Crypto ATM-företag redo att installera Crypto-uttagsautomater på 29 stormarknadsplatser i Texas | Använd TheBitcoin

[ad_1]

Enligt en färsk rapport släppte av Houston Chronicle kunde 29 stormarknadsplatser i Texas få kryptovalutautomater som gör det möjligt för användare att köpa och sälja mer än 30 olika virtuella valutor. Bankomater är mycket användbara för användare som vill få tillgång till virtuella valutor eller sälja sina digitala tillgångar.

Supermarket Locations i Texas har Crypto-uttagsautomater

29 stormarknadsplatser i Texas kommer nu att ha uttagsautomater med kryptovaluta från Coin Cloud. Målet är att installera dessa maskiner på H-E-B-platser nära Houston-området. På detta sätt kommer användare att få tillgång till mer än 30 olika virtuella valutor som Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH), Litecoin (LTC) och många andra.

Det är också värt att nämna att krypto-uttagsautomater vanligtvis har köpt och sålt digitala tillgångar men få av dem erbjöd stablecoins. Numera kommer dessa uttagsautomater också att innehålla stablecoins som är knutna till den amerikanska dollarn.

Individer som får tillgång till dessa maskiner kommer att kunna göra transaktioner med ett stort antal betalningsmetoder som kontanter eller kort (debitering och kredit).

Det är inte första gången som företaget bestämmer sig för att installera krypto-bankomater i landet. Faktum är att Coin Cloud redan har installerat nästan 2000 maskiner i landet. Detta gör att individer enkelt kan köpa eller sälja de mynt de vill ha utan att förlita sig på en kryptobörs.

Bitcoin-bankomater har expanderat över hela världen under de senaste åren, och USA är det land som har det största antalet bankomater som finns tillgängliga. Enligt CoinATMRadar, de har mer än 19 000 krypto-bankomater installerade i landet. Det här är helt klart en ledare när det gäller hur många krypto-bankomater som är installerade.

Bara för att sätta det i perspektiv är Kanada och Storbritannien de andra och tredje länderna i världen med det största antalet bankomater installerade. Detta visar att USA fortfarande är ledande på marknaden när man analyserar i termer av expansionen av kryptomyntmaskiner.

Med dessa nya maskiner blir det möjligt för kunderna att få tillgång till virtuella valutor på ett snabbt och enkelt sätt utan att bero på ett kryptobörs. Samtidigt skulle de också kunna sälja sina mynt och få amerikanska dollar eller köpa stablecoins om de vill behålla sitt värde ovanpå blockchain-tekniken.

Source link

[ad_2]

Source link