CoinGecko nu Topp 500 mest visade webbplatser – Altcoin Buzz


Kryptovalutans pris- och informationsdataaggregeringswebbplats CoinGecko är nu en av de 500 mest populära webbplatserna i världen enligt Alexa.

Enligt meddelande, CoinGecko, som ger en fördjupad analys av kryptomarknaden, ligger för närvarande på nummer 470 på listan över mest besökta webbplatser i världen.

Lanserades 2014 av Bobby Ong och TM Lee, dataggregationen för digitala tillgångar hemsida har sedan dess sett en enorm tillväxt i sitt uppdrag att öka kryptoanvändarnas kunskap om grundläggande faktorer och komponenter som driver kryptomarknaden.

Som svar på den nya prestationen sa CoinGeckos COO Bobby Ong via sitt Twitter-konto att han aldrig trodde att plattformen kunde ha uppnått en sådan prestation under en sådan period.

“Topp 500-webbplatsen i världen! Aldrig i min vildaste dröm föreställde jag mig att detta kunde hända! 🚀 alexa.com/siteinfo/coing…, ”han twittrade.

På samma sätt avslöjade CoinGeckos grundare TM Lee sin förvåning över tillväxten av aggregatwebbplatsen. Han noterade vidare att duon fortfarande tänker driva och avslöja mer unika funktioner.

”Det är fantastiskt att se detta! Likaså trodde jag aldrig att vi ens skulle komma till detta. Även då finns det fortfarande mycket mer vi vill göra och bygga, ”säger han sa.

Om CoinGecko

Baserat i Malaysia, CoinGecko är en av världens tidigaste och största kryptodataaggregat. Företaget lanserades 2014 och ger användarna en djupgående bild av marknaden för digital valuta.

För närvarande stöder CoinGecko 21 språk och spårar över 6400 digitala tillgångar från mer än 400 kryptovalutabörser.

I synnerhet, för övrigt för att spåra pris, volym och marknadsvärde för digitala tillgångar rapporterar CoinGecko också samhällsutveckling, öppen källkodstillväxt, betydande händelser och mätvärden i kedjan.

Dessutom, i en serie av tweets, TM Lee förklarade ursprunget om företaget. Enligt honom, ”@coingecko grundades helt bootstrapped med endast $ 100 i startkapital. Idag är vi en av världens största kryptowebbplatser med 20+ anställda. ”

BTC-pris

Vid tidpunkten för publicering, Bitcoin pris har sjunkit med 9,6% under det senaste dygnet. Det handlades till 54 425,27 $, med en 24-timmars handelsvolym på 74 646 059 728 $ och ett marknadsvärde på 1 015 312 611 261 dollar.

Dessutom gå med Altcoin BuzzTelegram för att ta emot gratis handelssignaler.

För mer information om kryptovaluta, kolla in Altcoin Buzz Youtube-kanal.

Source link