Bästa Bitcoin Desktop Wallet | Använd TheBitcoin

[ad_1]

Det är ingen lätt uppgift att hitta den bästa Bitcoin-plånboken. Det kan faktiskt vara väldigt svårt om du inte ägnar stor uppmärksamhet åt detaljerna. Ett Bitcoin-plånboksskrivbord hjälper dig att styra din Bitcoin och andra virtuella valutor med din stationära dator.

I den här guiden kommer vi att dela med dig allt du borde veta om ett skrivbord Bitcoin plånbok, hur man väljer dem, och vilken är den bästa Bitcoin-plånboken du kan använda just nu. Vi kommer också att fokusera på varför kryptoplånböcker är mycket viktiga och om du ska söka efter nya Bitcoin-plånböcker att använda regelbundet.

Vad är en Cryptocurrency Wallet?

En kryptovalutaplånbok är en enhet eller ett program som gör det möjligt för användare att lagra, skicka och ta emot Bitcoin och andra virtuella valutor. Medan varje kryptovaluta tidigare hade sin egen plånbok (en för Litecoin (LTC), en annan för Bitcoin (BTC) och så vidare) för närvarande stöder de flesta plånböcker olika virtuella valutor.

Men inte alla kryptovalutaplånböcker som finns tillgängliga just nu fungerar på samma sätt. Det finns faktiskt några skillnader mellan plånböcker som vi bör ta hänsyn till. I allmänhet är de säkraste kryptoplånböckerna hårdvaruplånböcker. Det här är enheter som ser ut som penna enheter (beroende på vilken hårdvaruplånbok du har) och som håller dina privata nycklar offline.

Programvaruplånböcker är datorprogram som körs på smartphones och stationära datorer som tillåter användare att få tillgång till virtuella valutor och hantera dem. Programvaruplånböcker är vanligtvis de mest användarvänliga på marknaden. Även om det inte är lätt att hitta den bästa bitcoin-plånboken, gör dessa appar det möjligt för användare att också få tillgång till ett brett utbud av andra tjänster som att köpa och sälja digitala tillgångar.

Beroende på vilken plånbok du använder kommer du att ha olika lösningar och tjänster. Tänk på att den bästa Bitcoin-plånboken inte alltid är den mest populära. Du bör söka och förstå vilken som är kryptovalutaplånboken som passar dina behov.

Vad är en Bitcoin Desktop Wallet?

En stationär plånbok för Bitcoin är ett program som körs på stationära datorer och som gör det möjligt för användare att ta emot, skicka och hålla Bitcoin (BTC). Det finns olika typer av stationär plånbok Bitcoin.

Beroende på dina behov kan du välja mellan olika plånböcker. De flesta av Bitcoin-skrivbordsplånböckerna stöder idag Bitcoin och även andra virtuella valutor som Litecoin (LTC) eller Ethereum (ETH).

Det är också värt att notera att det finns en Bitcoin-plånbok för skrivbord som kan stödja SegWit medan andra inte. Om du är en person som bryr sig om att skicka och ta emot transaktioner till lägre priser och snabbare, bör du söka efter den bästa Bitcoin-plånboken med SegWit aktiverad.

Om du istället bryr dig om andra typer av funktioner, borde det inte vara viktigt för dig att använda en SegWit-aktiverad plånbok eller inte. För det mesta skulle det vara bättre att använda en SegWit-aktiverad plånbok.

En Bitcoin-plånbok är vanligtvis lätt att använda och innehåller många olika funktioner som gör hela interaktionen med Bitcoin blockchain mycket snabbare och lättare. Om du känner att du använder en Bitcoin cash desktop-plånbok (BCH), bör du definitivt överväga att flytta till en Bitcoin (BTC) -plånbok. Kom ihåg att dessa två nätverk inte är kompatibla.

Det betyder att om du skickar BTC till en BCH-plånbok kommer du att förlora dina pengar. De kommer att gå vilse för evigt och du skulle inte kunna återhämta dem.

I vissa fall inkluderar de bästa Bitcoin-plånboksanvändarna en smartphone-applikation. Ju lättare företaget gör det för dig att hantera dina medel, desto lättare blir det att hantera din Bitcoin.

Skillnader mellan stationära plånböcker och smarttelefonplånböcker

Det finns vissa skillnader mellan Bitcoin stationära plånböcker och smarttelefonplånböcker. Den största skillnaden du kan hitta är relaterad till vilken typ av enhet de arbetar med. Stationära plånböcker är, som namnet antyder, endast för användare som vill hantera sina pengar på en stationär dator.

