BTC-pris: Är korrigeringen över? – Teknisk analys – Altcoin Buzz

[ad_1]

Bitcoin hade kämpat för att bryta motståndet till 33 000 $ och såg baisseartat ut. När BTC-priset nådde toppen på $ 42.000, förväntade sig många analytiker en korrigering djupt ner mot tidiga $ 20.000.

BTC priset tog en spiral och krossade motståndet till 33 000 dollar så snart världens rikaste man Elon Musk ändrade sin biografi på Twitter. Miljardärens bio har nu bara “Bitcoin” på twitter.

BTC priset steg från # 32 000 till $ 38 000 strax efter förändringen i bioen till Elon Musk på twitter.

Har Elon Musk avslutat korrigeringen i BTC-prisåtgärder eller är detta bara ett tillfälligt lättnadssamling? De närmaste dagarna kommer att vara avgörande för att se om BTC kommer att göra en ny All Time High-korsning $ 42 000 eller är detta en lokal topp och BTC kommer tillbaka under $ 30 000.

Låt oss granska BTC-diagrammet för att ta reda på de möjliga scenarierna för BTC-pris.

BTC / USD – Prisförutsägelse.

BTC

BTC är för närvarande på motståndet på 0,382 Fibonacci-nivån på $ 38,200. Om detta motstånd går sönder och BTC kan stänga några ljus ovanför denna zon kan denna region vändas för att stödja. I så fall kunde vi se ett steg i BTC-pris mot 41 100 $, 44 000 $, 48 000 $, 53 200 $ och 68 100 $. Underlåtenhet att bryta motståndet kan leda till en nedgång mot $ 32.000, $ 30.500 och $ 28.900.

Gå med oss ​​på Telegram för att ta emot fria handelssignaler.

För mer information om kryptovaluta, besök Altcoin Buzz Youtube-kanal.

Bilder med tillstånd av TradingView.

varning
Den information som Altcoin Buzz diskuterar är inte ekonomisk rådgivning. Detta är endast avsett för utbildning och information. All information eller strategi är tankar och åsikter som är relevanta för accepterade nivåer av risktolerans hos författaren / granskarna och deras risktolerans kan vara annorlunda än din. Vi är inte ansvariga för eventuella förluster som du kan drabbas av till följd av investeringar direkt eller indirekt relaterade till den information som tillhandahålls.

Gör din egen due diligence och betyg innan du gör några investeringar och kontakta din finansiella rådgivare. Den undersökta informationen som presenteras anser vi vara korrekt och korrekt, men det finns ingen garanti för noggrannhet, aktualitet, fullständighet. Bitcoin och andra kryptovalutor är högriskinvesteringar, så gör din due diligence. Copyright Altcoin Buzz Pte Ltd. Med ensamrätt.[ad_2]

Source link