Berkshire Hathaway Executive Charlie Munger tror att Bitcoin är motbjudande | Använd TheBitcoin

[ad_1]

Miljardärinvesteraren och affärsmannen Charlie Munger höll en Q & A-session vid det årliga aktieägaremötet där han pratade om olika ämnen som presenterades av publiken. På grund av den nuvarande Bitcoin (BTC) och kryptokulan var det mycket möjligt för honom att få en fråga om den största kryptovalutan. Detta hände naturligtvis.

Charlie Munger äcklade av Bitcoin

Under samtalet som han hade med publiken nämnde han att han helt “hatade” Bitcoin-framgång. Dessutom hänvisade han till det som en sak som strider mot civilisationens huvudintressen.

I frågan sade Munger:

”Naturligtvis hatar jag Bitcoin-framgången. Jag skulle säga blygsamt att jag tycker att hela jävla utvecklingen är motbjudande och strider mot civilisationens intressen, och jag lämnar kritiken till andra. ”

Det är inte första gången vi hör honom ge negativa kommentarer om Bitcoin. Tidigare delade han sina åsikter om hur Bitcoin den virtuella valutan nu skulle kunna fungera som ett bytesmedel för världen.

Den viktigaste egenskapen han delade om Bitcoin är relaterad till volatilitet. Av denna anledning anser han att det kan vara ett mycket flyktigt utbytesmedium, vilket inte skulle vara möjligt för det att fungera ordentligt. Dessutom han kommenterade att detta fungerar som en konstgjord ersättning för guld.

“[Bitcoin] är verkligen en konstgjord ersättning för guld och eftersom jag aldrig köper något guld, köper jag aldrig något Bitcoin och jag rekommenderar andra att följa min praxis, ”sa Munger när han blev tillfrågad om Bitcoin.

På samma sätt, som Munger gjorde, delade Warren Buffett sina negativa åsikter om Bitcoin och hur den virtuella valutan är ”råttgift i kvadrat”. VD för Berkshire Hathaway delar Mungers åsikter om Bitcoin och kryptovalutor.

Traditionella bankinstitut har varit emot Bitcoin under de senaste åren. Den traditionella banksektorn har vanligtvis förnekat tjänster till kryptorelaterade företag och företag. Till exempel kunde börser över hela världen som ville erbjuda tjänster till kunder inte göra det via lokala banklösningar.

På grund av detta kunde ett stort antal plattformar inte erbjuda fiat on-ramp-lösningar till kunder. Detta har naturligtvis skadat kryptoindustrin med tanke på att kryptoföretag var tvungna att hitta juridiska lösningar på hur man lägger till fiat on-ramper. Numera har marknaden massivt expanderat och decentraliserade finanslösningar (DeFi) förändrar sättet som den finansiella världen fungerar på.

Source link

[ad_2]

Source link