Binance Launchpool lanserar Bitcoin Standard Hashrate Token Project


Ledande kryptobörs Binance har lagt till ytterligare ett projekt till sitt Launchpool-initiativ i ett försök att ge fler DeFi-upplevelser och tjäna incitament till sina användare.

Det första projektmeddelandet 2021 för Binance kallas Bitcoin Standard Hashrate Token (BTCST). Projektet syftar till att skapa en effektiv marknad för Bitcoins gruvkraft genom att fungera som en hävstångs Bitcoin-token fri från likvidationsrisk.

De blogginlägg tillade att detta liknar hur Grayscale Bitcoin Trust skapar institutionell likviditet för Bitcoin.

BTCST Token Farming börjar på Binance

Token kommer att säkerställas med 0,1 TH / s av den faktiska Bitcoin-hashkraften. Detta har historiskt visat sig vara positivt korrelerat till den underliggande tillgångens resultat. För närvarande, när Bitcoin svalnar från sin senaste 41 000 $ + hela tiden, är dess hashhastighet (eller datorhästkrafter) också nära toppnivåer på 158,47 EH / s, enligt Bitinfocharts.com.

Launchpool token-jordbruk för BTCST började den 8 januari och löper i 30 dagar, under vilka avkastningsodlare kan sätta BNB, BUSD och BTC i tre separata pooler för att odla BTCST. I skrivande stund fanns det 8,1 miljoner BNB, 162 miljoner BUSD och 10 200 BTC insatta i de tre respektive poolerna.

Den 13 januari kommer Binance att lista BTCST i “innovationszonen” och öppna handel för BTCST / BTC, BTC / BUSD och BTCST / USDT-par.

Binance VD och grundare, Changpeng Zhao, uttalade;

”BTCST har redan distribuerats i Binance Smart Chain som en molngruppplattform, och vi stöder projektet genom vår gruvpool. Vi är glada att fortsätta arbeta med BTCST för dess vidare utveckling genom Binance Launchpool ”.

Varje projekt som körs på företagets egen blockchain och godkänns av Binance, blir omedelbart och ofta orättvist, enligt kritiker, ökar framför andra eftersom en börsnotering garanteras. Launchpool-målsidan säger det tydligt;

”I grund och botten får du samla ett helt nytt mynt före (och efter) en garanterad notering på Binance.com, gratis. Inte en dålig affär, eller hur? ”

Bitcoin Standard Hashrate-token är det femtonde projektet som börsen har främjat.

BNB-prisuppdatering

Den inhemska symbolen för Binance utbyte svalnar lite från de senaste topparna och sjunker nästan 5% på dagen till handel strax över $ 42 i skrivande stund, enligt Coingecko.

BNB nådde en rekordhög nivå på $ 44,60 den 7 januari efter att ha vunnit över 50% under de senaste 30 dagarna. DeFi-jordbruksincitament och insatsmöjligheter uppmuntrar Binance-kunder att hålla polletterna snarare än att sälja dem på den öppna marknaden.

För mer information om kryptovaluta, kolla in Altcoin Buzz Youtube-kanal.

Source link