Hur köper jag Ethereum med bankkort? | Använd TheBitcoin

[ad_1]

Du kanske vill veta hur man köper Ethereum med betalkort. Vi vet alla att betalkort är väldigt enkla att använda och de flesta av oss har ett. Det är därför vi vill få tillgång till Ethereum (ETH) och få exponering för denna virtuella valuta. Det är dock inte klart hur man köper Ethereum med betalkort.

Den här guiden syftar till att göra det klart och enkelt för dig att köpa Ethereum med betalkort. Vi lovar dig inte att du kommer att göra det på bara tre sekunder, men det är relativt enkelt att göra det. Dessutom, om du redan är en kryptoentusiast blir det ännu enklare.

Vad är Ethereum (ETH)?

Ethereum är känt för att vara en av de största kryptovalutorna i världen. Det är faktiskt det näst största efter Bitcoin (BTC). En av de saker som vi måste ta hänsyn till är att Ethereum var ett av de första blockchain-nätverken som gjorde det möjligt att skapa smarta kontrakt.

Utvecklare, företag och användare kan enkelt använda Ethereum för att distribuera smarta kontrakt, skapa decentraliserade applikationer (dApps), starta tokens och mer. Faktum är att expansionen av marknaden för decentraliserad finansiering (DeFi) har varit mycket relaterad till Ethereum och utvecklare som bygger på den.

Samtidigt kan Ethereum användas för många andra saker, bland annat för att lagra dokumentation, spela in data eller till och med för val i lokala samhällen, bland annat. Allt kan göras tack vare genomförandet av smarta kontrakt ovanpå detta nätverk.

Ethereum är också snabbare och billigare att använda än Bitcoin (BTC) under normala förhållanden. Detta beror på att det har snabbare block. Ethereum-utvecklare arbetar dock för att göra det möjligt för Ethereum att vara ännu snabbare och effektivare.

Med det stora antalet appar och användare som Ethereum ombord de senaste åren är det inte möjligt för nätverket att erbjuda effektiva och pålitliga lösningar. Ibland är nätet överbelastat och det kan ta tid att skicka eller ta emot en överföring.

Således kan Ethereum flytta från ett ProW of Work-nätverk (PoW) till ett Proof of Stake (PoS) konsensusalgoritm. Detta skulle göra det snabbare och lättare för alla projekt att köra effektivt och minska avgifterna som användarna betalar för en transaktion. Det kan finnas andra förbättringar av Ethereum-nätverket i framtiden. Med ledning av Vitalik Buterin och andra utvecklare är Ethereum verkligen ett av världens mest kraftfulla blockchain-nätverk.

Vad är ETH?

Nu när vi vet vad som är Ethereum måste vi veta vad som är ETH och hur man köper Ethereum med bankkort. Som vi nämnde tidigare är Ethereum ett blockchain-nätverk som gör det möjligt att utföra smarta kontrakt på ett snabbt och enkelt sätt. Av denna anledning vill flera investerare få tillgång till ETH.

ETH är den virtuella valutan som driver Ethereum blockchain. Detta händer på ett liknande sätt som Bitcoin. BTC är kryptovalutan som körs på Bitcoin blockchain. ETH kan användas för att betala för gasavgifter när vi utför en överföring eller när vi ska betala för genomförandet av smarta kontrakt.

Ett smart avtal innebär att engagera sig i en applikation eller en decentraliserad finansapplikation, genomföra en handel på decentraliserade börser eller säkra dokumentation i detta blockchain-nätverk. Men många andra saker kan göras med Ethereum och ETH: s virtuella valuta.

Det är också värt att notera att ETH-kryptovalutan också kan handlas och användas som en vanlig digital tillgång. Av spekulativa skäl kan investerare köpa eller sälja ETH i väntan på att priset ska växa eller falla (om de öppnade en kort position). Samtidigt kan de också spela ETH och få belöningar för att vara en del av nätverket.

ETH har ökat runt om i världen och är nu en av de största virtuella valutorna i världen. ETH handlas nu till cirka 2600 dollar och har en marknadsvärdering på 304 miljarder dollar. Under de senaste månaderna kunde ETH nå ett nytt rekordhögt värde nära $ 4400.

Om du vill veta hur du köper Ethereum med bankkort, kommer nästa avsnitt att ge dig förtydligande om det.

Var kan jag köpa Ethereum (ETH)?

