DOT-prisförutsägelse – teknisk analys – Altcoin Buzz


Polkadot-utvecklingen är på väg att leverera den mest robusta plattformen för säkerhet, skalbarhet och innovation.

Polkadot är ett nätverksprotokoll som gör det möjligt att överföra godtyckliga data – inte bara tokens – över blockkedjor. Det betyder att Polkadot är en verklig flerkedjig applikationsmiljö där saker som kedjekoder och kedjekalkylering är möjliga. Polkadot kan överföra dessa data över offentliga, öppna, tillståndslösa blockkedjor samt privata, tillåtna blockkedjor. Detta gör det möjligt att bygga applikationer som får behörig data från en privat blockchain och använda den på en offentlig blockchain. Hur kommer DOT-priset att påverkas i framtiden? Låt oss ta reda på det.

Sann interoperabilitet

Polkadot möjliggör cross-blockchain-överföringar av alla typer av data eller tillgångar, inte bara tokens. Anslutning till Polkadot ger dig möjlighet att samarbeta med ett stort antal blockkedjor i Polkadot-nätverket.

Ekonomisk och transaktionell skalbarhet

Polkadot tillhandahåller oöverträffad ekonomisk skalbarhet genom att möjliggöra en gemensam uppsättning validerare för att säkra flera blockkedjor. Polkadot erbjuder transaktionsskalbarhet genom att sprida transaktioner över flera parallella blockkedjor.

Lätt Blockchain Innovation

Du kan skapa en anpassad blockchain på några minuter med hjälp av Substrate-ramverket. Anslut din kedja till Polkadot och få interoperabilitet och säkerhet från dag ett. Denna enkla utveckling hjälper Polkadots nätverk att växa.

Gaffelfri och framtidssäker

Polkadot kan uppgradera utan hårda gafflar för att integrera nya funktioner eller fixa buggar. Denna funktion gör det möjligt för Polkadot att enkelt anpassa sig till förändringar och uppgradera sig själv när bättre teknik blir tillgänglig.

Säkerhet för alla

Polkadots nya datatillgänglighet och giltighetsschema gör det möjligt för kedjor att interagera med varandra på ett meningsfullt sätt. Kedjor förblir oberoende i sin styrning, men enade i sin säkerhet.

Flera projekt har byggts på Polkadots ekosystem som DOT, REEF, PHA, XFT, BLZ, CRU, REN, OM, AKRO, XOR, etc.:

punktprojekt

Du kan läsa mer om Polkadot här.

Låt oss granska DOT Price

DOT / USD – Prisförutsägelse

DOT

Alltsedan PUNKT bröt ut ur konsolideringszonen under $ 7,10 har det varit ostoppbart och vi såg en 6X ökning av DOT-priset. DOT handlar för närvarande strax över en viktig supportzon på 27,75 $. Om DOT stannar över det här priset kan vi börja se ett steg mot $ 35,86, $ 40,81, $ 44,81, $ 48,81, $ 54,51, $ 61,77 och $ 82,73. Den nuvarande supportnivån på $ 27,75 är mycket avgörande och om detta går sönder finns det inget betydande stöd förrän $ 18,97.

PUNKT handlas för närvarande till $ 30,60 med en börsvärde på $ 29,721,635,367. Dess 24-timmars handelsvolym var $ 2 739 400 700.

Gå med oss ​​på Telegram för att ta emot fria handelssignaler.

För mer information om kryptovaluta, besök Altcoin Buzz Youtube-kanal.

Bilder med tillstånd av TradingView.

varning
Den information som Altcoin Buzz diskuterar är inte ekonomisk rådgivning. Detta är endast avsett för utbildning och information. All information eller strategi är tankar och åsikter som är relevanta för accepterade nivåer av risktolerans hos författaren / granskarna och deras risktolerans kan vara annorlunda än din. Vi är inte ansvariga för eventuella förluster som du kan drabbas av som ett resultat av investeringar direkt eller indirekt relaterade till den information som tillhandahålls.

Gör din egen due diligence och betyg innan du gör några investeringar och kontakta din finansiella rådgivare. Den undersökta informationen som presenteras anser vi vara korrekt och korrekt, men det finns ingen garanti för noggrannhet, aktualitet, fullständighet. Bitcoin och andra kryptovalutor är högriskinvesteringar, så gör din due diligence. Copyright Altcoin Buzz Pte Ltd. Med ensamrätt.



Source link