Bitcoin (BTC) krossar 40 000 dollar | Använd TheBitcoin


Bitcoin (BTC) har krossat nivån på 40 000 dollar den 7 januari. Den virtuella valutan kunde fördubbla sin tidigare rekordhöga nivå på 20 000 $ registrerad 2017. Efter att ha nått denna prisnivå sjönk BTC till 36 400 $, en tydlig supportnivå för kryptovalutan.

Bitcoin krossar 40 000 dollar

Bitcoin kunde krossa 40 000 dollar, överträffa det och röra vid ett kort ögonblick 40 300 dollar i vissa utbyten. Detta gjorde det möjligt för den virtuella valutan att mer än fördubbla sin tidigare någonsin topp på $ 20.000 registrerad 2017.

Bitcoin och andra kryptovalutor har gått högre de senaste dagarna, veckorna och månaderna. Hela kryptovalutamarknaden är i en bulltrend som verkar bli starkare varje vecka. BTC-diagrammet har blivit paraboliskt och många experter anser att vi är mitt i tjurkörningen.

Analytiker ser Bitcoin överstiger till och med 100 000 $eller åtminstone nå denna nivå. Om det händer skulle Bitcoin bara behöva växa 2,63 gånger från 38 000 dollar. Detta är definitivt möjligt med tanke på att BTC har registrerat många gånger prisrörelser som var explosiva och mycket snabba.

Enligt Citi tekniska analytiker Tom Fitzpatrick kan Bitcoin nå 318 000 dollar i slutet av nästa år. Detta beror på det begränsade utbudet av Bitcoin och hur lätt det är att flytta över gränserna.

För närvarande gör flera företag det enklare för användare att köpa BTC och andra kryptovalutor. PayPal, Cash App, Robinhood och Revolut är några av de företag som erbjuder tillgång till kryptovalutor.

Andra kryptovalutor som flyttat högre de senaste timmarna inkluderade Litecoin (LTC) och Ethereum (ETH). Litecoin är nu den 5: e största kryptovalutan, och Ethereum (ETH) är den näst största efter Bitcoin. Ethereum, till exempel, överträffade 1 200 dollar och kom mycket nära sin tidigare rekordhöga nivå på 1 400 dollar. Under tiden nådde Litecoin $ 170 och var verkligen redo att gå mot $ 200 per mynt.

XRP kunde återhämta sig efter de juridiska problemen med U.S. Securities and Exchange Commission (SEC). Cardano (ADA) steg istället massivt med över 56% under de senaste sju dagarna och kunde nå en marknadsvärdering på 9 miljarder dollar för några timmar sedan.

Hela kryptovalutamarknaden är nu euforisk. Huvudfrågan är relaterad till när denna tjurmarknad stannar eller hur långt den kan gå. Det är inte möjligt att veta det, men analytiker har redan gjort sina förutsägelser.Source link