Cardano-framgång är kopplad till decentraliserad finansiering (DeFi) | Använd TheBitcoin


Charles Hoskinson, grundaren av Cardano (ADA), förklarade hur han skulle anse att Cardano nådde framgång. I en nyligen laddat upp YouTube-video, Hoskinson pratade om Cardanos framtid och hur han tror att projektet kan lyckas. Dessutom förklarade han vilka huvudfunktioner Cardano skulle behöva för att det skulle kunna hända.

DeFi kan betyda framgång för Cardano

Under YouTube-samtalet som Mr. Hoskinson hade med sina anhängare uppgav han att Cardano har verkligen gjort skillnad på kryptovalutamarknaden. Faktum är att Cardano nu är den femte största virtuella valutan i världen med ett börsvärde på 38 miljarder dollar och ett pris per mynt på 1,21 dollar.

När det gäller Cardanos expansion och framgång sa Hoskinson att han gillar DeFi-plattformen som heter Kiva. Denna plattform tillåter användare att ge ut lån och låna pengar. Hoskinson förklarade att han ger ut lån genom denna plattform, vilket visar att det fungerar mycket bra och på ett decentraliserat sätt.

Han anser dock att Cardano skulle lyckas när han skulle kunna öppna en ansökan som Kiva, låna ut tillgångar och få tillbaka pengarna plus ränta.

Om det sa Hoskinson:

”Jag vet att Cardano verkligen har gjort skillnad och förändrat världen om jag kan öppna en applikation precis som Kiva och jag kan ha en direkt relation med någon någonstans i världen som inte gör så bra och jag kan faktiskt ge dem inte som en gåva, inte som välgörenhet, utan ett lån till dem och de betalar mig tillbaka. Det skulle för mig betyda framgång för Cardano. ”

För att det ska hända förklarade Hoskinson att det är nödvändigt att bygga ett identitetssystem. Utöver det bör det också finnas ett betalningssystem som kan fungera över hela världen. Det inkluderar platser där tillgången till internet är begränsad och intermittent.

Dessutom skulle identitetssystemet ge dig ett rykte. På detta sätt skulle användarna kunna veta vilka användare de kan låna ut pengarna till. Utöver det bör det också finnas ett sätt att spendera de lån som låntagaren får. Det inkluderar att skapa ett system med stallmynt som skulle fungera i olika länder och regioner.

Dessutom bör användarna kunna få tillbaka sina medel. Inte bara detta utan också de medel de får bör innehålla en vinst. På detta sätt skulle hela cykeln upprepas och förbättras över tiden. Andra möjliga funktioner skulle inkludera DEX och även orakler.

Source linkSource link