Binance lanserar Most Valuable Builder (MVB) Round 2

[ad_1]

Världens största kryptovalutautbyte, Binance, kommer att starta den andra omgången av sitt mest värdefulla Builder Accelerator-program för Binance Smart Chain.

I det pågående arbetet med att locka nya projekt till sin egen blockchain delar Binance ut bidrag och incitament i sitt acceleratorprogram.

I ett blogginlägg den 23 april, företaget meddelat nästa omgång av MVB-programmet medan du redogör för några av de vinnande projekten från första omgången.

Vinnare av AutoFarm, Beefy Finance och PancakeBunny

Den första omgången av MVB-acceleratorprogrammet lanserades i februari 2021 för att öka BSC-ekosystemutvecklingen genom att ge stöd, finansiering och exponering för projekt. Det avslutades den 23 april och hade över 650 ansökningar som berodde på tillväxten av BSC.

”Den första omgången av MVB-programmet resulterade i en betydande tillväxt av BSC-ekosystemet, som nu är värd för mer än 450 aktiva projekt, den dagliga aktiva adressen (Peak time) är> 1m och Daily Transaction volume (Peak time) är> 9m (6x av ETH). ”

Genom tre faser var tre slutprojekt kortlistade för notering på Binance och BSC – AutoFarm, PancakeBunny och Beefy Finance.

Den 13 april meddelade avkastningsaggregat Mound att Binance hade hällt 1,6 miljoner dollar som en strategisk investering i sitt PancakeBunny-protokoll. PancakeBunny är ett avkastningsoptimeringsprotokoll som använder PancakeSwap DEX för att skapa valv för ytterligare intäkter på CAKE- och BUNNY-tokens.

AutoFarm-protokollet lanserades i december 2020 för att kombinera och förenkla avkastningsmöjligheterna för användare av projekt på BSC. Den har två produkterbjudanden, en avkastningsoptimering eller valvetjänster och ett DEX-protokoll med kedjekapacitet till Huobi ECO Chain (Heco) och BSC.

Beefy Finance är ännu en avkastningsaggregat som optimerar och automatiserar avkastningen genom ett valvsystem. Protokollet utnyttjar de låga transaktionsavgifterna på BSC för att automatiskt hjälpa användare att odla, skörda, återinvestera och sammansätta sina tokens eller likviditetsleverantörstoken.

Den andra omgången av MVB, som kallas “The Big Bang of NFTs”, börjar den 1 maj och pågår till 22 juli.

Binance listar fler syntetiska aktietoken

I en meddelande den 26 april uppgav Binance att det listade ytterligare tre aktietokenar utöver de som redan fanns tillgängliga – Coinbase (COIN) och Tesla (TSLA).

De nya listorna kommer att vara MicroStrategy (MSTR), Microsoft (MSFT) och Apple (AAPL), som kommer att visas live den 26, 28 och 30 april.

Lagerpoletter är säkerställda och kontantavräknade i BUSD, vilket innebär att det inte sker någon fysisk inlösen av underliggande aktier. De är helt reglerade och backas upp av en depåportfölj med underliggande värdepapper som innehas av CM-Equity AG, Tyskland, tillade tillkännagivandet.

Gå med oss ​​på Telegram för att ta emot fria handelssignaler.

För mer information om kryptovaluta, kolla in Altcoin Buzz Youtube-kanal.[ad_2]

Source link