aldrig enheten. Användare har kontroll över sina medel hela tiden.

Atomic Wallet-logotyp, en av de bästa BCH-plånböckerna

Om du vill börja använda denna plånbok behöver du inte ett konto, verifiering av KYC. Detta är verkligen viktigt med tanke på att kryptovalutamarknaden har gått mot mycket strikta KYC-regler.

Slutligen, när det gäller support, är teamet bakom Atomic Wallet alltid redo att hjälpa användare att hantera sina frågor och behov. Jämfört med andra kryptoplattformar har Atomic plånbok ett av de bästa kundsupportteamen. Detta är en av de bästa BCH-plånböckerna på marknaden.

Trezor

Nästa BCH-plånbok är Trezor. Denna plånbok är en hårdvaruenhet som skyddar dina Bitcoin Cash-mynt från angripare och hackare som kan få tillgång till din dator. Som hårdvaruplånbok vet du att dina medel alltid är skyddade.

Trezor började erbjuda stöd till några få digitala tillgångar men nu utökade det sitt erbjudande. Numera kan innehavare av Bitcoin Cash enkelt få tillgång till ett brett utbud av virtuella valutor och lagra dem alla på samma enhet istället för att ha dedikerade appar för varje digital tillgång.

Trezor plånbok fäst vid datorns e-post 1515611511143

Dessutom erbjuder Trezor andra funktioner som tredjepartsplånbokintegration och tjänster, lösenordsfri inloggning och 2-faktor-autentisering (2FA) för att skydda ditt konto ytterligare.

Exodus plånbok

Exodus är en plånbok med flera valutor som fungerar på olika plattformar, inklusive skrivbords-, mobil- och hårdvaruplånböcker. Detta är inte en exklusiv BCH-plånbok eftersom den också erbjuder stöd till andra mynt.

Denna plånbok fokuserar också på andra funktioner som Live-diagram, ett inbyggt utbyte och mänskligt stöd 24/7. Livekartorna gör det lättare för användare att förstå de medel de har och hur de utvecklas över tiden.

exdosu-logotyp

Det inbyggda utbytet är en av de mest spännande funktionerna i denna plånbok. Du behöver inte lämna plattformen och du kan redan byta ut dina pengar (detta inkluderar köp och försäljning).

Slutligen skulle det 24/7 mänskliga stödet minska problemen du möter med plattformen (eller hjälpa dig att lösa dem). Kom ihåg att om du har en BCH-plånbokadress ska du bara skicka BCH-mynt till den.

Bitcoin.com plånbok

De Bitcoin.com plånbok är en av de mest användbara plånböckerna för att hantera BCH och BTC dagligen. Denna plånbok har skapats med tanke på BCH och BTC som tillgångar som kan användas för att utföra överföringar och butiksvärde.

Genom denna plånbok kan användare köp BCH eller BTC i några få enkla kranar. Denna plånbok fokuserar på att BCH är plattformens första (huvud) valuta. Även om den också stöder Bitcoin har denna BCH-plånbok integrerats i hela Bitcoin Cash-ekosystemet.

bitcoin kontanter på app

Till exempel kan användare njuta av kryptovalutautbyte direkt från applikationen, en casinointegration som hjälper användare att spela kasinospel med Bitcoin, en marknadsplats för att få de bästa marginalerna på varje enskild handel och möjligheten att spendera BCH var som helst det accepteras.

Electron Cash Wallet

Electron Cash är en BCH-plånbok som har skapats för innehavare av Bitcoin Cash. Det är bland de säkraste på marknaden för BCH-innehavare. Bitcoin Cash-communityn brukar använda den här plånboken tillsammans med andra hårdvaruplånböcker.

Detta beror på att det är helt integrerat i Bitcoin Cash-ekosystemet och att det utvecklades för BCH-samhället som helhet. Samtidigt är detta en av de äldsta plånböckerna på marknaden för BCH-innehavare.

Electron Cash-logotyp

Genom att använda denna plånbok bör du inte vara orolig för transaktionsavgifter. Plånboken inkluderar inte extra avgifter i nätverket. Du betalar bara för de avgifter som ingår i nätverket vid den tiden. Bitcoin Cash-avgifter är vanligtvis mycket låga, så du bör inte stöta på avgiftsproblem med BCH.

Electron är en mycket användbar och lättanvänd plånbok. Gränssnittet är enkelt och det fungerar som det borde (med mycket få problem rapporterade av användare).

Coinomi

Vi har äntligen Coinomi-plånboken. Detta är en av de största och mest avancerade kryptoplånböckerna i världen med stöd till över 1770 tillgångar. Få andra plånböcker har stöd för detta antal mynt.

Plånboken fokuserar på säkerhet och stöd för flera mynt. Det betyder att det inte bara fungerar som din BCH-plånbok utan också som en Litecoin (LTC), Dash eller Ethereum (ETH) plånbok. För kryptoinvesterare är detta ett av de bästa alternativen om de vill hålla sina mynt på bara ett ställe.

Coinomi Wallet Bitcoin Android Wallet

Samtidigt byggdes och utvecklades Coinomi 2014 vilket gör den till en av de äldsta plånböckerna med flera valutor på marknaden. Dessutom finns det också olika fiat-representationer och det kan användas av människor över hela världen (det finns mer än 25 språk som stöds).

Plånboken har 24/7 kundsupport, den har ett inbyggt utbyte, användare kan få tillgång till virtuella valutor med betalkort eller kreditkort, de har lagt till integritets- och anonymitetsfunktioner och den kan integreras i olika decentraliserade finansieringsplattformar (DeFi) i marknaden.

Om du innehar Bitcoin Cash kan detta vara en av de bästa BCH-plånböckerna som finns på marknaden.Source link