Användare och investerare kan köpa Ethereum på ett brett utbud av plattformar. Med tanke på att detta är den näst största kryptovalutan i världen finns det faktiskt flera plattformar som har beslutat att erbjuda den till investerare.

ethereum-kryptovaluta

Det enklaste och snabbaste sättet att köpa Ethereum är att använda kryptobörser. Dessa är plattformar liknande forex eller aktiemäklare som gör det möjligt för dig att sätta in pengar och köpa de virtuella valutor du vill ha. En gång på plattformen kan du vanligtvis byta mynt mot andra.

Genom att använda kryptovalutabörser kan användare, i vissa fall, använda betalkort, kreditkort, banköverföringar och till och med andra virtuella valutor. Det enklaste sättet att köpa Ethereum är dock att använda ett betalkort.

Dessutom kan användare också köpa Ethereum på P2P-plattformar. Det här är plattformar som gör det möjligt för dig att komma i kontakt med andra människor och köpa ETH direkt från dem. Detta är inte den enklaste metoden men det är mycket användbart i länder och jurisdiktioner där kryptoutbyte inte är tillgängliga.

Slutligen är det möjligt att köpa Ethereum från andra människor även utan att använda en P2P-plattform. För att göra det måste du känna till en person som innehar Ethereum och som vill sälja det. Detta kan göras i Ethereum-grupper eller möten i din region där människor pratar och diskuterar nätverkets nuvarande status. I stället för att ge din information och data till en lokal kryptobörs eller plattform är det ibland mer användbart att köpa Ethereum från andra människor. Du bör dock alltid vara medveten om bedragare som kan vara redo att stjäla dina pengar.

Hur köper jag Ethereum med bankkort?

Det finns flera plattformar som gör det möjligt för dig att köpa Ethereum med betalkort. Vi bör nu fokusera på vilka är dessa plattformar och vilka är fördelarna jämfört med andra typer av utbyten och alternativ som finns på kryptomarknaden.

Om du vill köpa Ethereum med betalkort bör du alltid titta närmare på vilka alternativ som är tillgängliga. Dessa alternativ inkluderar utbyten, kryptovalutaplånböcker och till och med andra typer av plattformar.

Var och en av dessa alternativ har olika tjänster, fungerar på olika platser och kanske inte är 100% lämplig för dig. Allt beror på vilken typ av lösningar du letar efter. Det enklaste sättet att göra det är vanligtvis genom en kryptovalutautbyte. Om detta alternativ inte är tillgängligt i din region kan en kryptoplånbok som fungerar där du befinner dig vara ett annat alternativ.

I nästa avsnitt kan du hitta ett brett utbud av plattformar som kan vara användbara för dig att börja samarbeta med kryptomarknaden och som definitivt låter dig köpa Ethereum med betalkort.

Paybis

Paybis är en plattform som gör det väldigt enkelt för dig att få tillgång till de virtuella valutor du vill ha på ett snabbt och enkelt sätt. Jämfört med andra lösningar marknadsför Paybis sin verksamhet som en plattform som låter dig köpa Ethereum med betalkort eller kreditkort direkt och skicka pengarna till den plånbok du vill ha.

Paybis är en av plattformarna för att köpa Ethereum med betalkort

Företaget har hittats av ett team av passionerade blockchain-entusiaster som vill göra det möjligt för individer från hela världen att få tillgång till kryptovalutor, inklusive Ethereum. De hävdar faktiskt att de har utvecklat en plattform som gör det möjligt för användare att köpa och sälja sina favorit digitala valutor med olika (och ofta ovanliga) betalningsmetoder.

En av de positiva sakerna med Paybis är att de innehåller ett brett utbud av virtuella valutor snarare än bara de mest populära. Samtidigt har de ett passionerat kundsupportteam som är redo att svara på alla frågor investerare kan ha och som skulle hjälpa dem att hantera de mynt de vill förvärva.

Om du vill få enkel tillgång till ETH och köpa Ethereum med betalkort är Paybis ett mycket bra alternativ. Även om detta inte är en traditionell kryptohandelsplattform, skulle du få tillgång till unika lösningar som skulle göra det enkelt för dig att köpa de mynt du vill ha.

Binance

Binance är kanske ett av de största kryptovalutabörserna i världen (om inte det mest populära). Denna plattform har ökat under de senaste åren tack vare de tjänster den erbjuder sina kunder. Användare kan köpa Ethereum med bankkort och få tillgång till ett stort antal virtuella valutor.

