FIRO-prisförutsägelse – teknisk analys – Altcoin Buzz


Firo är en digital valuta med fokus på att ställa integritetsstandarder.

Firo, tidigare Zcoin, har varit den gyllene standarden för pålitlig integritet i kedjan sedan 2016. Dess incitamentinfrastruktur ger den den branschledande praktiska anonymitetsuppsättningen. Denna infrastruktur hjälper till att öka FIRO Price.

Sekretess handlar om att ligga steget före. Teamet bakom Firo är ansvarigt för några av de viktigaste blockchain-sekretessprotokollen som registrerats, och all den tekniken destilleras till Firo.

FIRO

Lelantus

Lelantus är ett nästa generations integritetsprotokoll som utvecklats av Aram Jivanyan på Firo. Det låter dig bränna dina mynt, vilket döljer dem i en anonymitetsuppsättning på över 65 000. Mottagaren kan lösa in den från denna anonymitetspool, som bryter länkarna från din transaktion och alla tidigare de har gått igenom.

Sigma

Firo tror att hela syftet med blockchain är att bygga system som inte kräver förtroende, och samma princip gäller själva deras integritetssystem. Det är därför de byggde Sigma för Zcoin 2018. Sigma använder 256-bitars ECC-kurvor för korrekturstorlekar på bara 1,5 kB – en 17x förbättring jämfört med den nuvarande tekniken. Sigma var en föregångare till Lelantus och satte många stegstenar för att få dem dit de är idag.

Maskros

Dandelion ++ skyddar din IP-adress. Innan Firo-transaktioner sänds till hela nätverket, blandas de mellan noder ett slumpmässigt antal steg. På så sätt avkorrigeras utsändningens ursprung från din IP-adress.

Merkle Tree Proof

Firos gruvalgoritm Merkle Tree Proof (MTP) stärker ytterligare den praktiska anonymiteten för transaktioner. MTP är minneintensivt och förhindrar centraliseringen av miner. Noder kan dock kringgå detta minneskrav. En Zcoin-sponsrad revision 2017 visade effektiviteten i denna tvåkantiga strategi.

FIRO tech

Källa: https://firo.org/about/tech/

Låt oss nu granska FIRO-priset.

FIRO / USD – Prediction

FIRO USD

FIRO har brutit en viktig supportzon på $ 7,32 och handlas nu strax över det svaga supportområdet på $ 6,94. Om FIRO snabbt kan återfå supportområdet på 7,32 $ och stänga några dagliga ljus ovanför det, skulle detta fungera som en perfekt återspårning. Vi kan börja se ett steg mot $ 8,46, $ 9,16, $ 9,72, $ 10,29, $ 11,10, $ 12,13, $ 15,09 och $ 19,90. Underlåtenhet att hålla stödet till $ 6,94 kan leda till en nedgång mot $ 5,94, vilket skulle vara ett utmärkt ställe att bjuda längtar efter FIRO.

FIRO handlas för närvarande till 7,21 dollar med ett börsvärde på 84,537,634 dollar. Dess handelsvolym 24 timmar var 7 049 562 USD.

Gå med oss ​​på Telegram för att ta emot fria handelssignaler.

För mer information om kryptovaluta, besök Altcoin Buzz Youtube-kanal.

Bilder med tillstånd av TradingView.

varning
Den information som Altcoin Buzz diskuterar är inte ekonomisk rådgivning. Detta är endast avsett för utbildning och information. All information eller strategi är tankar och åsikter som är relevanta för accepterade nivåer av risktolerans hos författaren / granskarna och deras risktolerans kan vara annorlunda än din. Vi är inte ansvariga för eventuella förluster som du kan drabbas av som ett resultat av investeringar direkt eller indirekt relaterade till den information som tillhandahålls.

Gör din egen due diligence och betyg innan du gör några investeringar och kontakta din finansiella rådgivare. Den undersökta informationen som presenteras anser vi vara korrekt och korrekt, men det finns ingen garanti för noggrannhet, aktualitet, fullständighet. Bitcoin och andra kryptovalutor är högriskinvesteringar, så gör din due diligence. Copyright Altcoin Buzz Pte Ltd. Med ensamrätt.Source link