CoinSwap-utrymmet lägger till insatta pooler med ADA-belöningar | Använd TheBitcoin

[ad_1]

Tallinn, Estland, 22 juli 2021,

CoinSwap Space, ett decentraliserat utbyte på Binance Smart Chain, tillkännagav den här veckan möjligheten att sätta sin inhemska CSS-token och tjäna belöningar i ADA. Denna nya funktion, tillsammans med möjligheten att tjäna belöningar i ETH och LINK, är en av en trio av insatsalternativ för CSS som nyligen har lanserats. Dessa nya insatser erbjuder användarna belöningar i större kryptotoken för att låta dem minimera risken genom den volatilitet som marknaden för närvarande ser.

CoinSwap lanserades i år den 30 april med en omfattande svit med DeFi-alternativ. Sedan dess har det decentraliserade börsen lockat nya användare genom dess användarvänlighet och dess låga transaktionsavgifter, som till $ 0,20 är ännu lägre än den redan mycket prisvärda PancakeSwap. I likhet med PancakeSwap använder CoinSwap modellen Automated Market Maker (AMM) som gör det möjligt för sina användare att lägga till kapital i likviditetspooler i utbyte mot inbyggda CSS-token.

Sedan lanseringen har CoinSwap sett många nya par, nya funktioner och nya insatsalternativ lanserade på DEX. Målet med CoinSwap är att leverera en mängd olika DeFi-funktioner på ett lättanvänt gränssnitt och därmed göra DeFi mer tillgängligt för den genomsnittliga detaljhandelsinvesteraren.

CoinSwap har flera funktioner som användare kan använda för att göra interaktion med deFi enklare och snabbare. CoinSwap erbjuder till exempel ett alternativ för massskörd och massinsats. Dessa funktioner gör det möjligt för CoinSwap-användare att omedelbart skörda alla avkastningar över alla sina likviditetspooler och antingen skicka dem direkt till sin plånbok eller sammansätta dem genom att placera dem på CoinSwap. Förutom att det är lättare och tar bara ett par klick att göra, är det också billigare eftersom alla token samlas in via bara en transaktion på BSC.

Den senaste tidens volatilitet på kryptomarknaden har varit särskilt svår på små cap-tokens. Medan de viktigaste tokens som Bitcoin och Ethereum för närvarande är drygt 40% av sina höga tider har vissa mindre tokens sett förluster på nästan 97%. Det är därför CoinSwap erbjuder belöningar i LINK, ETH och nu ADA. Den långsiktiga lönsamheten för dessa tokens bör skydda dem från de tyngsta förlusterna.

För närvarande, eftersom krypto kanske går in på en björnmarknad, söker många investerare en plats för att lagra medel på lång sikt. Att ha möjlighet att tjäna belöningar i dessa tokens gör CoinSwap värt att överväga för denna långvariga lagring. En annan punkt som gör CoinSwap livskraftigt på lång sikt är att CSS-tokens, till skillnad från PancakeSwaps-ursprungliga CAKE-tokens, har en hård keps. Det hårda locket på 19,999,999 tillsammans med det faktum att samhället kan bestämma varje steg på vägen för att CSS ska bli mer en deflation, bör ge viss stabilitet genom en björnmarknad.

CoinSwap är också ett sällsynt fall där det redan före lanseringen granskades av Certik, ett av de mest betrodda säkerhetsteknikföretagen i blockchain-industrin. Certik genomförde säkerhetsgranskningar av CoinSwaps smarta kontrakt genom att testa dem med ett branschledande Formellt Verifieringsverktyg. Granskningen verifierar möjligheten för CoinSwaps likviditetspooler och insatspooler att stå upp mot hack.

Om CoinSwap Space

CoinSwap Space är en svit av DeFi-tjänster byggda på Binance Smart Chain. Den har främst en decentraliserad börs grundad på den automatiserade market maker-modellen (AMM) som ger de lägsta avgifterna på BSC. CoinSwap-användare kan tjäna CSS-token genom att investera och odla kapital. Användare drar också nytta av smart routing, vilket garanterar maximala avkastningar och lägsta tillgängliga glidning.

Hemsida | Twitter | Github | Telegram Group | Telegrammeddelanden

Kontakter[ad_2]

Source link