De bästa Polkadot-uppdateringarna: 4/19 – 4/25 – Altcoin-projekt – Altcoin Buzz

[ad_1]

Det senaste doppet i kryptoutrymmet såg att DOT sjönk till ett pris som senast sågs i februari. Även om alla altcoins upplevde doppet, har DOT börjat återhämta sig efter det massiva fallet och slog 34,90 dollar i dagens handel. Denna återhämtning är tack vare dess ekosystem av imponerande projekt som fortsätter att införa stora uppgraderingar och partnerskap.

Låt oss titta på några anmärkningsvärda Polkadot-uppdateringar / nyheter från förra veckan.

Polkadot förlänger kapitaliserad dominans

Insatserna blir högre för Polkadot eftersom nätverket fortsätter att dominera de placerade kapitaliseringsrankningarna.

Bildkälla: Insatsbelöningar

Staking Rewards rapporterar Polkadot är för närvarande den näst största kryptotillgången när det gäller satsat värde. Plattformen har nära 21 miljarder dollar i DOT-låst – vilket motsvarar 64,3% av dess cirkulerande tillgång. Den genomsnittliga årliga belöningen för att sätta in DOT uppskattas till mer än 13,15%

PINT tar emot mjuka åtaganden från Polkadot-initiativ

När lanseringsdatumet för fallskärmar närmar sig tar Chainsafe och Stateless Money åtgärder för att förbättra tillgången till Polkadot-ekosystemets möjligheter genom Polkadot Index Network Token (PINT). Dessa två organisationer kommer att övervaka indexet och hjälpa till att bestämma indexsammansättningen. En sju-medlems expertgrupp kallad PINT-rådet tillsammans med en konstituerande kommitté kommer att styra PINT-token.

Projekt som Acala, Equilibrium, Litteratur, Plasm, Moonbeam och HydraDX har uppradade att gå med i detta nya initiativ, både som en del av den konstituerande kommittén och indexkomponenter.

Chainsafe, ett Polkadot-driven projekt, mottagen ett Chainlink Community-bidrag för förbättring och fortlöpande stöd av Chainlink Oracle Pallet utvecklat för Polkadots ekosystem över kedjor. Bidraget kommer att utvidga programvaran för orakelpallar och därigenom hjälpa utvecklare att integrera en pålitlig och säker källa för externa dataflöden till de applikationer som Polkadot och Kusama fallskärmar.

Polkadot Buildathon: Indien fick mer än 1000 ansökningar

Händelsen är en Indien-fokuserad hackathon som syftar till att göra det möjligt för utvecklare att skapa den teknik som behövs för nästa fas av internet, med en prispott på $ 14.000. Den 22 april, Polkadot Buildathon mottagen mer än 1 000 ansökningar från både kodare som är nya inom blockchain och de som vill bygga vidare på sin erfarenhet inom detta område. Evenemanget kommer att pågå under nio veckor i två faser.

Standardprotokoll förenar händer med litteratur för att förbättra IDO-vitlistning

Litentry, en decentraliserad identitets (DID) -aggregat, tillkännagav en samarbete med ett Polkadot-baserat Collateralized Rebasable Stablecoins (CRS) -protokoll som heter Standard Protocol. Lagen kommer att arbeta tillsammans för att förbättra IDO-vitlistningen för att säkerställa rättvisa och decentralisering.

Dessutom kommer Standardprotokoll att användas Litteratur som en identitetsdataleverantör för att mata sin kreditberäkningsmodell och förväntas bättre representera användaridentitet. Standardprotokoll planerar också att integrera Litentrys aggregerade DID API för att justera säkerhetsräntan.

DOT-pris

Marknaden fortsätter att se DOT som ett viktigt projekt i DeFi-utrymme eftersom priset har handlats horisontellt förra veckan med en kort rally till toppar den 19 april. Men i slutet av förra veckan avvisade DeFi-token motståndet på $ 32 och sjönk till stöd på $ 28.

Källa: TradingView

Sedan dess har myntet återhämtat sig. Från och med publiceringen är DOT-priset $34,54 och har ökat med 2% under det senaste dygnet.

Gå med oss ​​på Telegram för att ta emot fria handelssignaler.

För mer information om kryptovaluta, kolla in Altcoin Buzz Youtube-kanal.[ad_2]

Source link