BTC-adresser som innehar mer än 1 000 BTC-säljer delar av deras medel | Använd TheBitcoin


Under de senaste veckorna har Bitcoin (BTC) -adresser som innehåller mer än 1000 BTC har sålt en del av sina mynt. Även om detta kan vara ett konjunkturmönster, är det värt att ta hänsyn till att det kan finnas en del vinsttagande vid dessa prisnivåer.

Bitcoinvalar säljer sina medel

Bitcoinhvalar säljer sina BTC eftersom priset på Bitcoin ligger nära sin högsta tid. Den virtuella valutan har handlats mellan $ 55 000 och $ 60 000 under de senaste veckorna och denna trend kan fortsätta i framtiden.

När priset går högre är det allmänning att se stora spelare som säljer en del av sina mynt för att få lite vinst. Ändå, när priset rör sig nedåt eller sjunker, ökar de vanligtvis sina positioner för att få mer exponering mot marknaden.

I en tweet nyligen sa investeraren Lark Davis:

“Valadresser som har 1 000 eller fler #bitcoin har sålt, det betyder inte att tjurkörningen är över, det betyder bara att vinstintag sker.”

Utöver det har det varit en stark trend sedan mars 2020 där vi ser att investerare drar tillbaka sin BTC från börser. Detta är något som hände under den senaste tjurkörningen. Priset på Bitcoin flyttade högre och BTC från börser föll hela tiden.

Bitcoin (BTC) flyttade från $ 3800 till över $ 61,000 med ett konstant uttag av medel från börser. De tillgängliga Bitcoin på dessa plattformar föll från 3 miljoner BTC till under 2,5 miljoner. Detta är den lägsta nivån sedan mitten av 2018.

Detta visar att det finns flera köpare som vill förvara sina pengar i kylplånböcker. Dessa investerare väntar på att priset på den virtuella valutan ska komma ännu högre under de kommande månaderna och åren.

Många analytiker som PlanB som följer stock-to-flow-modellen (S2F) anser att Bitcoin så småningom kan överstiga $ 100 000 och slå 288 000 $ i framtiden. Det är något som kan ske under de kommande månaderna om trenden fortsätter.

Dessutom finns det flera företag som tillåter sina kunder att köpa och sälja Bitcoin. Dessa företag inkluderar bland annat PayPal och Robinhood. Vad vi ser är att efterfrågan på BTC fortsätter att växa från privatinvesterare men också från institutioner.

Under de senaste månaderna har vi sett hur företag som MassMutual, Square eller till och med Tesla har köpt stora mängder Bitcoin. Kanske har MicroStrategy varit det företag som har den mest aggressiva positionen gentemot BTC och kryptovalutamarknaden när det gäller inköp efter att ha förvärvat flera miljoner dollar i Bitcoin.

Source link