Hur köper jag sushi-kryptomynt? | Använd TheBitcoin

[ad_1]

SushiSwap (SUSHI) är ett av de senaste och mest lovande projekten i kryptovalutamarknad. På grund av detta och många andra söker människor efter hur man köper Sushi-kryptomynt. Lyckligtvis finns det många sätt att göra det.

I den här fullständiga guiden kommer vi att berätta hur du köper Sushi-kryptomynt. Vi delar all information du borde ha för att förstå hur Sushi fungerar, vad är det och varför investerare vill få tillgång till det.

Vad är SushiSwap (SUSHI)?

SushiSwap (SUSHI) är ett relativt nytt kryptovalutaprojekt som ger användarna möjlighet att köpa och sälja ERC-20 virtuella valutor på ett decentraliserat sätt. I grund och botten är SushiSwap en automatiserad marknadsförare (AMM) som körs ovanpå Ethereum (ETH) -nätverket.

Denna plattform har också expanderat under de senaste månaderna som en konkurrent till Uniswap (UNI). Det finns många lösningar och tjänster som erbjuds av SushiSwap. Användare kan handla ERC-20-valutor, tjäna belöningar genom att sätta in pengar i pooler, låna tillgångar och odla andra tokens.

Således är SushiSwap en plattform som erbjuder många olika tjänster och som utnyttjar blockchain-teknik till decentraliserade finansiella lösningar. Samtidigt fungerar SushiSwap med den virtuella valutan SUHI.

Detta är en token som körs på Ethereum-nätverket och som driver SushiSwap AMM-utbytet. Samtidigt kan investerare som innehar SUSHI digitala valutor få tillgång till samhällsstyrning. Detta gör att de kan rösta på olika samhällsförslag. Dessutom kan användare också sätta sina SUSHI-mynt för att få belöningar.

På grund av dessa tjänster och lösningar som erbjuds finns det investerare som vill veta hur man köper Sushi-kryptomynt. Lyckligtvis är det inte så svårt att göra det och att få tillgång till denna virtuella valuta. Det skulle kräva att användare öppnar ett konto på en börs där denna virtuella valuta stöds eller använder SushiSwap-plattformen.

Vad är decentraliserad ekonomi?

För att förstå hur SushiSwap fungerar och varför folk vill veta hur man köper Sushi-kryptomynt, måste vi veta vad decentraliserad finansiering (DeFi) är. Detta är en term som används för att definiera system och protokoll som gör det möjligt för användare att få tillgång till finansiella lösningar utan att vara beroende av en centraliserad tredje part.

På detta sätt blir det snabbare och lättare för investerare att få tillgång till tjänster som annars skulle tillhandahållas av centraliserade parter för mycket höga avgifter och till bara några lyckliga individer.

Den centraliserade finansvärlden som leds av banker och andra finansinstitut har lämnat miljontals individer utanför marknaden. Samtidigt har det gjort det mycket svårt för investerare att kontrollera sina fonder. Vi har hört många gånger hur bankkonton blockerades och hur överföringar stoppades.

Med den decentraliserade finansmarknaden kan användare få tillgång till olika tjänster som lån, fondernas upplåning, kryptohandel och mer. Ethereum (ETH) och andra plattformar som Binance Smart Chain (BSC) har varit de viktigaste alternativen för användare att utföra smarta kontrakt och få tillgång till DeFi-plattformar.

Både SushiSwap och Uniswap körs ovanpå Ethereum. Plattformar som PancakeSwap (CAKE) eller ApeSwap (BANANA) körs på Binance Smart Chain-nätverket. Det finns andra blockchain-nätverk som underlättar utbyggnaden av DeFi-lösningar.

Hur köper jag sushi-kryptomynt?

Det finns två olika sätt att få tillgång till Sushi. Du kan köpa Sushi-kryptomynt med hjälp av centraliserade eller decentraliserade börser. Binance, OKEx eller KuCoin är exempel på kryptohandelsplattformar som är centraliserade men erbjuder stöd för SUSHI.

Centraliserade plattformar är vanligtvis väldigt enkla att använda och de stöder ett brett utbud av betalningsmetoder från hela världen. Det gör det enkelt för användare att få tillgång till de virtuella valutor de vill ha.

Men centraliserade plattformar är inte heller de bästa när det gäller säkerhet och decentralisering. När du håller dina medel i ett centralbörs är du inte ägaren till dina medel. Du har inte kontroll över dina privata nycklar och börsen kan välja att blockera ditt konto.

