Bästa Zilliqa-plånboken för att behålla dina ZIL-mynt | Använd TheBitcoin

[ad_1]

ZIL-innehavare och investerare bör ha en bra Zilliqa-plånbok att använda för att hålla sina mynt säkra. Detta är mycket viktigt, inte bara för Zilliqa-innehavare utan också för investerare i andra digitala tillgångar. ZIL är en av de mest populära virtuella valutorna i världen. Det är därför det finns olika plånböcker att använda.

Vissa Zilliqa-plånböcker är säkrare än andra. Allt beror på vilken typ av plånbok du vill använda och den aktivitet du bedriver med dina virtuella valutor. I den här guiden går vi igenom de flesta typer av plånböcker som du kan hitta för att lagra Zilliqa. Samtidigt berättar vi för dig skillnaden mellan plånböckerna och som kan vara bättre för att möta dina behov.

Vad är Zilliqa (ZIL)?

Zilliqa (ZIL) anses vara den första offentliga blockchain som implementerade skärning på sin mainnet. Detta projekt vill göra det möjligt för användare att ha tillgång till en skalbar blockchain-plattform genom skärning.

Målet är att erbjuda lösningar till företag och projekt för att släppa sina projekt på detta ekosystem och hjälpa till att expandera decentraliserade applikationer (dApps) och decentraliserade finansieringslösningar (DeFi). Några av blockchainföretagen som också arbetar med dessa typer av lösningar inkluderar Ethereum (ETH), Tron (TRX) och även Binance Smart Chain (BSC), bland andra.

Zilliqa arbetar med sitt eget programmeringsspråk som heter Scilla, som fokuserar på säkerhet. Genom detta programmeringsspråk kan användare också arbeta med olika decentraliserade applikationer och erbjuda lösningar för användare.

ZIL virtuella valuta är en mycket viktig del av Zilliqa blockchain. Hur fungerar det? Det gör det möjligt för utvecklare och intresserade parter att genomföra ett brett utbud av program, betala för transaktioner och det har också en incitamentroll.

Detta projekt släpptes 2017 och det kunde samla in mer än 22 miljoner dollar i Ethereum (ETH), vilket visar intresse för detta projekt och dess planer på att göra blockchain-tekniken mer skalbar.

Det finns också många andra användningsfall för ZIL-kryptovalutan. Några av dem inkluderar staking, drift av nätverket, betalning för transaktioner och omröstning om nätverksuppgraderingar. Av denna anledning blev det en mycket populär virtuell valuta för investerare.

Spekulanter köpte denna virtuella valuta och väntade på att priset på denna digitala tillgång skulle nå högre nivåer i framtiden. Priset på den virtuella valutan nådde ett högsta pris på 0,23 dollar i april 2021.

Varför är Cryptocurrency Wallets viktigt?

Plånböcker för kryptovaluta är mycket viktiga på grund av olika skäl. Det första du bör veta är att det inte går att skicka eller ta emot transaktioner utan en kryptovalutaplånbok. Med en kryptoplånbok kan du skicka och ta emot pengar.

Men plånböcker för digital valuta är också mycket användbara för att hålla virtuella valutor. När du använder en kryptovalutaplånbok som du har dina privata nycklar för är du ägaren till dina virtuella valutor.

Cryptocurrency exchange är istället annorlunda. De ger dig inte tillgång till dina privata nycklar. Utan dessa privata nycklar kan du inte kontrollera dina medel. Om något händer med kryptobörsen kan du så småningom förlora dina pengar. Dessutom kan en kryptoplattform välja att blockera ditt konto utan att tidigare informera användaren om det.

Således vill du se till att du har en kryptoplånbok som du har och kontrollera dina privata nycklar. Kryptovalutamarknaden har expanderat som en plats där decentralisering anses vara en tillgång som bör skyddas. Om du har dina privata nycklar är du den riktiga ägaren av dina medel.

Om du är en Zilliqa-innehavare vill du se till att du håller dina ZIL-mynt i en säker plånbok. Men det finns olika typer av kryptovalutaplånböcker att välja mellan. I nästa avsnitt delar vi med dig vilka som är de mest populära typerna av kryptovalutaplånböcker och vilka som kan vara bäst för dig att hålla dina ZIL-mynt.

Typer av Cryptocurrency Wallets

Det finns olika plånböcker för virtuell valuta på marknaden. Inte alla erbjuder dig samma tjänster och lösningar. Det är därför du vill se till att du har valt den plånbok som uppfyller dina behov.

