Den 17: e mest prenumererade YouTuber är nu en verifierad modig webbläsarutgivare – Spotlight – Altcoin Buzz


Jimmy Donaldson, eller mer populärt känd som Mr. Beast av sina 50,2 miljoner YouTube-prenumeranter, är ägare till ett verifierat Brave Brower-konto nu. Med det har han anmält sig för att ta emot BAT, de infödda Brave tokens från hans Brave som använder anhängare. Någon gång tillbaka fick han titeln som YouTubes största filantrop för sina massiva giveaway-videor. Nu när Donaldson är en verifierad Brave webbläsarkontoinnehavare kan han också erbjuda BAT-tokens i sina giveaway-videor. Därmed utsätter han sina miljoner följare för kryptovaluta.

Brave är en gratis webbläsare med öppen källkod med över 15 miljoner aktiva användare varje månad. Dess blockerar invasiva annonser och spårare. Som ett resultat upplever användarna säkrare, snabbare och privat surfning. Vidare bevittnade Brave i november 2020 en enorm tillväxt i sina aktiva månadsanvändare. Antalet aktiva användare varje månad uppvisade en tillväxt på 2,3 gånger det senaste året och har passerat 20 miljoner. Med sin växande popularitet har Brave varit värd för över 2215 annonskampanjer för några av de bästa företagen som Amazon, Intel, Verizon, PayPal och mer.

Donaldson ansluter sig till 1 miljon Verified Brave Creators

Detta är inte Donaldsons första kryptokurv. Många hävdar källor att han för en tid tillbaka var mycket investerad i bitcoin och tjänade en förmögenhet på det. I själva verket hade han lagt upp en betydande mängd innehåll relaterat till kryptovaluta som han rensade senare.
Det verkar som om bitcoin och altcoin-rally lockade Donaldson att göra en vändning tillbaka till krypto. Intressant nog kommer detta att visa sig vara till nytta för Donaldsons och Braves popularitet.

BAT-pris

Nyheten har mottagits positivt av samhället och BAT-token har ökat med 14,2% under det senaste dygnet. Dessutom, vid tidpunkten för pressen, är BAT-priset 0,277 dollar.

Kolla in några mer intressanta blockchain- och kryptovalutaprodukter på vår Altcoin Buzz Youtube-kanal och missa inte vår gratis kryptohandelssignaler.Source link