Istället är smarttelefonplånböcker applikationer som kan laddas ner till din smartphone och hjälper dig att få tillgång till ett brett utbud av kryptotjänster. Det finns några plånböcker som har både en stationär och en smartphoneversion. Dessa är vanligtvis de mest användbara plånböckerna eftersom du kan få tillgång till dina pengar med en stationär dator eller din smartphone.

En stationär plånbok är vanligtvis målet för attacker från hackare. Om de får tillgång till din dator via ett virus är det möjligt för dem att få tillgång till dina privata nycklar eller till och med dina kryptovalutor.

Om du har en smarttelefonplånbok kan attackerna vara mer begränsade, beroende på vilket ekosystem du använder. Ändå betyder det inte att smarttelefonplånböcker inte kunde riktas till hackare. Det kan faktiskt hända också.

Du bör också analysera möjligheten att ha tre eller två plånböcker. En av dem borde vara en hårdvaruplånbok. Om du verkligen bryr dig om dina myntas säkerhet bör du alltid lagra de flesta av dina virtuella valutor på en hårdvaruplånbok. Istället, om du bryr dig om bärbarhet, kan du alltid ha en smarttelefon Bitcoin plånbok.

Bästa Bitcoin Desktop Wallet

Det är inte lätt att hitta den bästa skrivbordsplånboken för Bitcoin. För att göra det måste användarna söka och testa olika typer av plånböcker, lösningar och applikationer. Den bästa Bitcoin-plånboken för skrivbord skulle innehålla alla de funktioner du söker efter och många andra. Allt beror på dina behov.

Du kan alltid göra en lista över saker du måste ha när du väljer den bästa Bitcoin-plånboken på skrivbordet. Det finns kanske ingen lösning som överträffar alla andra alternativ. I vissa fall skulle en plånbok vara bättre än en annan. Ändå kan det vara svårare att hitta en plånbok som skulle ha alla funktioner i bara en applikation.

Nästa är bara några av de bästa Bitcoin-plånböckerna som Reddit-användare pratar om. De hjälper dig att få en uppfattning om vilka som är de hetaste plånböckerna du kan använda. Du bör kontrollera dem, testa dem och så småningom fatta ett beslut beroende på vilken typ av användning du skulle ge den.

Ledger Nano S

En av de bästa Bitcoin-skrivbordsplånböckerna är Ledger Nano S. Denna plånbok är den säkraste på marknaden på grund av att Ledger Nano S också fungerar som en hårdvaruplånbok. Även om du kan hantera det via din stationära dator eller med din smartphone, skulle Ledger Nano S ha ytterligare skydd för din Bitcoin och andra digitala valutor.

huvudbok Nano S

Du kan använda gränssnittet Ledger Nano S via Ledger Live, ett program som kan laddas ner till din stationära dator. Där skulle du kunna hantera inte bara Bitcoin utan också hundratals andra virtuella valutor.

Ledger Nano S är ett utmärkt alternativ för de användare som vill få tillgång till en lättanvänd plånbok (via Desktop-applikationen) men samtidigt få den högsta säkerhetsnivån du kan ha från en kryptoplånbok. En negativ aspekt av denna plånbok är relaterad till det faktum att du måste betala för enheten.

Exodus

Exodus-kryptovalutaplånboken är bland de bästa Bitcoin-plånböckerna i världen. Det hjälper användare att skicka, ta emot och till och med byta Bitcoin och mer än 100 andra virtuella valutor. Denna plånbok finns i en stationär version, men den kan också användas via mobila enheter och till och med hårdvarualternativ.

exdosu-logotyp

En av de största fördelarna med denna applikation inkluderar möjligheten att interagera med olika applikationer som gör det lättare att få tillgång till dina pengar och anpassa din upplevelse. Om du är en person som vill få tillgång till live-diagram, portföljvisualisering, ett inbyggt utbyte och support dygnet runt är Exodus-plånboken rätt väg att gå.

Slutligen stöder Exodus mer än 100 olika tillgångar. Det gör det lättare för användare som har stora portföljer att få tillgång till sina digitala valutor med samma kryptoplånbok och gränssnitt.