Innan vi börjar bör du veta att det inte finns någon plånbok som erbjuder alla tjänster och lösningar du vill ha. Vissa av dem kommer att vara säkrare medan andra fokuserar på användbarhet eller användargränssnitt. Beroende på dina behov bör du använda ett eller annat.

Programvaruplånböcker

Programvaruplånböcker är datorprogram som kan laddas ner både till din smartphone eller till din dator. Du kommer att kunna hålla dina privata nycklar när du använder de flesta av dessa plånböcker. Du kan enkelt skicka och ta emot pengar genom dessa plånböcker och de är bra för de personer som vill ha tillgång till sina ZIL (och andra) mynt.

I allmänhet är programvaruplånböcker kända för att erbjuda ett brett utbud av tjänster. De är dock inte de rekommenderade plånböckerna för att lagra stora mängder medel. Faktum är att de vanligtvis används för att skicka och ta emot pengar. De används i princip för små mängder eller för vanlig användning.

Dessa plånböcker är också bland de mest populära bland användare som vill ta emot betalningar. Om du använder din ZIL mycket skulle programplånböcker vara det bästa alternativet för dig. Istället, om du vill hålla ZIL under längre tidsperioder, är hårdvaruplånböcker bättre.

Hårdvaruplånböcker är vanligtvis bättre av säkerhetsskäl. Vi kommer att gå in på detta i nästa avsnitt.

Hårdvaruplånböcker

Hårdvaruplånböcker anses vara de säkraste plånböckerna på marknaden. Dessa plånböcker rekommenderas vanligtvis för användare som vill ha sina virtuella valutor under längre perioder. Om du är en långvarig innehavare är det här rätt plånböcker för dig.

Hårdvaruplånböcker är små enheter som lagrar dina privata nycklar utanför tredje parts tillgång. På detta sätt skyddas medlen mot attacker från skadliga parter.

Hårdvaruplånböcker kräver att användarna betalar för dem, eftersom de är fysiska enheter som måste tillverkas och levereras till den intresserade investeraren. De användare med större portföljer bör definitivt överväga att köpa en hårdvaruplånbok.

Bästa Zilliqa plånböcker

Det finns flera Zilliqa-plånböcker som kan användas av användare som har ZIL. Beroende på dina behov bör du överväga en eller annan plånbok, som vi nämnde tidigare.

Denna Zilliqa-plånbokslista är bara en sammanställning av några av de mest användbara plånböckerna du kan börja använda för dina ZIL-medel. Det finns många andra plånböcker som inte har täckts och som du också bör leta efter.

Ledger plånbok

Ledger Wallet är en av de bästa Zilliqa-plånböckerna du kan hitta just nu på marknaden på grund av dess säkerhetsstandarder. Ledger producerar olika typer av hårdvaruplånböcker som hjälper dig att hålla dina pengar säkra hela tiden.

Om du är en långvarig innehavare är det här rätt plånbok för dig. Med full kontroll över dina privata nycklar och möjligheten att få tillgång till andra tjänster och lösningar, skulle Ledger ge dig en av de säkraste upplevelserna för att hantera ZIL-mynt.

Det finns två saker du bör komma ihåg: det här är inte en programvaruplånbok och det kan kräva att du lägger mer tid på att bekräfta transaktioner. På grund av det faktum att det fokuserar på säkerhet finns det några försiktighetsåtgärder som Ledger-plånböcker kräver att du följer.

Den andra saken är relaterad till dess pris. Plånboken är inte gratis och du måste betala för den. Trots det, om du investerar i ZIL, bör du överväga att köpa en Ledger-hårdvaruplånbok (Ledger Nano S eller Ledger Nano X).

Trust Wallet

Trust Wallet är också en av de mest populära Zilliqa-plånböckerna i världen. Trust-plånboken påstår sig vara “den mest betrodda och säkra kryptoplånboken.” De tillåter användare inte bara att lagra, skicka och ta emot virtuella valutor utan också att samla in NFT, utbyta och tjäna virtuella valutor och köpa digitala tillgångar.

Trust Wallet ny logotyp

Numera kan användare som vill lagra virtuella valutor och använda dem använda Trust Wallet. Zilliqa är ett av de många mynt som stöds av denna kryptovalutaplånbok, men det finns många andra. Användare kommer att finna att det är väldigt enkelt att tjäna ränta på sina mynt och använda plånbok-appen.

