Djupare nätverk DPR-token nu på Uniswap – produktutgåva och uppdateringar – Altcoin Buzz


Enligt ett officiellt pressmeddelande som delas med Altcoin Buzzkommer noteringen på Uniswap att äga rum den 10 april 2021, exakt 00:00 (UTC). Listan kommer att öppna Deeper Network för fler som vill ha DPR-tokens och delta aktivt på den decentraliserade VPN-plattformen.

Enligt Deeper, dess DPR token notering på Uniswap är bara en av flera andra listor som förväntas äga rum inom en snar framtid. Intressant, förutom att gå live på DEX-börser, kommer DPR-tokens snart också att listas på flera nivå 1-centraliserade börser (CEX).

Användningsfall för DPR-token

DPR är livskraften för den blockkedjebaserade Web 3.0-infrastrukturen Deeper vill skapa. Medan DPR huvudsakligen utformades för mikrobetalningar, ekonomiska incitament etc. finns det planer på att integrera det i att utföra fler funktioner. Deeper Network vill integrera sina DPR-tokens i decentraliserad e-handel, e-tjänster, NFT-butiker, dApps-butiker och andra DeFi Produkter.

På tal om Uniswap-listan avslöjade Deeper Network VD Russell Liu att hela Deeper-ekosystemet var glada över noteringen. Han tillade att detta var en viktig milstolpe för den decentraliserade VPN-plattformen. Liu avslöjade också att noteringen på Uniswap kommer att underlätta mer medvetenhet för token. Därför gör det möjligt för fler människor att hålla symbolen vilket i sin tur kommer att öka tillväxten och utvecklingen av hela Deeper ekosystem. Enligt Liu finns det flera viktiga händelser planerade för Deeper Network, som alla endast kommer att vara möjliga med fortsatt stöd från dess medlemmar i samhället.

Topp på sin radar är för närvarande dess föreslagna mainnet-lansering. Enligt rapporterkommer lanseringen att ske under tredje kvartalet 2021. Denna lansering kommer att följas noggrant av dess sjätte generation Deeper Connect Pico.

Deeper Network’s Strong Support System

Deeper Network stöds för närvarande av flera toppspelare inom blockchain och crypto-sfären. Sådana enheter inkluderar Republic, Parity, Youbi Capital, UVA Univalues ​​Associates, Consensus Lab, SevenX Ventures, Master Ventures, etc. Tillsammans har de Uppfostrad totalt 6,5 miljoner dollar i investeringar, inklusive sådd och privat försäljning.

Om djupare nätverk

Deeper Network är en decentraliserad Web 3.0-plattform med fokus på att bygga ett mer demokratiskt internet. Plattformen ser ut att erbjuda ett bättre VPN för alla hushåll och också en pålitlig gateway till Deeper Network’s Deeper Connect. Deeper Connect kommer att bli världens första blockchainbaserade gateway någonsin som ger surfare ett censurfritt internet.

Gå med oss ​​på Telegram för att ta emot fria handelssignaler.

Ta reda på mer om DeFi-utrymmet och andra DeFi-uppdateringar på Altcoin Buzz Youtube-kanal.

Source link