Bygga ett kryptovalutaekosystem i Centralamerika med AABBG-token | Använd TheBitcoin

[ad_1]

El Salvador har varit det första landet i världen som gör Bitcoin till ett lagligt betalningsmedel tillsammans med den amerikanska dollarn (USD). Detta är verkligen en av de viktigaste händelserna i Bitcoins historia, och det skulle definitivt ha en stark inverkan på hela kryptoekosystemet. Samtidigt driver det också företag att planera nya affärsstrategier, t.ex. Asia Broadband, Inc. (OTC: AABB) som beslutade att utvidga sin verksamhet till El Salvador för att bredda användningsfall och öka efterfrågan på AABB Guldtoken (AABBG).

I en nyligen pressmeddelande, meddelade företaget att de vill etablera sig i Centralamerika och driva på en kryptovalutafokuserad ekonomi.

Företaget kommer att utnyttja det senaste tillkännagivandet från El Salvadors regering för att göra Bitcoin (BTC) till legal valuta i landet. AABB kommer att arbeta för att rikta in sig på återförsäljare i landet för att acceptera och bearbeta betalningar med AABBG-token.

När marknaden fortsätter att expandera kommer det säkert att vara viktigt att etablera en tidig närvaro i El Salvador för företag över hela världen som vill få tillgång till en av de första ekonomierna som helt öppnar sig för Bitcoin och kryptovalutor.

Adoption av Bitcoin i El Salvador

Beslutet att göra Bitcoin till ett lagligt betalningsmedel innebär en enorm tillväxtmöjlighet för företagets AABBG-token och deras AABB-plånbok.

Men för att förstå möjligheten att expandera virtuella valutor i landet måste vi också tänka på några av detta samhällets egenskaper. Till exempel har endast 30% av den Salvadoranska befolkningen ett bankkonto eller ett kreditkort. De flesta av dem har dock mobiltelefoner och tillgång till internet.

Detta är extremt hausseartat för att expandera virtuella valutor och kryptoplånböcker, som AABB Wallet. Det är värt att nämna att 2 miljoner Salvadoraner arbetar och bor i USA. Dessa individer skickar nästan 5 miljarder dollar per år tillbaka till sitt land. Detta representerar 20% av landets BNP, och det visar den fantastiska potential som virtuella valutor har i landet.

Överföringar är mycket dyra att skicka. De kräver att individer betalar höga avgifter och även provisioner för att skicka dessa transaktioner. Detta gör dem mycket ineffektiva och kostsamma för arbetstagare som skulle kunna använda de pengar de slutar betala i avgifter bättre.

Som AABB förklarar kan den enkla och billiga tillgången till virtuella valutor genom att använda digitala plånböcker spela en massiv roll för att minska kostnaderna för arbetstagarnas transaktioner. Detta kan definitivt ha en positiv inverkan på hushållen i El Salvador. Naturligtvis kan dessa fördelar också utvidgas till andra länder om de bestämmer sig för att omfamna virtuella valutor och kryptoplånböcker.

Om fördelarna för El Salvador förklarade AABB i pressmeddelandet om att använda kryptovalutor för att skicka och ta emot betalningar.

“Alternativt kommer enkel åtkomst, billig och snabb överföring av kryptovaluta genom digitala plånböcker att ge betydande kostnads- och tidsbesparingar för de transaktionsparterna och potentiellt ge hundratals miljoner dollar i ekonomiska fördelar för El Salvador.”

AABB Business Development Program

Asia Broadband har ett mycket starkt och tydligt affärsutvecklingsprogram som syftar till att utforma och ge betydande provisioner och rabattincitament för detaljister i landet. Detta kan locka användare att börja använda AABBG-token regelbundet och erbjuda betydande kostnads- och tidsbesparingar för de transaktionsparterna.

Enligt företaget kan detta underlätta expansionen av cirkulationen och nå ett stort antal användare i landet. Deras utvecklingspartner, Core State Holdings, Corp. arbetar nu med att skapa en spansk version av AABB Wallet som skulle stödja användare och återförsäljare i landet.

En av de positiva sakerna med beslutet att göra Bitcoin till ett lagligt betalningsmedel i El Salvador är relaterat till företag som investerar i landet. Och det här är bara en av de saker som AABB vill göra. De skulle inte bara utöka användningsfallet för AABBG-token i El Salvador, men de planerar också att öppna ett satellitkontor i landet för att fungera som företagets centrala och sydamerikanska nav för verksamheten och dess utveckling, vilket leder till jobb skapande.

Även om AABB inte informerar om någon typ av plan för andra länder, är målet att verkligen analysera situationen med kontor i El Salvador, utöka AABBG-token och nå ett större antal användare som vill använda AABBGs digitala tillgång.

Vem är Asien bredband?

Asia Broadband Inc. definierar sig som ett resursföretag som arbetar med produktion, leverans och försäljning av ädelmetaller och basmetaller, främst till asiatiska marknader. Företaget förnyar det sätt på vilket ädelmetaller och basmetaller produceras i Mexiko och sedan säljs till kundnätverk i Asien.

AABB skiljer sig från andra företag tack vare sin distinkta inställning till försäljningstransaktioner genom en vertikal integrationsstrategi. Samtidigt skapar detta ett distinkt värde för aktieägare från hela världen.

Det är också värt att prata om symbolen som företaget nyligen har släppt. De har lanserat en min-till-token guldbackad digital valuta som kallas AABB Gold token (AABBG).

AABBG-token strävar efter att bli en världsomspännande utbytesstandard som är säker med 100% fysiskt guldunderlag. Ingen annan virtuell valuta erbjuder nu de nuvarande funktionerna som gör AABB Guldtoken unik. Expansionen av detta mynt i El Salvador kommer att vara nyckeln för företaget och för expansionen av företaget inte bara i Centralamerika utan också som en utgångspunkt för att nå andra länder på den sydamerikanska kontinenten.

[ad_2]

Source link