Dessutom kan investerare få tillgång till virtuella valutor direkt från applikationen. Om du vill köpa virtuella valutor kan du göra det med ett kort. Samtidigt är det möjligt att omedelbart byta några mynt mot andra, vilket minskar interaktionen som användarna kan ha med centraliserade börser.

Atomic Wallet

Atomic plånbok är en annan kryptovaluta plånbok som erbjuder support till Zilliqa. Det gör det faktiskt möjligt för ZIL-innehavare att sätta sina mynt och tjäna belöningar. Numera kan användare tjäna 15% belöningar på sina ZIL-mynt om de sätter dem i Atomic-plånboken.

Användare kan hantera, utbyta och köpa alla digitala tillgångar de vill ha med ett säkert och lättanvänt gränssnitt. Som vi kan se erbjuder plånböcker som Atomic Wallet eller Trust Wallet också andra typer av tjänster till användare som vill ha tillgång till virtuella valutor.

Atomic Wallet-logotyp, en av de bästa BCH-plånböckerna

Dessutom har plattformen också erbjudit användarna möjligheten att få 1% cashback på de börser de utför. Dessutom kan individer som vill undvika att använda en kryptovalutautbyte enkelt köpa krypto i lokala valutor, till exempel EUR, USD och andra fiatvalutor. På detta sätt är det lättare för användare att få tillgång till digitala tillgångar.

Guarda plånbok

Guarda är en annan säker kryptovalutaplånbok som har lagt till många tjänster i sin applikation. Som vi har sett i de föregående exemplen kan individer satsa, byta, tjäna och köpa Bitcoin, Ethereum (ETH) och många andra virtuella valutor, inklusive Zilliqa.

Med satsningslösningarna kan användarna enkelt hålla sina ZIL-mynt och sätta dem för att få belöningar som många andra användare skulle göra. Samtidigt skulle dina medel skyddas vid hacks och du kan använda dem hela tiden genom din ansökan.

Guarda WAllet

Dessutom har plånboken lagt till en kryptobörs för användare som inte vill använda digital valutautbyte för att köpa och sälja virtuella valutor. Detta är en av de bästa lösningarna som denna plånbok erbjuder. Just nu stöder Guarda mer än 50 blockchain-nätverk och över 10 000 tokens.

Zillet

Zillet är en annan Zilliqa-plånbok som fungerar som en gratis plattform med öppen källkod. Målet är att erbjuda användarna en direkt och lättanvänd integration med Zilliqa blockchain och dess funktioner. Samtidigt kommer investerare också att ha full kontroll över sina nycklar och fonder. Det betyder att investerare kommer att vara ansvariga för sina digitala tillgångar.

Som Zillet förklarar har användarna kontroll över plånboken och fonderna. Det betyder att det inte finns några banker eller mellanhänder som tar hand om dina medel. I grund och botten är detta en plånbok som fungerar som en plattform som hjälper dig att interagera med Zilliqa blockchain-nätverket på ett bekvämt sätt.

Plånboken är enkel att använda och stöder bara ZIL. Om du vill få tillgång till andra virtuella valutor finns det andra projekt som Guarda, Trust Wallet eller Atomic Wallet som erbjuder kryptolösningar till användare.

ZilPay plånbok

ZilPay är den sista på vår Zilliqa plånbokslista. Detta betyder dock inte att det är det sista när det gäller tjänster och lösningar som erbjuds användarna. Faktum är att denna plånbok anses vara en decentraliserad plånbok där du är ägare till dina medel.

Användare har möjlighet att interagera med Zilliqa blockchain-nätverket och flera decentraliserade applikationer (dApps) som körs på det. Dessutom är användare ägare av sina egna data. Individer behöver inte ge andra tredje parter tillstånd att hantera sin information. Dina medel är alltid säkra.

Några av de decentraliserade applikationer som redan är kompatibla med ZilPay inkluderar DragonZIL eller UnstoppableDomains. Användare kan också redigera och distribuera smarta kontrakt med scilla-programmeringsspråket och också sätta sina pengar.

Slutligen kan du med denna plånbok byta och tillhandahålla likviditet till olika ZPC2-tokens. Detta gör det möjligt för hela Zilliqa-ekosystemet att växa och bli mer mogen över tiden. Allt kan göras med ZilPay och ingen annan plattform.

[ad_2]

Source link