Goldman Sachs att erbjuda Bitcoin-derivat till stora investerare | Använd TheBitcoin

[ad_1]

Goldman Sachs har beslutat att gå in på kryptomarknaden genom att erbjuda Bitcoin (BTC) -derivat till Wall Street-investerare. Enligt en färsk Rapportera släpptes av Bloomberg, tillåter banken nu investerare att handla med icke-levererbara terminer. Denna produkt är knuten till Bitcoin och betalar kontant till de som investerar i den.

Goldman Sachs går in på Crypto Market

Antalet traditionella företag som erbjuder Bitcoin-lösningar har ökat under de senaste åren. För att den nya produkten ska fungera kommer banken att köpa och sälja Bitcoin-terminer i blocktransaktioner via CME Group Inc.. Företaget är redo att använda Cumberland DRW som handelspartner.

Enligt Max Minton, Goldmans Asien-Stillahavschef för digitala tillgångar, finns det en stor institutionell efterfrågan på digitala tillgångar som fortsätter växa.

I frågan sa han:

“Institutionell efterfrågan fortsätter att växa betydligt i detta utrymme, och att kunna arbeta med partners som Cumberland kommer att hjälpa oss att utöka vår kapacitet.”

Bitcoin har ökat under 2020 och 2021 och vi är nu nära sina heltidshöjder över $ 63.000. Den digitala tillgången har en marknadsvärdering på $ 1.05 biljoner och det har också hjälpt andra virtuella valutor att gå högre.

På grund av den nuvarande tjurmarknaden i kryptorummet, John Waldron, Chief Operating Officer för Goldman Sachs, förklarade att pandemin har påskyndat antagandet av krypto runt om i världen. Vidare uppgav han att det kommer att bli mer digital handel med digitala pengar.

Den nya produkten och lösningen som erbjuds av Goldman Sachs gör det möjligt för institutionella investerare att närma sig marknaden.

“Vi har sett snabbt antagande och intresse för krypto från mer traditionella finansföretag i år, och Goldmans inträde i rymden är ännu ett tecken på hur det mognar”, nämnde Justin Chow.

Under de senaste månaderna har vi sett hur olika företag köpte Bitcoin eller började erbjuda lösningar relaterade till den digitala tillgången. Till exempel köpte e-handelsjätten MercadoLibre 7,8 miljoner dollar i Bitcoin. Dessutom har andra företag som MassMutual, Square eller Tesla också investerat miljoner dollar i den största digitala tillgången på marknaden.

Även om Bitcoin är den största kryptovalutan kan andra projekt som Ethereum, Binance Coin (BNB), XRP, Cardano (ADA) eller Litecoin (LTC) fortsätter att locka investerarnas uppmärksamhet också.

Under de kommande månaderna kunde vi se nya företag komma in på marknaden och få exponering för denna snabbväxande industri.

[ad_2]

Source link