Flerkedjiga AMM-baserade LuaSwap (LUA) lanseras på TomoChain – Produktrelease & uppdateringar – Altcoin Buzz


LuaSwap, det multikedjeprotokoll som styrs av samhället lanserades idag på TomoChain. Med implementeringen på TomoChain är det möjligt att byta mellan TOMO och andra TRC-baserade tokens. Effektivt kan användare använda LuaSwap direkt för att byta tokens i TomoChain- eller Ethereum-nätverk.

Fokus för LuaSwap-protokollet är att stödja mindre likviditetspooler av nya tokens. Ledande swap-protokoll som UniSwap och SushiSwap inspirerar LuaSwap-designen. Dock har tokenomics och operationsstrategin redesignats för att prestera bättre än de befintliga swap-protokollen.

Vad kommer LuaSwap att aktivera i TomoChain-nätverket?

Enligt Long Vuong, TomoChain-grundare och VD, står Ethereum-baserade AMM-användare inför många utmaningar. Lanseringen av LuaSwap-protokollet och TomoChain lovar att lösa dessa utmaningar. Eftersom Ethereum är en mycket viktig plattform är interoperabilitet mellan kedjor dock en viktig del av TomoChains ekosystem. Här är vad LuaSwap aktiveras på TomoChain:

Gasavgifter nära noll

LuaSwap-protokollet på TomoChain gör det möjligt för användare att köpa tokens till nästan noll gasavgifter.

Ingen trängsel i nätverket

TomoChain erbjuder två sekunders blocktider och en genomströmning på 2000 TPS. Således kommer användarna inte att möta någon nätverksbelastning när de möter Ethereum.

Interoperabilitet med Ethereum

Protokollet är kompatibelt med Ethereum. Detta innebär att alla ERC20 kan implementeras efter implementering till TomoChain.

Inga höga gasavgifter

Protokollanvändarna kan välja ett tokenpar efter eget val och ge det likviditet. Tillsammans med det kan de växla mellan tillgångar och ge jordbruk utan att betala höga gasavgifter.

Passiv inkomst

LUA, den inhemska LuaSwap-tokeninsatsen är möjlig via LuaSafe för att få passiv inkomst.

Intensiv utvecklingsfas

Sedan den första lanseringen av LuaSwap på Ethereum har projektet kommit långt. Det lanserade LuaSwap Staking, Exchange, LuaSafe och Proposal. Dessutom genomförde den likviditetsmigrationen från Uniswap till LuaSwap-utbyte. Det lindade också LUA-token för användning på blockkedjor som Tomochain och Solana.

Dessutom uppdaterade teamet också kedjeportalen TomoBridge. Dessutom möjliggör det växlingen mellan LUA på Ethereum (ERC20) och insvept LUA på TomoChain eller Solana

TomoChains DeFi-spel

TomoChain lanserade TomoX-protokollet som gör det möjligt för alla att skapa en DEX på några minuter. Dessutom var TomoDEX den första DEX som byggdes med TomoX och lanserades i maj 2020.

Nyligen genomgick TomoChain Zorro-uppgradering. Detta var en av de största uppgraderingarna innan LuaSwap-implementeringen, eftersom det möjliggör utveckling av ett av de mest friktionslösa DeFi-systemen. Dessutom uppgraderade teamet också TomoBridge och TomoIssuer för att möjliggöra utfärdande av en insvept ERC-20-token inom ett klick.

TOMO-pris

Under de senaste 30 dagarna har TOMO-priset stigit med över 71%. Vid tidpunkten för pressen är TOMO-token också handlar drygt 1,1 $.

Här är vad våra TA-experter tycker om TOMO.Source link