Enjin (ENJ) | LABS Group Partner för att göra världens största tillgångsklass tillgänglig – Affärspartnerskap – Altcoin Buzz

[ad_1]

LABS Group, den första fulländen till slut Fastighetsfokuserade investeringsekosystem tillkännagav sitt efterlängtade partnerskap med Enjin. Enligt det officiella pressmeddelandet som delas med Altcoin Buzz kommer detta samarbete att göra fastighetsinvesteringar mer tillgängliga för alla. Det beror på att LABS Group kommer att fraktionera fastighetstillgångar som NFT för så lite som $ 100. Denna tokenisering av andelar av fastighetsfastigheter ökar också likviditeten på den globala fastighetsmarknaden.

För närvarande är fastigheter den största tillgångsklassen i världen och värderas till 228 biljoner dollar. Investeringsmöjligheterna är dock främst tillgängliga för stora institutioner och investerare. Förutom att öka tillgängligheten till marknaden kommer Enjin-plattformen också att förkorta avvecklingsperioderna och eliminera mellanmanskostnaderna.

Dessutom kommer tokeniseringen att minska barriären för inträde för vardagliga investerare till stora fastigheter som hotell, lägenheter och mer.

Enjins roll

Enligt Calvin NG, VD för LABS Group, är målet med partnerskapet att låta vardagliga investerare fraktionerat investera i en lyxfastighet efter eget val med bara $ 100.
LABS Group kommer att integrera Enjins prissättning och förvaltning ekosystem för att symbolisera fastighetstitlarna. Dessa fastighetstitlar präglas som NFT av godkända fastighetsägare, fastighetsgrupper och utvecklare. Dessa NFTS representerar bråkdelar av fastigheter som lägenhetsenheter, hotellrum eller hela byggnader. Ägarna kan sedan handla dessa NFT via den reglerade LABS Security Exchange.

Utöver detta kan investerarna använda Enjins plånbok för att lagra och hantera dessa NFT. Utöver det kan användarna använda Enjins blockchain-utforskare för att verifiera ägarskap, unikhet, ursprung och äkthet hos NFT: er.

Enligt Enjin VD, Maxim Blagov, erbjuder fastigheter en perfekt tillfälle för Enjin att utnyttja en mycket stabil global marknad. Tillsammans med det kommer Enjin och LABS Group att arbeta tillsammans för att störa en av de största och äldsta tillgångsklasserna.

ENJ-token

Under det senaste dygnet har ENJ-priset ökat med över 10,8%. Vid tidpunkten för pressen, ENJ-token handlas nära $ 0,356.

Här är vad som händer i kryptorummet.[ad_2]

Source link