Betting Big On Bitcoin Cashback Cards | Använd TheBitcoin

[ad_1]

Crypto-vadslagningssidor är ett populärt sätt att göra stora vinster i fiat och Bitcoin – men hur är det med några små vinster? Micro vinner, som det var? Du kan få dem konsekvent genom att använda ett av de nya Bitcoin cashback-korten.

Låt oss säga att du vinner stort på en av kryptosatsningssidorna i länken ovan. Nu vill du spendera dessa vinster. Vad sägs om att spendera dem med ett Bitcoin-kort som också ger dig cashback. Tänk på det som att mikro vinner.

I den här artikeln tar vi en titt på några Bitcoin-cashback-kort, ser om de är värda det och hur eller varför vi ska finansiera dem.

Bitcoin Cashback blir stor

CNBC bröt några monumentala nyheter nyligen.

”Visa och kryptokurrency-finansföretaget BlockFi har samarbetat för att frigöra Bitcoin Rewards-kreditkortet till amerikanska invånare i alla stater utom i New York (på grund av begränsningar) under våren 2021. Kortet kommer att utfärdas av Evolve Bank & Trust och Deserve kommer att vara en teknik- och programhanteringspartner för kortet. ”

Om det låter spännande kanske du vill komma på väntelistan. Det öppnade på Blockfi i januari i år för Blockfi-medlemmar som har finansierat konton.

“Kortinnehavare tjänar 1,5% cashback på alla inköp som automatiskt omvandlas till bitcoin och placeras på ett BlockFi-konto varje månad.”

Men kom ihåg att “Bitcoin Rewards-kreditkortet kommer att ha en årlig avgift på 200 $, men det kan kvittas det första året tack vare kortets välkomstbonus: Tjäna 250 $ i bitcoin efter att ha spenderat 3000 $ eller mer på kortet inom de första tre månader från kontoöppningen. ”

Din intjänade Bitcoin kommer att sättas in på ditt Blockfi-konto, där du kan ta ut det eller tjäna ränta. Du kan även använda det som säkerhet för ett lån (genom att använda det som stöd).

Kontot kräver dock KYC. Så om du spelar anonymt på en kryptospelwebbplats kommer det att finnas ett sätt för tjänstemän att spåra tillbaka över blockkedjan och se att dina pengar kommer från den kryptospelwebbplatsen när du flyttar dina vinster till ditt Blockfi-konto. .

Icke-KYC Bitcoin Cashback

Tro det eller inte, du kan skaffa ett cashback-kort som inte ber dig om ID och andra KYC-element. Detta kan vara perfekt för kryptospelare som kommer från vadslagningssidor som inte kräver KYC.

Bitcoin Cash Back

Det bästa alternativet verkar vara Fold. Det är ett företag som ger dig ett kort med 1-2% cashback. Men det finns ett par fångster.

  1. Det är endast för amerikanska invånare. Kanske kommer deras publik att öka i framtiden
  2. Du kan bara få presentkort med den. Således undviker Fold KYC.
  3. Premienivån är $ 150 / år. Det finns dock en fri nivå.

Bästa återbetalningsgrad

Om du inte har något emot KYC kanske du vill spendera dina vinster via ett betalkort som erbjuder maximal återbetalning, eller hur?

Binance skulle vara din bästa satsning.

De erbjuder ett kort med en enorm 8% cashback. Det finns en fånga dock:

”Även om Binance Visa-korts återbetalningsgrad är den högsta ränta vi har stött på, kommer den med en fångst. Kortinnehavare måste ha en balans på 6000 Binance-mynt, så kallade BNB, och få sin cashback-belöning i BNB. ”

Crypto Betters i Europa

Om du befinner dig och spelar bort i Europa kan du överväga Bitwala eller Wirex. Båda företagen erbjuder betalkort med cashback-bonusar.

”Wirex-kortet stöder 19 kryptovalutor och nästan ett dussin fiatvalutor i Europa och några länder i Asien och Stillahavsområdet och kommer att finnas tillgängligt i USA i början av 2021. Kortinnehavare betalar inga utgivnings-, månads- eller uttagsavgifter och endast 1% avgift för att finansiera konton med kryptovalutor. ”

USA-baserade Bitcoin Betters

Om du är i USA, välj Coinbase, Gemini eller flera andra kortleverantörer som kommer med betalkort och till och med kreditkort som erbjuder kontant tillbaka.

Tyvärr har en hel del av dessa kortleverantörer väntelistor för 2021. Detta beror troligen på att reglerna kring kryptoverksamhet i fiat fortfarande utvecklas. Till och med något så enkelt som att få cashback i Bitcoin eller andra kryptovalutor är fortfarande väldigt nytt och företag måste trampa försiktigt för att se till att SEC eller andra myndigheter inte slår dem med en rättegång.

I slutet av dagen är en sak klar: 2021 är ett monumentalt år för kryptorum. Oavsett om du är en kryptobättre, avslappnad investerare eller någon helt ny inom rymden – du hittar lösningar för att köpa och sälja och spendera din krypto med mer användarvänlighet än någonsin tidigare.

Var bara säker på det.

Kom ihåg att dubbelkolla adressen du skickar dina vinster till (om du skickar in krypto). Avslöja aldrig dina privata nycklar för någon – inte ens någon på en “hjälplinje”. Förvara säkerhetskopior av dina nycklar på olika säkra platser.

Så länge du behandlar dina vinster i krypto med respekt och uppmärksamhet de behöver – kommer du att undvika många problem och få en hel del fördelar.

[ad_2]

Source link