Bitcoin överstiger $ 35 000 efter svårighetsjustering | Använd TheBitcoin

[ad_1]

Bitcoin (BTC) har återhämtat sig $ 35 000-regionen efter historiens största svårighetsjustering. De flesta av de virtuella valutorna i världen upplever nu modererade vinster som ligger mellan 0,6% och 2,2% (bland de 10 bästa) under den senaste timmen. Samtidigt söker Bitcoin-gruvarbetare efter nya jurisdiktioner att verka i efter Kinas beslut att utvisa Bitcoin-gruvarbetare.

Bitcoin ökar över $ 35.000

Bitcoin har överträffat 35 000 $ en gång till och för första gången i juli. Under de senaste 30 dagarna var Bitcoins högsta pris strax över 40 000 dollar och sedan har det varierat mellan 32 000 och 34 500 dollar. Under det senaste dygnet har Bitcoin gjort det kraftigt med 3,6% och den har ökat mer än 10% under de senaste sju dagarna.

En sak som vi bör ägna stor uppmärksamhet åt är den minskande volymen. Vi har sett att handelsvolymerna har minskat de senaste dagarna och de är på den lägsta punkten sedan den senaste tjurmarknaden startade i december 2020.

Hur länge kommer den nuvarande hausseartade styrkan att hålla? Det är svårt att säga. Icke desto mindre bör Bitcoin registrera större vinster om de vill visa att de kan nå nya rekordhöga nivåer i år.

Justering av Bitcoin Mining-svårigheter

Bitcoin-nätverket har också upplevt en ny svårighetsjustering. Detta hände några dagar efter beslutet från flera kinesiska regioner att förbjuda Bitcoin-gruvaktiviteter. Dessa Bitcoin-gruvarbetare är nu borta från riggen och det kan ta lite tid innan vi ser dem fungera igen.

Svårighetsjusteringen har varit den största nedgången i Bitcoins historia. Den har registrerat en nedgång på 28%. Det är möjligt att förstå denna situation om vi ser att hashfrekvensen har nått den lägsta punkten sedan december 2019.

Trots det finns det några regioner runt om i världen som redan välkomnar nya investerare och Bitcoin-gruvarbetare. Detta kan definitivt hjälpa hela kryptoekosystemet att återhämta sig efter det senaste gruvförbudet i Kina.

Den republikanska senatorn Cynthia Lummis uppmanade Bitcoin-gruvarbetare att flytta sin verksamhet i staten Wyoming. En av de viktigaste frågorna relaterade till Bitcoin-gruvdrift är energiförbrukning. Kina var orolig över Bitcoins användning av icke förnybara energier. Vanliga medier har också klagat på denna fråga.

I Wyoming kan det dock vara möjligt för Bitcoin-gruvarbetare att förlita sig på 40% av förnybara energikällor snarare än traditionella gruvmetoder.

Source link

[ad_2]

Source link