Hur köper jag Bitcoin med Amazon-presentkort? | Använd TheBitcoin

[ad_1]

Vet du hur man köper Bitcoin med Amazon presentkortsaldo? Om du inte har rätt svar kommer vi att dela det med dig i den här artikeln. Målet är att täcka alla ämnen relaterade till Amazon-presentkort från Bitcoins och hur vi kan använda den största virtuella valutan.

Om du funderar på det köpa Bitcoin med Amazon, då är du på rätt plats. Vi bör dock skilja mellan två huvudsakliga saker: hur man köper Bitcoin med Amazon-betalningar och hur man köper Amazon-presentkort med Bitcoin. Processerna är ganska lika men det finns vissa skillnader som vi vill ta hänsyn till.

Kort historia av Bitcoin

För att veta varför du vill köpa saker på Amazon med Bitcoin bör du veta vad den här virtuella valutan handlar om. Bitcoin (BTC) är den största kryptovalutan i världen. Det skapades 2008 av Satoshi Nakamoto, en individ eller grupp människor som ville söka efter ett decentraliserat sätt att få tillgång till finansiella tjänster.

Med Bitcoin kan människor och företag enkelt skicka och ta emot betalningar utan att förlita sig på en centraliserad tredje part (till exempel en bank eller en finansiell institution). På grund av expansionen av Bitcoin blev andra virtuella valutor också mycket populära, inklusive Ethereum (ETH) eller Litecoin (LTC).

Utöver det, med populariteten för denna virtuella valuta, vill människor över hela världen veta hur man köper Bitcoin med Amazon-presentkort. Samtidigt föredrar vissa andra användare att köpa Bitcoin med Amazon-saldo.

Varför vill folk sälja Amazon-presentkort till Bitcoin? Eftersom Bitcoin har ökat i pris sedan det skapades. Den virtuella valutan är nu värd mer än $ 30 000 och den har nått en heltidshöjd över $ 64 000, vilket visar att den virtuella valutan har en riktig användarbas och efterfrågan från både företag och enskilda användare. Du kan dock inte köpa Amazon med Bitcoin.

Det finns till och med ett land (El Salvador) som bestämde sig för att göra Bitcoin till ett lagligt betalningsmedel. Butiker och företag måste acceptera Bitcoin som betalningsmedel från kunder. Om du vill veta hur du köper Bitcoin med presentkort från Amazon förstår vi att du vill vara en del av denna ekonomi.

Vad är Amazon?

Amazon är ett företag som startade som en e-handelsplattform men nu ändrades det till ett cloud computing-, digital streaming- och artificiell intelligensföretag. Det anses vara ett av de största företagen i världen tillsammans med Google, Apple, Microsoft och Facebook.

Människor över hela världen använder det för att få tillgång till produkter från hela världen. Detta inkluderar böcker, elektronik, programvara, videospel, möbler, leksaker och många andra saker. Det anses faktiskt vara den största återförsäljaren i USA av marknadsvärde (ännu större än Walmart).

Amazon är nu en tydlig ledare när det gäller tjänster som erbjuds användare. Företaget tillhandahåller också en AI-assistent, det blev en av de största onlinemarknaderna, och det är också det största internetföretaget efter intäkter i världen.

På grund av det faktum att Amazon också erbjuder produkter till individer över hela världen blir möjligheten att betala med Bitcoin verkligen viktigt. Det gör gränsöverskridande betalningar enklare, snabbare och utan hjälp av en central myndighet.

Således kan integrering av Bitcoin med Amazon vara en mycket positiv sak för kunderna men också för företaget och för Bitcoin själv. Vi vill dock förstå hur man köper Amazon-presentkort med Bitcoin och också hur man köper saker på Amazon med Bitcoin (om det ens är möjligt).

Vad är presentkort?

Presentkort är kända för att vara förbetalda betalkort som gör det möjligt för användare att betala i specifika butiker eller butiker. De flesta av dessa kort kan användas online och även personligen. Det är därför du alltid vill ha tillgång till dessa presentkort. Dessa presentkort har dock vanligtvis ett minimum och ett maximalt belopp att använda.

