Fraktal | Polymath Partner – Implementera ID-verifiering på Polymesh – Affärspartnerskap – Altcoin Buzz

[ad_1]

Fractal har meddelat att Polymath, en leverantör för utfärdande och hantering av säkerhetstoken på blockchain, kommer att integreras i deras programvara för ID-verifiering.

De partnerskap mellan Fractal och Polymath syftar till att underlätta en infrastruktur för efterlevnad som kan utfärdas och hanteras av säkerhetstoken i Polymesh blockchain-nätverket. Detta förväntas lösa problemet med att hantera identitet i Polymesh blockchain vid utfärdande och hantering av säkerhetstoken.

Polymath kommer att utnyttja tillgången till Fractals ID-verifieringsprogramvara med sitt institutionella tillåtna blockchain-nätverk, Polymesh. Fractal ID kommer också att anta en KYC / AML-process för alla Polymesh-användare. Därför måste alla medlemmar i kedjan verifieras och att alla transaktioner är auktoriserade av kända enheter.

Mer information

Polymesh blockchain-plattformen har två lager av identitetskontroller. Det första lagret leder till blockkedjan och nästa lager leder till en specifik tillgång. Den här tillgången hanteras vanligtvis av emittenten av säkerhetstoken eller av deras agent. Rapporter säger att Fractals ID-programvara kommer att driva det första lagret, medan användarna kan välja mellan Fractal eller en alternativ KYC-leverantör för det andra lagret.

Det är viktigt att notera att Fractals produkt skapades i enlighet med KYC / AML-regleringsnivåer på banknivå samt i enlighet med GDPR. Det säkerställer också skyddet av personuppgifter. De har också behandlat över 65 000 KYC / AML-adresser, vilket visar ansedd branscherfarenhet ombord användare.

Polymaths Chief Product Officer, Thomas Borrel, berättade om hur Polymesh använder sitt ID-system för att länka varje åtgärd till ett enskilt verkligt ID samtidigt som det ger användarna möjlighet till integritet och att separera sina innehav över olika digitala representationer av sig själva.

Han sa, ”Denna typ av identitetsram krävs för att följa säkerhetsbestämmelser men är mycket svår att hantera på allmänna blockkedjor. Med Fractal ID som driver kundens due diligence-process som ger användare tillgång till kedjan kan vi erbjuda en lovande lösning på en betydande branschfråga. ”

VD och medgrundare av Fraktal, Tillade Julian Leitloff, ”Vårt uppdrag med Fractal ID är att möjliggöra betrodda relationer mellan människor och organisationer över gränserna baserat på tillförlitlig och verifierbar information. Överensstämmelse och bekvämlighet bör inte vara avvägningar och vi är glada över att arbeta tillsammans med Polymath för att lösa utmaningar med att hantera identitet i blockchain på ett skalbart sätt för emittenter, investerare och andra marknadsaktörer.

Om Fractal och Polymath

År 2017, Fraktal grundades i Berlin. Det har också kontor i Porto (Portugal) och Singapore (där det slutförde det tyska Accelerator Sydostasien-programmet). Företaget har också fått 3 miljoner dollar i riskfinansiering. Fractal ID, en produkt av Fractal, är en KYM / AML-plattform byggd för Finance 3.0-tjänster, som inkluderar blockchain fintech.

Polymath underlättar processen för att skapa, utfärda och hantera säkerhetstoken på blockchain. Över 200 tokens har distribuerats med hjälp av sin Ethereum-baserade lösning, och de arbetar också med att lansera Polymesh. Polymesh är en blockkedja av institutionell kvalitet som skapades för reglerade tillgångar.

FCL-pris

Från tidpunkten för publicering, Fractal (FCL) pris var $0,640581 med en 24-timmars handelsvolym på $382 000. FCL-priset steg också med 6,4% de senaste 24 timmarna. Dessutom har den en tillgång i cirkulation på 38,76 miljoner FCL-mynt och en maximal tillgång på 465 miljoner. Uniswap (v2) är också den nuvarande mest aktiva marknadshandel FCL.

Gå med oss ​​på Telegram för att ta emot fria handelssignaler.

För mer information om kryptovaluta, kolla in Altcoin Buzz Youtube-kanal.

[ad_2]

Source link