Binance kundupplevelse är en av de bäst säljande punkterna på denna plattform. Det gör det väldigt enkelt och bekvämt för användare att få tillgång till ett brett utbud av virtuella valutor och tjänster på kryptomarknaden.

Binance-logotyp och motto BNB-prisförutsägelse

Du kan till exempel handla terminkontrakt med Binance. Du kan också byta digitala tillgångar mot fiatvalutor eller till och med stablecoins. Samtidigt har Binance lagt till några fler funktioner som startplattan för initiala utbyteserbjudanden (IEO), upplåning och utlåning av digitala tillgångar för belöningar.

Dessutom erbjuder Binance ett brett utbud av kampanjer regelbundet. Du kan faktiskt handla och tjäna belöningar, delta i olika kampanjer och få tillgång till exklusiva digitala tillgångar eller rabatter.

Binance främsta fördelen är att användarna kan köpa och sälja kryptovalutor med betalkort och till och med banköverföringar. Om du vill få enkel tillgång till virtuella valutor är Binance rätt väg att gå.

Trust Wallet

Trust Wallet är en av de mest erkända och nedladdade plånböckerna på kryptovalutamarknaden. Om du precis börjar med digitala tillgångar kan Trust Wallet vara rätt plånbok att använda med tanke på att den har ett brett utbud av tjänster och lösningar.

Medan plånböcker tidigare gjorde det möjligt för dig att bara hålla vissa BTC och ETH eller skicka och ta emot betalningar, gör Trust Wallet nu det möjligt för användare att njuta av olika tjänster. Till exempel kan användare köpa Bitcoin och Ethereum med betalkort på under fem minuter. Det här är blixtsnabbt!

Användare skulle inte bara kunna hålla sina virtuella valutor, men de har möjlighet att samla in konst och icke-fungibla tokens (NFT) på bara en plats. Dessutom kommer användare att kunna utbyta kryptovalutor utan att lämna applikationen. Det betyder att denna plånbok blev mer som ett virtuellt valutaväxling med fokus på säkerhet och vårdnad.

Trust Wallet är ett av de bästa sätten att köpa Ethereum med betalkort om du inte vill ha två olika plattformar (en växel och en plånbok). Allt kan göras på bara några minuter och utan att lämna Trust Wallet-applikationen som är tillgänglig för både Android- och iOS-användare.

CEX.io

Låt oss nu komma till CEX.io som ett virtuellt valutaväxling som låter dig köpa Etheruem med betalkort. Börsen är nu en av de snabbast växande på marknaden tack vare det stora utbudet av lösningar som det för närvarande erbjuder.

De har ett stort urval av mynt tillgängliga vilket gör det enkelt för användare att få tillgång till de mest populära digitala tillgångarna på marknaden. Inte bara kommer du att kunna köpa Etheruem med betalkort, men du kommer också att få tillgång till några av de mest användbara virtuella valutorna i branschen.

cex.io transparent logotyp

Samtidigt erbjuder CEX.io användarna möjlighet att köpa USDT och andra stallmynt med hjälp av betalkort eller kreditkort. På det här sättet blir det mycket användbart för användare att köpa de mynt de vill ha och engagera sig i olika plattformar i kryptoutrymmet.

Dessutom, på liknande sätt som Binance, gör CEX.oi det också möjligt för användare att ta ut sina pengar när de har köpt dem. Om du köpte Ethereum med ett bankkort vill du se till att det förvaras i en säker plånbok för hårdvara eller programvara som du har privata nycklar för.

Även om börser är mycket användbara och gör det möjligt för oss att köpa virtuella valutor, bör vi också veta att det är en av de bästa sakerna vi kan göra att hålla våra mynt utanför en börs.

Slutord

Det finns flera plattformar som gör det möjligt för användare att köpa Ethereum med ett betalkort. Det bra är att det finns många lösningar med olika tjänster som uppfyller behoven hos de flesta kryptoanvändare från hela världen.

Om en av plattformarna inte är tillgänglig i din region kan du verkligen prova någon av de andra. Dessutom, om du vill se till att du håller dina mynt på en säker plats, är det bästa att göra efter köp av Ethereum eller något annat mynt att ta ut dem till en säker och plånbok.

Hårdvaruplånböcker som Ledger är vanligtvis det bästa alternativet att hålla Ethereum men det finns andra programvaruplånböcker som ger dig full kontroll över dina privata nycklar. Plattformen du använder beror på dina behov.

[ad_2]

Source link