Electrum

Electrum Bitcoin-plånboken har varit en av de mest populära för Bitcoin sedan den släpptes för flera år sedan. Electrum-plånboken anses vara en av de bästa Bitcoin-skrivbordsplånböckerna på grund av dess livslängd och lösningar som erbjuds över tiden.

electrum-logotyp

Denna plånbok är säker att använda, den kräver inte låsning och den erbjuder också ett multi-sig-alternativ för de som vill dela behörighet att spendera Bitcoin. För användare som vill ha ännu bättre skydd kan de implementera 2-faktor autentisering.

Electrum arbetar med hårdvaruplånböcker och det stöds också på olika enheter. Det inkluderar stationära datorer och smartphones. På detta sätt förblir ingen utan en kryptoplånbok som är lätt att använda och säkra.

Mycelium

Mycelium Bitcoin-plånboken har skapats för nästan tio år sedan och erbjuder Bitcoin-ägare möjligheten att skydda sina mynt med någon av de mest avancerade teknologierna någonsin. Denna plånbok hävdar att om du håller din BTC på Mycelium, skulle du vara bland de “smarta 8%” Bitcoin-ägarna som håller sina mynt i full säkerhet och integritet.

Mycelium-användare kan inte bara få tillgång till en icke-vårdslösning, men de kan också få tillgång till en plånbok som är reproducerbar. Plånboken erbjuder avancerad myntlagring, spara och spendera konton genom ett 100% säkert system med ett reproducerbart system som är öppen källkod.

Utöver det har Mycelium lagt till stöd för Ethereum (ETH) och andra valutor. ERC-20 Ethereum-standarden stöds också. Om du vill skicka ERC-20-mynt till den här plånboken borde du kunna göra det utan problem.

Bitcoin Core (kör din egen nod)

Bitcoin-experter hävdar att ett av de bästa (avancerade) sätten att hantera dina mynt och engagera sig i Bitcoin-nätverket är att köra din egen nod. Du kan köra en Bitcoin-kärna fullnod som gör det möjligt för dig att verifiera de transaktioner som sker i nätverket och behålla en fullständig kopia av huvudboken.

Den största fördelen med att köra din egen nod är att du inte längre behöver lita på tredje part. Du kan verifiera de transaktioner som behandlas av nätverket på bara några sekunder efter att du har laddat ner hela blockchain.

En av de bästa Bitcoin-plånböckerna är en Bitcoin-fullnod. Du kan nu köra den i några enkla steg om du till exempel har köpt en nod och markerat Umbrel. Om du är en avancerad Bitcoin-användare kan detta definitivt vara en av de bästa Bitcoin-skrivbordsplånböckerna.

Atomic Wallet

Atomic plånbok är en av de mest populära plånböckerna på kryptovalutamarknaden just nu. Denna plånbok gör det lättare för användare att hantera, ta emot och utbyta kryptovalutor. Som du kan se pratar vi inte om Bitcoin utan vi fokuserar också på andra digitala tillgångar.

Atomic Wallet-logotyp, en av de bästa BCH-plånböckerna

Plånboken är inte bara tillgänglig för användare som vill hantera Bitcoin via sitt skrivbord utan också med en smartphone. En av de största fördelarna med den här plånboken är relaterad till möjligheten att den erbjuder användarna att få tillgång till andra tjänster (såsom staking).

Genom skrivbordsapplikationen skulle du kunna hantera din portfölj, hantera din Bitcoin och få tillgång till alla funktioner som erbjuds av Atomic Wallet. Det finns få plånböcker på marknaden med ett så stort antal lösningar som erbjuds och Atomic Wallet är bara ett av de bästa alternativen just nu.

Copay

Slutligen är den sista i listan över bästa Bitcoin-plånböcker Copay. Denna plånbok har skapats av BitPay och den är känd för att erbjuda tjänster till användare som vill ha en plånbok med flera signaturer. Även om detta anses vara en plånbok för olika plattformar, har den en stationär applikation som gör det enkelt för team att hantera sina mynt tillsammans.

copay logo bitcoin stationär plånbok

En plånbok med flera tecken innebär att du inte kan skicka en transaktion ensam, men du behöver bekräftelse från andra lagmedlemmar. Detta är mycket användbart för företag och projekt som vill hantera medel tillsammans.

Skrivbordsappen ska vara relativt enkel att använda och den kan också användas på en smartphone. Således är det upp till dig att bestämma vilken som är den bästa Bitcoin-skrivbordsplånboken att använda. Ändå bör du ta hänsyn till att den här plånboken inte erbjuder support för SegWit, vilket gör transaktioner dyrare och också långsammare.

[ad_2]

Source link