Crust Network Partners med Moonbeam för att främja decentraliserad lagring – affärspartnerskap – Altcoin Buzz


Crust Network tillkännagav nyligen sitt partnerskap med Moonbeam, en Polkadot-baserad och Ethereum-kompatibel smart kontraktskärm.

Med sin Ethereum-kompatibilitet, Månstråle underlättar utvecklingen av inbyggda interoperabla applikationer. Crust Network utnyttjar dock incitamentlagerprotokollet för att implementera decentraliserad lagring.

Integrering av Crust Network på Moonbeam-plattformen

Med sitt decentraliserade lagringsprotokoll möjliggör Crust lagring av filer på olika värdar. För att dessa filer ska lagras på olika värdar distribuerar Crust dessa filer över hela nätverket. Sådana distributioner saknar begränsningar från centraliserade enheter på grund av nätverkets decentraliserade natur.

På grund av den decentraliserade lagringsprocessen kan användare hantera sina data på ett flexibelt sätt. Användare kan också förbättra datasäkerheten på ett effektivt sätt genom flera processer. Processer genom vilka datasäkerhet kan förbättras inkluderar säker säkerhetskopiering, auktoriserad åtkomst, datakryptering och andra medel.

Med lagringsutrymmesdelningsmodellen kan lagringskostnaderna också minskas. Som ett resultat av denna integration, kommer både Crust Network och Moonbeam till stor nytta. För Crust kommer plattformen att njuta av ett nytt flöde av användare och projekt som bygger på Moonbeam som letar efter ett lagringsprotokoll. Sådant protokoll kan användas för användarens specifika användningsfall.

Francisco Javier Agosti, chef för marknader och partnerskap på Moonbeam, konstaterar: ”Detta partnerskap fyller ett väsentligt behov och kommer att hjälpa ekosystemen Crust, Moonbeam och Polkadot växa. Nu har utvecklare och projekt som bygger på Moonbeam tillgång till en kostnadseffektiv och decentraliserad datalagringslösning som kan användas för decentraliserade applikationer, molntjänster, edge computing eller till och med fillagring och delning. ”

Mer information

Moonbeam representerar den enklaste vägen genom vilken användare kan komma till Polkadot. Med sin kompletta Ethereum-kompatibilitet tillåter Moonbeam sömlös distribution av befintliga Solidity-smarta kontrakt i fallskärmen. Denna implementeringsprocess leder inte till någon förändring alls.

Med fallskärmsfunktionen tillgänglig på Polkadot kan utvecklare snabbt distribuera smarta kontrakt. Utvecklare kommer också att kunna få tillgång till det växande Polkadot-ekosystemet. Eftersom de är länkade till Moonbeam-fallskärmen behöver sådana utvecklare inte skriva om sin kodbas betydligt när de får tillgång till Polkadot-ekosystemet.

Syftet med detta strategiska partnerskap syftar till att skapa nya möjligheter för Moonbeam, Crust Network och i förlängning hela Polkadot-ekosystemet.

Innan nu Linear Finance tillkännagav sitt partnerskap med Moonbeam Network. Partnerskapet fokuserade på Ethereum-kompatibilitet och är en del av de kommande nät-nya projekten i Polkadot-ekosystemet.

Gå med oss ​​på Telegram för att ta emot fria handelssignaler.

För mer information om kryptovaluta, kolla in Altcoin Buzz Youtube-kanal.Source link