CAKE Price Prediction – Teknisk analys – Altcoin Buzz

[ad_1]

PancakeSwap är ett decentraliserat utbyte som körs på Binance Smart Chain, med många funktioner som låter dig tjäna och vinna tokens.

Precis som Uniswap är för Ethereum är PancakeSwap för Binance Smart Chain. Skillnaden är att den är mycket snabbare och mycket billigare eftersom den bygger på BSC. PancakeSwap vill maximera återkopplingsslingan för att tjäna, satsa och tjäna igen och BSC: s överlägsna hastighet och mycket lägre transaktionsavgifter låter dem göra detta. Detta kommer definitivt att påverka CAKE-priset.

Låt oss ta en titt på några av funktionerna i PancakeSwap.

Handel

PancakeSwap är en Automated Market Maker (AMM) som gör att två polletter kan bytas ut på Binance Smart Chain.

Tjäna

Du kan tjäna CAKE med avkastning gårdar, tjäna CAKE med Staking och tjäna ännu fler tokens med Sirapspooler. Du kan klicka på länkarna ovan för att se detaljer om densamma.

Vinna

PancakeSwap har ett lotterisystem som belönar sina användare med stora vinster genom ett PancakeSwap-lotteri dagligen. Du kan hitta mer information om samma här.

Låt oss granska CAKE Price.

CAKE / USD – Prediction

CAKE

KAKA har brutit motståndet till $ 18,98 och skapat en ny All Time High efter att ha återgått till de nedre fibrerna. Så länge CAKE förblir över $ 18,98, kan vi börja se ett steg mot $ 22,75, $ 24,77, $ 30,60, $ 40,03 och $ 49,49. Underlåtenhet att hålla supporten till $ 18,98 kan leda till en nedgång mot $ 17,08 och $ 15,34.

KAKA handlas till 20,70 $ med ett börsvärde på 3,082,923,982 $. Dess 24-timmars handelsvolym var 824 006 175 dollar.

Gå med oss ​​på Telegram för att ta emot fria handelssignaler.

För mer information om kryptovaluta, besök Altcoin Buzz Youtube-kanal.

Bilder med tillstånd av TradingView.

varning
Den information som Altcoin Buzz diskuterar är inte ekonomisk rådgivning. Detta är endast avsett för utbildning och information. All information eller strategier är tankar och åsikter som är relevanta för accepterade nivåer av risktolerans hos författaren / granskarna och deras risktolerans kan vara annorlunda än din. Vi är inte ansvariga för eventuella förluster som du kan drabbas av till följd av investeringar direkt eller indirekt relaterade till den information som tillhandahålls.

Gör din egen due diligence och betyg innan du gör några investeringar och kontakta din finansiella rådgivare. Den undersökta informationen som presenteras anser vi vara korrekt och korrekt, men det finns ingen garanti för noggrannhet, aktualitet, fullständighet. Bitcoin och andra kryptovalutor är högriskinvesteringar, så gör din due diligence. Copyright Altcoin Buzz Pte Ltd. Med ensamrätt.

[ad_2]

Source link