I grund och botten är ett presentkort ett betalkort (förbetalt) som du kan använda när som helst i framtiden och som skulle hålla dina pengar säkra och skyddade.

krypto presentkort

När vi hänvisar till Amazon-presentkort, pratar vi om presentkort som bara kan användas på Amazon. Du skulle inte kunna använda ett Amazon-presentkort i en annan butik. Att köpa Amazon presentkort är enkelt och det ska inte ta lång tid. Men användare vill köpa Amazon presentkort med Bitcoin.

Eftersom både Amazon-presentkort och Bitcoin blev mycket populära undrar många användare hur man köper Bitcoin med Amazon-presentkort också. Du kan till exempel ladda ditt Amazon-presentkort med $ 100 och använda det när som helst i framtiden på Amazonas marknadsplats. Detta kan så småningom göras med Bitcoin.

Hur köper jag Amazon-presentkort med Bitcoin?

Nu är det dags att dela hur man köper Amazon-presentkort med Bitcoin. Du kan använda de mest populära virtuella valutorna (inte bara Bitcoin) för att få tillgång till Amazon och tusentals (miljoner) produkter från hela världen.

Det första du behöver veta är att Amazon inte accepterar Bitcoin direkt. Det betyder att du inte skulle kunna köpa Amazon-presentkort med Bitcoin. Du måste göra det via en annan tjänst.

En av de sidor som för närvarande tillåter användare att köpa Amazon-presentkort med bitcoin är CryptoRefills.

Vad är CryptoRefills?

Om du vill köpa Amazon-presentkort med Bitcoin är det enklaste sättet att göra det genom att använda CryptoRefills. Du kan köpa från Amazon med Bitcoin om du använder ett presentkort från Amazon. Det var därför vi delade med dig detaljerna om vad ett presentkort är och hur de fungerar.

CryptoRefills är en webbplats som gör det möjligt för användare att köpa inte bara Amazon-presentkort utan också ett brett utbud av presentkort med virtuella valutor. I USA kan till exempel användare köpa Amazon-presentkort, Google Pay-presentkort, PlayStation Now-presentkort och många andra endast genom att använda deras favoritkryptovaluta.

Det finns hundratals möjligheter i vissa länder som USA eller Storbritannien. Om du vill använda dina virtuella valutor för att köpa varor och tjänster är det bästa sättet att göra det genom att använda CryptoRefills.

Detta är också ett av de enklaste sätten att köpa med Bitcoin på Amazon. Även om du inte gör det direkt kan du göra det indirekt genom att få tillgång till ett brett utbud av förbetalda kort som kan fyllas med pengar som betalar i Bitcoin eller andra virtuella valutor. Således är detta sättet du kan köpa från Amazon med Bitcoin.

Hur köper jag Bitcoin med Amazon presentkort?

Saker blir lite mer komplicerade om ditt mål är att köpa Bitcoin med Amazon-presentkort. Det finns dock några sidor och webbplatser som gör det möjligt för användare att köpa Bitcoin med Amazon. En av dessa webbplatser är Paxful.

Ändå finns det många andra webbplatser som accepterar Amazon presentkort för att köpa Bitcoin. Faktum är att Paxful är en av dem som låter dig köpa Bitcoin med Amazon e-presentkort i bara några få enkla steg.

Du skulle kunna ange Amazonas förbetalda kortbelopp och detta konverteras automatiskt till BTC eller någon annan kryptovaluta. Så enkelt är det. Beroende på vilken webbplats du gillar mest (kryptobörs) kan dock processen att köpa Bitcoin med Amazon-presentkort förändras.

Paxful

Paxful är ett relativt känt kryptovalutautbyte som ger användarna möjlighet att köpa och sälja virtuella valutor. Huvudskillnaden med andra börser är relaterad till det faktum att detta är ett peer-to-peer-utbyte och låter dig köpa digitala valutor direkt från andra människor.

Köp Bitcoin på Paxful

Detta kan vara en av de bästa plattformarna för att få tillgång till virtuella valutor. Ändå är en av huvudfunktionerna i detta utbyte att det tillåter användare att köpa Bitcoin amazon presentkort. Om du har ett presentkort från Amazon kan du använda det här. Detta skulle dock inte låta dig köpa Bitcoin med Amazon-betalning.

