ETC-prisförutsägelse – teknisk analys – Altcoin Buzz

[ad_1]

Ethereum Classic är en decentraliserad datorplattform som utför smarta kontrakt. Applikationer körs exakt som programmerade utan möjlighet till censur, stillestånd eller störningar från tredje part.

Ethereum Classic är ett distribuerat nätverk bestående av en blockchain-huvudbok, inbyggd kryptovaluta (ETC) och robust ekosystem av on-chain applikationer och tjänster. Det ger ett tillståndslöst sätt att hantera digitala tillgångar utan behov av mellanhänder, som banker och andra institutioner. Ethereum Classic tillåter att ocensurerbara smarta kontrakt skrivs, distribueras och körs; ETC möjliggör verkligt ostoppbara programmerbara pengar som kommer att börja reflektera i ETC-pris.

ETC vs ETH 2.0

Ethereum-Classic-vs-Ethereum-2.0

Du kan läsa mer om det här.

Låt oss granska ETC-pris

ETC / USD – Prediction

etc

ETC handlar för närvarande nära motståndszonen till $ 32,75. Om det kan bryta motståndet kan vi börja se ett steg mot $ 35,07, $ 38,40 och $ 45,21 utöver vilka det kommer att gå in i ett prisupptäcksläge. Underlåtenhet att bryta motståndet till $ 32,75 kan leda till en nedgång mot $ 30,09 och $ 26,94.

Gå med oss ​​på Telegram för att ta emot fria handelssignaler.

För mer information om kryptovaluta, besök Altcoin Buzz Youtube-kanal.

Bilder med tillstånd av TradingView.

varning

Den information som Altcoin Buzz diskuterar är inte ekonomisk rådgivning. Detta är endast för utbildnings- och informationsändamål. All information eller strategier är tankar och åsikter som är relevanta för accepterade nivåer av risktolerans hos författaren / granskarna och deras risktolerans kan vara annorlunda än din. Vi är inte ansvariga för eventuella förluster som du kan drabbas av på grund av investeringar direkt eller indirekt relaterade till den information som tillhandahålls.

Gör din egen due diligence och betyg innan du gör några investeringar och kontakta din finansiella rådgivare. Den undersökta information som presenteras anser vi vara korrekt och korrekt, men det finns ingen garanti för noggrannhet, aktualitet, fullständighet. Bitcoin och andra kryptovalutor är högriskinvesteringar, så gör din due diligence. Copyright Altcoin Buzz Pte Ltd. Med ensamrätt.

Source link

[ad_2]

Source link