Samtidigt kräver centraliserade börser att du passerar noga dina kundkontroller (KYC) och anti-penningtvätt (AML). Trots det erbjuder centraliserade börser också olika tjänster och lösningar som kan vara mycket användbara för investerare.

Decentraliserade börser (DEX) är också ett bra alternativ för de användare som vill köpa Sushi-kryptomynt i bara några steg. Dessa plattformar, som vi nämnde tidigare, är inte beroende av en central myndighet och de är mycket användbara för användare som vill ha kontroll över sina medel hela tiden.

Vissa decentraliserade börser inkluderar bland annat SushiSwap, Uniswap, PancakeSwap och ApeSwap. Dessa plattformar erbjuder nu flera tjänster och kan bli ännu större i framtiden. Ändå, om du är ny på kryptovalutor, är det bästa att använda en traditionell virtuell valutaväxling. Detta skulle göra din upplevelse mycket enklare och snabbare.

SushiSwap

SushiSwap är den officiella plattformen för att hantera och hantera SUSHI-mynt. Om du vill veta hur du köper kryptomynt från Sushi bör du använda SushiSwap. Med detta utbyte kan du inte bara köpa den här virtuella valutan utan också få tillgång till många andra.

SUSHI har integrerats i denna plattform för att användare ska få tillgång till unika funktioner. Genom att använda SushiSwap skulle du befinna dig i ett ekosystem som skulle byggas kring SUSHIs virtuella valuta. I stället för att bara engagera sig med andra virtuella valutor, är det fokus på SUSHI.

Denna plattform kan vara det bästa för att få tillgång till SUSHI och använda den på plattformen för att få belöningar över tiden. Även om det finns andra börser, är SUSHI det som erbjuder det största antalet alternativ för att hantera och använda dina SUSHI digitala tillgångar.

Uniswap (UNI)

Låt oss nu fokusera på Uniswap (UNI). Denna plattform var en av de första som släpptes på kryptovalutamarknaden med decentraliserade finanslösningar. Under 2020 kunde detta utbyte locka ett stort antal användare från hela världen som var intresserade av att hantera inte bara SUSHI utan också många andra ERC-20-tokens.

UNISWAP-logotyp

Uniswap fungerar som en Automated Market Maker och har olika funktioner som gör handelsaktiviteter enklare och mer decentraliserade för användarna. För att få tillgång till denna plattform bör du använda Metamask eller till och med MyEtherWallet. Det här är samma plånböcker som du behöver för att också använda SushiSwap.

Automated Market Makers är plattformar som inte är beroende av orderböcker. Allt beror på den likviditet som andra användare tillhandahåller till så kallade pooler. Om det finns en näringsidkare som köper en tillgång från en pool, skulle börsen automatiskt skjuta priset högre för den digitala tillgång som köptes.

Om du vill veta hur du köper kryptomynt från Sushi är denna plattform definitivt en av de bästa du kan använda just nu. De har lagt till olika lösningar för SUSHI-användare. Dessutom kommer du att kunna få tillgång till många andra lösningar.

Binance

Binance är ett av de största börserna i världen. Denna plattform har ökat som en av de ledande börserna för att handla, hålla, ta emot och skicka virtuella valutor. Binance har också lockat andra investerare som ville låna ut, låna och placera sina medel.

Binance logotyp och motto BNB pris förutsägelse alternativ till Binance

Med dessa saker i åtanke måste vi veta att Binance är en centraliserad plattform. Detta betyder dock inte att Binance inte är en bra plattform för att köpa SUSHI. Det är faktiskt väldigt enkelt att använda, det är användarvänligt och det innehåller ett brett utbud av andra tjänster som gör det möjligt för användare att få en unik upplevelse på kryptovalutamarknaden.

När du använder Binance skulle du kunna sätta in pengar i fiatvalutor (EUR, GBP och andra), vilket skulle göra det möjligt för dig att köpa de digitala tillgångar du vill ha. Detta är en av favoritfunktionerna hos många användare som inte vet hur man får tillgång till DeFi-plattformar.

Dessutom har Binance ett mycket lättförståeligt användargränssnitt med regelbundna uppdateringar som minskar friktionen som användarna har när de hanterar digitala tillgångar. Under de senaste åren har detta utbyte lagt till nya funktioner för att locka ett större antal användare.