Varje utbyte stöder olika betalningsmetoder, men Paxful ligger i framkant på marknaden när vi tittar på de betalningsmetoder de erbjuder. Att få tillgång till virtuella valutor är definitivt viktigt och Paxful gör det möjligt för alla att få tillgång till dem.

Att köpa Bitcoin från Paxful är verkligen ett av de enklaste sätten att få tillgång till kryptomarknaden. Andra plattformar som Coinbase eller Binance stöder inte Amazon presentkort. Det är därför du bör analysera mycket bra vilka plattformar som har stöd för den här metoden.

Ett annat sätt på vilket du kan få tillgång till Bitcoin med Amazon-presentkort är att använda LocalBitcoins.

LocalBitcoins

LocalBitcoins är en av de mest populära plattformarna (peer-to-peer exchange) där användare kan köpa och sälja Bitcoin med Amazon presentkort. Denna plattform finns i många jurisdiktioner och det gör det väldigt enkelt för användare att få tillgång till virtuella valutor. Detta är verkligen en bra plattform att använda för dem som inte har tillgång till utbyten i sin region.

Localbitcoins utbyteshemsida

Det här alternativet skulle göra det lättare för dig att betala för BTC med ett presentkort från Amazon. Om du vill veta hur du köper Bitcoin med Amazon-presentkort kan du göra det med LocalBitcoins på bara några sekunder.

Du bör dock ta hänsyn till att priset på Bitcoin som visas på LocalBitcoins från leverantörer som accepterar Amazon-presentkort kan vara högre än det vanliga priset på Bitcoin i en kryptobörs. Det är därför du föredrar att köpa Bitcoin med andra typer av plattformar.

Ändå är LocalBitcoins fortfarande ledande på marknaden när det gäller lösningar som erbjuds användare från hela världen. Dessutom gör möjligheten att erbjuda Amazon presentkort till kunderna det också mycket mer användbart för de användare som inte vet vad de ska göra med sina presentkort.

Hur köper jag på Amazon med Bitcoin?

Som vi nämnde tidigare finns det ett sätt att köpa på Amazon med Bitcoin. Det enklaste sättet att göra det är att köpa Amazon-presentkort. Du kan köpa Amazon-presentkort med CryptoRefills (beroende på din region).

Vi har analyserat hur man köper Bitcoin med Amazon-presentkort, men vi berättar också hur man köper på Amazon med Bitcoin. I skrivande stund accepterar Amazon inte Bitcoin eller virtuella valutor som betalningsmedel. Det betyder att om du har Bitcoin skulle du inte kunna få tillgång till de produkter och tjänster som säljs på Amazonas marknadsplats och betala med Bitcoin.

Du måste faktiskt köpa dessa varor och tjänster med ett presentkort från Amazon. Det här är det enklaste sättet att få tillgång till varor från Amazon. Att köpa på Amazon med Bitcoin är väldigt enkelt och du kan få det gjort på bara några minuter om du redan har ett Amazon-presentkort köpt med Bitcoin.

Slutord

Vi har analyserat hur man köper Bitcoin med Amazon-presentkort och hur man köper Amazon-presentkort med Bitcoin. Utöver det har vi analyserat hur vi enkelt kan använda Bitcoin för att köpa på Amazon via presentkort.

Amazon och Bitcoin är verkligen tekniska giganter. Medan Amazon fungerar som ett av de största och mest framgångsrika företagen i världen har Bitcoin expanderat som en lösning för användare som vill skicka och ta emot betalningar på ett snabbt och enkelt sätt.

Om du vill köpa på Amazon med presentkort och betala med Bitcoin är CryptoRefills en av de bästa plattformarna du kan använda. Det är snabbt att registrera sig och du skulle tycka att det är väldigt intuitivt. Istället är det en bra lösning om du vill köpa på Amazon med Bitcoin.

Slutligen, om du vill köpa Bitcoin med Amazon presentkort, kan du säkert söka efter det alternativet på LocalBitcoins, ett av de största krypto-peer-to-peer-nätverken i världen. Bortsett från det behöver vi bara vänta tills Amazon väljer att integrera med Bitcoin och virtuella valutor på ett eller annat sätt.

[ad_2]

Source link