ETH bryter nytt all-time high, experter projektpris att nå $ 3000

[ad_1]

Världens näst största digitala valuta, Ether (ETH), samlades på tisdag och slog 1439,33 dollar på flera kryptobörser. Detta rally kom mycket nära att nå den högsta tiden för ETH-priset, som var $ 1 448,18.

Ether, det nuvarande största altcoinet efter börsvärde, flörtade med en ny ATH drygt tre år efter att den tidigare nådde sin topp den 13 januari 2018. Eters pris hade fått fart de senaste veckorna och ökade med 28% på en vecka och cirka 118 % om en månad.

Under de senaste sju dagarna, ETH steg från 1 055 dollar till det aktuella handelsvärdet 1 313 dollar. Även om den drabbades av en kort marknadskorrigering som utlöstes av Bitcoins tillbakadragning från $ 40 000 till $ 30 000, fick den digitala tillgången snabbt fart.

ETH-pris att nå över 3000 dollar?

Kryptoutrymmet har reagerat positivt på Eters senaste hausseartade körning. Flera kryptovalutaexperter, analytiker och entusiaster har förutspått att den digitala tillgångstillväxten kommer att fortsätta, spekulerade till hit $ 3000.

Populär ekonom och kryptohandlare Alex Krüger, medan han reagerade på ETHs hausse, Pekat ut den digitala tillgången kommer snart att sväva över den nuvarande tröskeln.

Enligt honom kommer Ethereum snart att gå vidare till nästa nivå. Det här är nivåerna att se bortom alla toppar: 1500, 1600, 1920, 2000, 2240, 2500, 2750. ”

Ivan Liljeqvist, en populär kryptoanalytiker via sin YouTube-kanal, avslöjas att det digitala tillgångspriset fortsätter att stiga. Enligt Liljeqvist kommer Ethereum-priset att nå 5 000 dollar nästa månad.

“Vi går till $ 5 000 mycket snabbt om vi lyckas bryta mot denna nivå. Jag tror att vi hoppar till $ 3 000, kanske till och med $ 5 000 mycket väldigt snabbt. Så snart vi når rekordhögt, inom några veckor, tror jag att vi kommer att fördubblas …, sa han.

Messari-kryptoforskaren Ryan Watkins tog också till sin tjänsteman Twitter konto, med angivande av, ”Ethereums dagliga transaktionsvolym går paraboliskt. Det löser nu 12 miljarder dollar i transaktioner dagligen – 3 miljarder dollar mer än Bitcoin. ”

Carl Eric Martin, populärt känd som The Moon Carl, spekulerade också i den möjliga ökningen av den digitala tillgången. han twittrade, “Jag är extremt hausse på #Ethereum just nu. Vi bröt nyckelmotståndet och det betyder att priset kan explodera de närmaste veckorna! ”

Moon Carl noterade vidare, “#ETHEREUM KAN SNAP TILL $ 2000 NÅGON DAG NU !!!” Han tillade att nu när den digitala valutan flörtade med sin högsta tid, “kan den stiga som #Bitcoin, 100% på bara några dagar.”

Kryptoanalytiker Lark Davis förutspådde också att $ 2000 är i spel för ETH. Enligt honom, “#Ethereum slog ett nytt all time high med som en dollar eller två på vissa börser, samma sak hände med #bitcoin vid det första stora utbrytningsförsöket! Vi vet alla vad som hände därefter. ”

Andra reaktioner

I en liknande utveckling reagerade andra inflytelserika individer i kryptorummet också på Ethers tillväxt. Binance VD Changpeng Zhao twittrade, “#ETH handlar om att gå med i den nya ATH-klubben. 👏 ”

Circle CEO Jeremy D. Allaire beskrev också Ethers tillväxt som länge försenad. Enligt honom, ”Denna nya $ ETH ATH är så löjligt försenad. Ser fram emot att se breakout! ”

Dessutom reagerade Tyler Winklevoss, medgrundare av Gemini-kryptobörsen, ”Ether $ ETH rippar. Precis nedanför dess högsta nivå just nu. Idag kan det bli dagen för en ny skiva! ”

Under tiden delade Mike Novogratz en personlig upplevelse om varför man går med tarmarna medan man investerar. Han sa, “Igår med $ Eth runt 1230 hade jag denna instinkt $ Eth skulle fördubblas på kort tid. Logik är när fler institutioner och hedgefonder tittar på krypto, de kommer att hitta sin väg till $ Eth såväl som $ BTC och det övergripande börsvärdet är inte stort att flytta. Min plan var att lägga till för 15 procent sedan. ”

ETH-pris

Från och med publiceringen var Ether (ETH) handel till 1313 $, med en handelsvolym 24 timmar om 478074040886 dollar och en börsvärde på 153,272,709,047 dollar. ETH priset sjönk också med 3,1% under det senaste dygnet. Den har en cirkulerande tillgång på 114 miljoner mynt.

Dessutom gå med Altcoin Buzz på Telegram att ta emot fria handelssignaler.

För mer information om kryptovaluta, kolla in Altcoin Buzz Youtube-kanal.[ad_2]

Source link