Om du vill veta hur du köper kryptomynt från Sushi är det bästa du kan göra att testa Binance och analysera din upplevelse med det. Om du inte gillar det kommer det att finnas många andra börser som också erbjuder support till SUSHI.

OKEx

En annan erkänd börs med global räckvidd som du kan använda för att köpa SUSHI-kryptomynt är Okex. Denna plattform är ett annat alternativ som du har om du vill köpa SUSHI-kryptomynt. Om du är en professionell handlare och vill ha tillgång till SUSHI är det här en av de bästa plattformarna du kan hitta just nu.

okex-logotyp

OKEx är bland de största kryptobörserna på marknaden när det gäller handelsvolymen. Samtidigt erbjuder plattformen Bitcoin terminshandel för användare som vill ha en mer professionell handelsupplevelse.

Om du vill köpa SUSHI-kryptomynt skulle OKEx vara ett bra ställe att göra det. De har inte bara en webbaserad handelsplattform utan du kan också ladda ner programvara som körs direkt på din dator och minskar problem med webbläsaren.

För handlare är detta en mycket användbar plattform. Användare som föredrar att ha snabb åtkomst till SUSHI kanske föredrar att använda Binance och köpa denna virtuella valuta. Istället, om du föredrar att handla SUSHI och spekulera med dess pris, skulle OKEx vara en mycket användbar plattform för att göra det. Men det finns andra alternativ om du inte gillar den här plattformen.

KuCoin

KuCoin, till exempel, är ett kryptovalutautbyte som fokuserar på integritet. Användare i kryptovalutaindustrin bryr sig mycket om integritet, och den här plattformen hade ingen KYC-process (Know-Your-Customer) på plats för handlare. Det var därför det var mycket användbart för investerare som ville hålla sin integritet säker.

kucoin-logotyp

Numera var det dock tvungen att lägga till ett KYC-förfarande för att vara förenligt med myndigheter runt om i världen. Denna utbyte är känd för att ha lagt till stöd för ett stort antal virtuella valutor och token. Detta var en av konkurrenterna till Binance under plattformens tidiga dagar. Det fortsätter att vara en konkurrent till Binance.

Denna plattform har också skapat en digital valuta som kallas KuCoin Shares (KCS). Om du vill köpa SUSHI kan du också göra det på den här plattformen. KuCoin har också lagt till tjänster för användare som ville få tillgång till mer avancerade lösningar.

Om du till exempel vill handla SUSHI kan du göra det på den här plattformen. Om du istället vill köpa den virtuella valutan och hålla den under en längre tid kan du också göra det.

Coinbase

Den sista börsen som vi har lagt till i den här listan över börser där SUSHI kan köpas är Coinbase. Denna utbyte är också en av de mest populära i världen och det gör det möjligt för handlare att få tillgång till SUSHI och även andra virtuella valutor.

myntbaslogotyp i blått

Coinbase är känt för att vara ett mycket användbart kryptobörs för nykomlingar och nybörjare som vill få exponering inte bara för Bitcoin utan även för andra virtuella valutor. Coinbase har också lagt till unika handelspar för SUSHI digitala tillgång för användare som också letar efter mer avancerade handelslösningar.

Detta är verkligen ett bra utbyte om du vill köpa SUSHI och få exponering för DeFi-marknaden. SUSHI, UNI och CAKE och tre av de största DeFi-tokens i världen. Om du vill bli exponerad för DeFi, bör dessa tre tillgångar betraktas som en fullmakt för att förstå hela branschen.

Håller SUSHI

Om du vill hålla SUSHI under en längre tid bör du vara noga med hur du lagrar dina medel. Om du lagrar dina pengar i en kryptovalutautbyte kan du riskera.

Att använda en hårdvaruplånbok är det bästa sättet att skydda dina virtuella valutor. Ledger, en av de mest köpta hårdvaruplånböckerna på kryptovalutamarknaden, stöder ERC-20-tokens, inklusive SUSHI.

Om du är en långvarig innehavare är det bästa du kan göra att köpa en Ledger Nano-plånbok. Men om du inte vill betala för dessa typer av plånböcker kan du alltid ta ut pengarna från börserna. Du kan använda din egen programvaruplånbok (stationär eller smartphone) för att skydda dina pengar och alltid ha tillgång till dina privata nycklar.

[ad_2]

Source link