Frontier Chain-lanseringen är runt hörnet – Produktrelease & uppdateringar – Altcoin Buzz


Blockchain-agnostisk plattform Frontier har meddelat planer på att avslöja detaljer om hur lanseringen av sin kedja kommer att genomföras.

Arbeta med den efterlängtade Frontier Chain har redan börjat, men mer information kommer att släppas den 31 mars 2021. Plattformen har avslöjat att den skulle publicera sin föreslagna färdplan den dagen.

Färdplanen förväntas bestå av de steg och processer som krävs för en framgångsrik lansering av Frontier Chain. Det är planeringen, den ekonomiska modelleringen och flera andra utvecklingar som förväntas säkerställa en smidig lansering av kedjan. Enligt en tweet av Frontier är den här uppgraderingen det ”mest ambitiösa $ FRONT-målet hittills”.

Gränsden 31 mars 2021 kommer att avslöja viktiga detaljer om hur det hoppas kunna underlätta sin kedjans lansering. Detta kommer att innehålla detaljer om den föreslagna inbyggda tokeninsatsen, styrning etc. Detta är definitivt en välkommen förbättring för hela Frontiers ekosystem. DeFi-aggregeringsplattformen tillade att den fängslades av den föreslagna lanseringen och ser ivrigt fram emot det som väntar.

Intressenter som underlättar lanseringen av Frontier Chain

Förutom att avslöja hur de hoppas kunna genomföra sin lansering av Frontier Chain, kommer Frontier också att meddela viktiga intressenter på sin plattform. Dessa intressenter är ganska viktiga för den framgångsrika lanseringen av Frontier Chain. De kommer att arbeta hand i hand med Frontier för att underlätta kedjans lansering bland dess många andra mål.

För att fira den föreslagna kedjans lansering lanserar Frontier en giveaway. 20 personer kommer att ha möjlighet att ta emot 2.000 av Frontier-token FRONT. Intresserade behöver bara retweeta, gilla och tagga en vän till meddelandet. De måste sedan dela sin Frontier QR-kod.

Intressant, Frontier nyligen avslöjade dess nya och ambitiösa initiativ för Frontier USD. Protokollet DeFi-aggregator också nyligen samarbetade med Algorand Foundation.

FRONT Pris

I skrivande stund var FRONT det handel till $2,60 , med ett börsvärde på $ 94.579.986 och en handelsvolym dygnet runt på 54.256.790 $.

Gå med oss ​​på Telegram för att ta emot fria handelssignaler.

Ta reda på mer om krypto- och blockchain-utrymmet på Altcoin Buzz Youtube-kanal.

Source link