Ethereum (ETH) når ny ATH när marknaden fortsätter att expandera | Använd TheBitcoin

[ad_1]

Ethereum (ETH) och andra virtuella valutor har redan nått nya rekordhöga toppar. Marknaden fortsätter att gå högre och vi kan se det i priset på de största kryptovalutorna i världen. Jämfört med tidigare hausseartade åtgärder drivs denna prisökning främst av investerare i detaljhandeln snarare än av institutioner.

Ethereum når nya rekordhöga toppar

Ethereum kunde överträffa 2850 $ för första gången i historien och det är mycket nära överträffar 3000 dollar. Detta skulle göra det möjligt för den virtuella valutan att nå sitt högsta pris någonsin och komma närmare Bitcoins marknadsvärde. Även om Bitcoin (BTC) fortfarande är den största virtuella valutan, sjönk dess dominans till under 49% och Ethereums dominans går mot 15%.

Under de senaste timmarna, Bitcoin (BTC) överträffade 58 000 dollar och är fortfarande mycket nära 60 000 dollar, en stark psykologisk nivå som definitivt skulle vara viktigt att överträffa de närmaste dagarna.

Men Bitcoin och Ethereum är inte de enda virtuella valutorna som växer och går högre. Binance Coin (BNB), Dogecoin (DOGE) och Litecoin registrerar också vinster. Binance Coin är nu nära $ 627 efter att ha flyttat högre med över 2% under det senaste dygnet.

Dogecoin fortsätter att locka investerare och det är nu över 0,36 dollar efter kirurg mer än 17%. Litecoin, den digitala tillgången som skapats av Charlie Lee, är 3,14% högre än igår efter att ha överskridit 272 $.

Trots den senaste pausen på tjurmarknaden som vi upplevde när Bitcoin sjönk under 50 000 dollar ser vi att Ethereum och andra virtuella valutor fortsatte att registrera vinster. Detta hände även med att Bitcoin inte återhämtade sig hela tiden. Detta är verkligen hausse med tanke på att de flesta indikatorer visar att vi kan vara ännu månader borta från toppen på tjurmarknaden.

Ethereum-communityn väntar nu på lanseringen av ETH 2.0-uppgraderingen. Detta skulle göra det möjligt för ETH att bli ett av de största blockchain-nätverken i världen. Under de senaste månaderna har flera projekt flyttat från Ethereum till Binance Smart Chain (BSC), som lockade många nya decentraliserade finansprojekt (DeFi).

Med ETH 2.0 kan det vara möjligt för Ethereum att återhämta sin dominans på DeFi-marknaden. Med billigare och snabbare transaktioner kan det näst största blockchain-nätverket i världen bli värd för de mest använda och effektiva dApps på marknaden och ta användare från Binance Smart Chain innan innan Ethereum.

Source link

[ad_2]

Source link