BNB-prisförutsägelse – teknisk analys – Altcoin Buzz

[ad_1]

Igår såg vi en nedgång över nästan alla altcoins när BTC sjönk med cirka 20%. BNB var ett mynt som drabbades av en lägre procentuell minskning jämfört med andra mynt.

BNB är utan tvekan ett av de mest intressanta och diskuterade mynten bland alla valutamynt. Ända sedan lanseringen av Binance Smart Chain har BNB-priset exploderat. Det har betraktats som en stark konkurrent till Ethereum nu och antalet transaktioner på BSC har redan överträffat antalet transaktioner på Ethereum.

BNB Burn

Varje kvartal bränner Binance BNB-tokens. Under detta kvartal brändes 1 099 088 poletter vars värde vid tidpunkten för bränningen var cirka 600 miljoner dollar. Detta var den största brännskada i binance historia.

Prisfall och stigning

När BTC föll föll nästan alla alterna med det igår. Under denna tid indikerar de mynt som faller lägst att det finns ett mycket högt köptryck. BNB är ett av sådana mynt. Det har återhämtat sig snabbt och har studsat tillbaka.

BNB Användningsfall

Vi har diskuterat om BNB: s detaljerade användningsfall här.

BNB / USD – Prisförutsägelse – Symmetrisk triangelbrott

BNB symmetrisk triangel

BNB bröt ut ur en symmetrisk triangel. Närhelst det finns ett breakout från en symmetrisk triangel följer en hausseartad fortsättning och vi observerade en liknande struktur för BNB också. BNB samlades från $ 240 mot $ 640 efter detta rally.

BNB / USD – Prediction

BNB USD

BNB handlar för närvarande över supportzonen på $ 530 Så länge BNB stannar över denna supportzon kan vi börja se ett steg mot $ 589 och $ 637. Om motståndet på $ 637 går sönder kommer vi att börja se ett steg mot de övre målen på $ 686, $ 755, $ 843 och $ 1097. Underlåtenhet att hålla supporten på $ 530 kan leda till en nedgång mot $ 489 och $ 431.

Gå med oss ​​på Telegram för att ta emot fria handelssignaler.

För mer information om kryptovaluta, besök Altcoin Buzz Youtube-kanal.

Bilder med tillstånd av TradingView.

varning

Den information som Altcoin Buzz diskuterar är inte ekonomisk rådgivning. Detta är endast avsett för utbildning och information. All information eller strategi är tankar och åsikter som är relevanta för accepterade nivåer av risktolerans hos författaren / granskarna och deras risktolerans kan vara annorlunda än din. Vi är inte ansvariga för eventuella förluster som du kan drabbas av till följd av investeringar direkt eller indirekt relaterade till den information som tillhandahålls.

Gör din egen due diligence och betyg innan du gör några investeringar och kontakta din finansiella rådgivare. Den undersökta informationen som presenteras anser vi vara korrekt och korrekt, men det finns ingen garanti för noggrannhet, aktualitet, fullständighet. Bitcoin och andra kryptovalutor är högriskinvesteringar, så gör din due diligence. Copyright Altcoin Buzz Pte Ltd. Med ensamrätt.

Source link

[ad_2]

Source link